Skorpionis liikuva Päikese õnnelik aspekt Neptuuniga pehmendab Skorpioni intensiivseid mõjusid. See seis on seotud tugeva intuitsiooniga, vägeva loomingulise lainega, mida suudavad eriti nautida kunstiinimesed. Nädal soosib tegelemist kunsti ja müstiliste asjadega. Hea aeg amuleti, talismani või erinevate kristallide-kivide hankimiseks või nende väestamiseks.
Samuti võiks rohkem viibida looduses (eriti mere ja veekogude läheduses), müstilistes ja väekates paikades ja ammutada loodusest ürgset energiat.

Nädala teises pooles avaldab meile mõju Veenuse-Saturni harmoonia, mis on soodne püsivate suhete loomiseks, asjaliku ja konkreetse koostöö alustamiseks.

Laupäevane Veenuse-Uraani vastandumine mõjub läbi nädala, kuid mõju on tugevam nädala teises pooles. See aspekt elavdab seltsielu ja toob suhetesse uusi tuuli, mis võivad kohati ka päris tormiks paisuda. Põnevus ja vaheldus on see, mille poole nüüd rohkem püüeldakse. Eriti just suhete liinis otsitakse erilist ja ekstravagantset.

Reedel, laupäeval ja pühapäeval võib täiskuu mõju muuta paljud kas ülemeelikuks või depressiivseks. Tasuks asju lihtsamalt ja rahulikumalt võtta ning mitte tunnete voli anda.