Õnneks kehtib nõrgemal kujul edasi ka Päikse ja Jupiteri trigoon, mis avab uusi ja tekitab uusi võimalusi edasiminekuks.

Esmaspäeval ja teisipäeval võib Veenuse ja Liliti kvinkunks tuua ebasiirust ja maniakaalseid momente suhetesse — ebasoodsad päevad uute suhete loomiseks.

Nädala lõpul hakkab tunda andma läheneva täiskuu mõju, mistõttu just pühapäeval võivad paljud käituda nagu kuutõbised või närvihaiged. Samas on pühapäeval üldises mõttes väga hea päev armumängudeks — aga partner peab hästi sobima, muidu on nutuhood kerged tulema.

JÄÄR

Algav nädal soosib argipäevaste kohustustega seotud läbimurret. See, mis tavaliselt on kas raske või ebameeldiv, tundub nüüd täitsa talutav või lausa pingetpakkuv. Parim nädal keskendumaks suurt täpsust ja rutiini nõudvatele asjadele. Samuti on eesootaval nädalal võimalik parandada ja siluda suhteid töökaaslastega. Samas on ebasoodsas seisus asjaajamise juriidiline külg. Kindlasti ei tohiks olulisi tehinguid või lepinguid sõlmida ilma pädeva juristi käest nõu küsimata.

Endiselt on tuntav ka Marsi ja Liliti kvadraat, mis võib jätkuvalt luua sinust ja su püüdlustest teistele moonutatud pilti. Seega ole ise siiras ja aus ning ära anna põhjust enda kohta kuulujutte levitada. Suhted kodustega võivad olla keerulised ja sinu jaoks raskesti mõistetavad — eriti just lastega. Näed lastega seotud probleeme läbi mustade prillide — see läheb üle!

SÕNN

Jätkuvad meeldivad, armastust ja seltskonda soosivad võnked — kuigi eelmise nädalaga võrreldes nõrgemal kujul. Kui sul on oma partneriga olnud kommunikatsiooniprobleeme (mees ei taha sind kuulata, loeb laua taga lehte ja mühatab aeg-ajalt midagi mokaotsast), siis nüüd õnnestub sul teda oma juttudesse ja mõttearendustesse kaasa tõmmata. Aga kui sinu ja tema vahel on mingeid saladusi või rääkimatajätmisi, võib mahavaikitud teema ootamatult esile kerkida ja tekitada piinlikke olukordi. Ent nädal soosib koos partneriga erinevate kunstivormide nautimist — film, kontsert, teater, kunstinäitus.

Nädalalõpp, eriti aga pühapäev võib olla seotud kiusatuste ja ahvatlustega ning nendele järeleandmine võib lõppeda pikantse olukorraga.


KAKSIKUD

Merkuuri ja Neptuuni opositsioon ei tee su elu kindlasti mitte kergeks, kuid võib selle muuta sillerdavaks ja tabamatuks nagu vikerkaare. Sündmused võivad toimuda läbisegi või siis viisil, mida sa ei oska ette näha. Ka on sul nüüd kalduvus langeda kas soovmõtlemise või siis oma salahirmude meelevalda. Kuid heal juhul seilad võimsa intuitsioonipuhangu lainel, mida kadestaks iga kunstnik. Alates reedest pead eelkõige kodustes suhetes säilitama ausa ja siira suhtumise. Sul võib nimelt tekkida kiusatus mängida endameelest mingeid peeneid psühholoogilisi mänge, mis aga lõppevad vaid arusaamatusega sinu ja pereliikmete vahel. On väga suur võimalus, et sinu sõnu ja ka kehakeelt tõlgendatakse täiesti valesti.

Kuid endiselt sobib aeg kodu kaunistamiseks ja eriti just mööbli uuendamiseks. Ka võiksid kutsuda sõbrad endale külla, mitte vastupidi. Vajad kodust tuttavlikku atmosfääri.

VÄHK

Endiselt on sinu jaoks oluline aspekt Vähis liikuva Marsi kvadraat Lilitiga — oht teha midagi, mis kahjustab su mainet ja reputatsiooni. Või tõmmatakse sind vastu sinu tahtmist mingitesse intriigidesse või võimumängudesse, mis heidab halba varju ka sinule. Samas, kui sa oled näiteks kodune ja sul puuduvad sotsiaalsed-ühiskondlikud ambitsioonid ja ka avalikud konkurendid, ei pruugi ee aspekt üldsegi mõju avaldada.

Seevastu Marsi sekstiil Veenusega lisab uut särtsu su armuhetkedesse — tõsi küll, need on pigem vaimsed äratundmised kui füüsilised kirehetked. Kuid sinu ja su partneri vahele toovad need hetked uut hingesugulust ja ilusaid hetki ühiste huvide keskel — koos on jälle tore kinos ja teatris käia!


LÕVI

Kuni reedeni teeb Lõvis liikuv Merkuur opositsiooni Neptuuniga — illusioonide, soovmõtlemise, aga ka loomingu ja fantaasia sümboliga. Aga kuna Merkuur on Lõvis, võid just iseennnast teistele vales valguses näidata. Sinu poolt väljaöeldu läheb teel teisteni kaotsi või saadakse sellest lihtsalt valesti aru. Keegi võib ka tahtlikult valetada või niisama vett sogaseks ajada.

Samas võib see aspekt kaasa tuua loovuse ja fantaasia voolu, mis aitab sind seal, kus loogikaga midagi ära ei tee. Sul võib olla ka huvitavaid ja inspireerivaid kohtumisi kunstnike, muusikute või niisama boheemlastega.

Veenuse asend võib sind nüüd kallutada liigsetele kulutustele või siis tähtsustad luksust ja mugavust üle. Sõprade või mõne grupiga võib sellelt pinnalt pingeid ette tulla.

NEITSI

Merkuuri kui Neitsi valitseja opositsioon Neptuuniga mõutab sind rohkem kui teisi märke. Seega on oodata keerukat ja mitmeplaanilist nädalat, kus on segamini kõik eri kihid ja ka inimsuhete sagedused.

Kindlasti peaksid püüdma vältida sogast vett, hämamist, hädaldavaid inimesi. Su alateadvuse värav on avatud ja sealt ei maksa kõike sisse lasta. Pead oskama end kaitsta võõra negatiivse mõju eest. Halval juhul võib tulla tegemist intriigide ja kuulujuttudega, ka varguste ja asjade kadumisega.

Kuid see asend äratab sinus sisemise loovuse, inspiratsiooni, aktiveerib unenägude ja visioonide ilma. Samas suureneb intriigide ja varjatud, looritatud konfliktide oht.

Kuid su suhted meestega (kui tead kindlalt, kellega on tegu) on üle keskmise põnevad ja eelkõige uusi intellektuaalseid väljakutseid pakkuvad.

KAALUD

Algav nädal soosib asjade lõpetamist, kokkuvõtete tegemist — nii füüsilises mõttes kui ka oma mõttemaaimas. Ka on sellel nädalal vajalik ajas tagasi vaadata. Minevikust toetuspunkti otsimine ja möödaniku kogemusele toetumine võib aidata aktuaalse päevaprobleemi lahendamisel.

Tervise tasandil vajad nüüd enam puhkust ning piisavat und, samuti ka rohkem kvaliteetset toitu. Eelistada võiks soolast ja vürtsikat, kindlasti mitte magusat.

Vältima peaks ka ülemääraste riskide võtmist ning ka seadusparagrahvi tuleks suhtuda täie vastutustundega. Kui sa ise hakkad piire ületama, kehtestavad piirid sinu jaoks juba teised.

Reede ja laupäev sobivad küll suurepäraselt lõõgastumiseks ja pidutsemiseks, ent samas on oht läheneva täiskuu mõjul näiteks jookidega liiale minna ja siis on rumaluste tegemiseni vaid väike samm.

Pealegi oled pühapäeval ülitundlik, mistõttu eelmise päeva liialdused oleksid valusalt tunda.

SKORPION

Paljud asjad, suhted ja ettevõtmised liiguvad nüüd kulminatsiooni ja nähtavaks saamise suunas. Armastusele ja tunnetele jääb vähem aega, kuna sinu töised ja muud ühiskondlikud tegemised nõuavad täit pühendumist.

Kui aga oled näiteks kodune ja sul puuduvad olulised ühiskondlikud kohustused, tunned lihtsalt suuremat soovi millegagi silma paista. Kuid mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda olulisem on algav nädal.

Boss, või keegi teine, kellel on sinu üle mingi võim, võib näidata oma halvimat nägu. Kui oled lasknud asjadel isevooluteed minna, tabab sind nüüd kriitika või tagasilöök. Kui aga oled olnud tasemel, naudid tunnustust ja populaarsust. Eriti populaarne oled oma sõprade silmis — keegi võib sind ka aidata või sulle kuidagi kasulikuks osutuda. Kuid reedel, laupäeval ja pühapäeval võib sinu ja su kaaslaste vahel ülitundlikkust ja kerget solvumist ette tulla.

 

AMBUR

Endiselt on heas seisus kõik see, mis puudutab sinu sotsiaalset väljundit ja ühiskondlikku positsiooni. Samas võib välja ilmuda keegi, kes püüab sulle kaikaid kodaratesse loopida ja sind takistada. Eriti siis, kui kasutad temameelest mingeid privileege või hüvesid. Samas on võimalik ka selline olukord, kus töö ja eraelu omavahel põimuvad või hakkavad teineteist segama. Näiteks võib kolleegist saada armuke (või armukesest kolleeg…:). Ning selles kõiges on suurt pinget ja võitlusmomenti.

Kuni reedeni ei tasuks planeerida olulisi juriidilisi ettevõtmisi, samuti ei maksaks sõlmida olulisi lepinguid ega anda lubadusi. Reedel ja nädalavahetusel on oht kahjustada oma mainet või sattuda mingisse skandaali või afääri. Pühapäeval hoia tervist, ära liialda söögi ega joogiga!

KALJUKITS

Soodsa mõjuga nädal eriti sellistele suhetele, kus on mängus õppimise ja kogemuste vahetamise aspekt.  Tõmbad ligi neid, kes tavaliselt sinu vaateväljas ei liigu. Keegi kõhetu intellektuaal või tarka juttu ajav  asjapulk paistab sulle järsku põnev ja ligitõmbav — teadmised ja tarkus teisenevad sinu silmis füüsiliseks veetluseks.

Kontaktid võõramaalastega, aga eriti suhted internetis võivad nüüd viia vägagi konkreetse suhteni või mingi kokkuleppeni.

Nädala märksõnaks võiks olla „kummaline või arusaamatu sõnum või märk”. Võid selle saada ka unes või välja lugeda mõnest tekstist. Saad küll sõnumi, aga sa ei pruugi osata seda lahti mõtestada.

Teisel tasandil annab tunda konflikt vana ja uue, tuntud asjade ja tundmatute valdkondade vahel. Pead valima — kas minna uutele jahimaadele või leppida vanadega…

VEEVALAJA

Vaatad rohkem tulevikku ning pead endale tunnistama, et see on täis rahutust ja ebastabiilsust. Sul on tunne, et sind viiakse reisile, mille sihtkohta sa ei tea. Või et kiirus muudkui tõuseb, kuid sul puudub korralik sõiduvahend. Samas mõjuvad sellised tajud vaimule inspireerivalt ning rutiinist vabastavalt. Kui tunned vajadust muudatuse järele, siis annavad tähed sulle oma õnnituse. Samas suudad asju muuta nii, et ka sisemise turvatunne ja toetuspunkt alles jääb.

Kuni neljapäevani ei maksaks sõlmida olulisi kokkuleppeid ega anda lubadusi.

Kuu liigub Veevalajas neljapäevast kella 12.42-st kuni laupäevani kella 22.26-ni. Kusjuures on praktiliselt tegemist täiskuuga — nii et võid oma reageeringutes kergesti üle pingutada!

KALAD

Eelmisel nädalal tekkinud suhted, kontaktid ja tutvused võivad nüüd jõuda keerukasse faasi, kus pead langetama õigeid otsuseid. Keegi võib sinu abi vajada või paluda sinult mingit teenet.

Jätkuvalt tasub olla ettevaatlik ka riskide võtmisel — nii suhetes kui rahalistes ettevõtmistes. Pea meeles, et asjad-inimesed ei pruugi olla need, kellena hetkel paistavad või end paista lasevad….

Selle kõige põhjuseks on Merkuuri ja Neptuuni opositsioon (täpne aspekt neljapäeval), mis mõjub eriti tugevalt just Sulle — Neptuuni tütrele. Aspekt muudab sind ka ülitundlikuks — nii heas kui halvas mõttes. Seega erilist ettevaatust ravimite, alkoholi ja ka ka ülieksootiliste toiduainete suhtes!

Kuid seksiplaneetide Veenuse ja Marsi harmooniline koosmõju muudab sinu suhted oma püsipartneriga tavalisest nauditavamaks!