Info ja kommunikatsiooniga seonduv võib kaasa tuua ootamatusi ja järske pöördeid. Ettevaatlik tasuks olla nii liikluses kui ka üldse liikumisega seoses. Probleemiks võib olla kiirustamisest tingitud rabedus ja hooletus otsuste langetamisel. Samas on paljudel väga aktiivne mõttetegevus, ideed on originaalsed ja tulevikku suunatud.

Õnneks mõjub terve nädala ka Merkuuri trigoon Saturniga, mis mõjub stabiliseerivalt ning võib oluliselt vähendada Merkuuri ja Uraani ühenduse mõju.

Kuni reedeni või ehk isegi kuni nädala lõpuni mõjutab meid ka Marsi-Neptuuni sekstiil, mis antud juhul viib harmooniliselt kokku füüsilise jõu ja konkreetse tegevuse ning kõrgemad ja peenemad vibratsioonid (kunst, looming, inspiratsioon, sensitiivus). Kuna Marss on Sõnnis, mis sümboliseerib viljakat maad, siis on eriti nädala esimene pool ideaalne selleks, et toimeteda aias, olla kontaktis taimede ja puudega.

Neljapäeval kulmineerub Jupiteri-Pluuto kvadraat, mille mõju kestab mai alguseni (mõju kordub veel juulis-augustis).

Jupiter sümboliseerib ühiskonda ja maailmakorraldust kõige laiemas mõistes. Kultuur, ühiskonnakorraldus, teadus, haridus, poliitiline süsteem — need kõik kuuluvad Jupiteri valitsemise alla. Aga pinges Jupiter tähendab ka kontrollimatut laienemist ja piiride ületamist, kellegi teise mängumaadele tungimist. Või vähemalt tuntakse selle järele vajadust.

Pluuto tähendab antud juhul võimu, kontrollivat, survestavat ja omastavat jõudu. Seega on selle aspektiga suur oht, et tekivad olukorrad, kus toimub intensiivne ja võimukas laienemine.

Jupiteri alla käib ka maailmavaade ja filosoofia ehk siis ka religioon. Niisiis toob aspekt kaasa veelgi suuremad pinged usu ja maailmavaate pinnal. Aga ei maksa karta, et mingi riik võtab kohe ette intensiivse laienemise. Aspekt võib väljenduda ka lihtsalt selles, et senine poliitiline süsteem ja valitsemise kord üleüldiselt võivad sattuda suure surve alla.

Jupiteri-Pluuto kvadraat oli esimest korda aktiivne novembris-detsembris (nõrgal kujul ongi aspekti mõju toiminud alates novembrist).

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: