Teisipäevane Veenuse ja Neptuuni sekstiil mõjub kuni jaanilaupäevani. Aspekt soosib romantilisi ja hingestatud suhteid, kuid arvestades jaaniaega, võib panna paljusid ka joogi ja söögiga liialdama.

Kolmapäeval kell 7.24 jõuab Päike Vähi märki — algab suvi!

Laupäevane Veenuse-Pluuto trigoon mõjub terve nädala jooksul, kuid mõju on suurem nädala teises pooles. Aspekt mõjub hästi kõikidele seltskondlikele ja ka romantilistele suhetele. Suhetes on rohkem sügavust ja intensiivsust. Kuna Veenus asub Sõnnis, mis sümboliseerib ka viljakust ja lopsakust, siis soosib nädal just füüsilisi naudinguid ehk kõige maise nautimist — nii armurõõme kui ka näiteks gurmaanlust.

Marsi ja Jupiteri pühapäevane kvadraat mõjub sellest nädalast kuni 4. juulini. See võib kaasa tuua mitmesuguseid liialdusi, oma võimete ja võimaluste ülehindamist, tühikargamist, jõu ja energia asjatut raiskamist.

Marsi ja Neptuuni trigoon on täpne küll alles 26. juunil, kuid mõju algab juba selle nädala algusest. Aspekt sümboliseerib jõu ja intuitsiooni, tule ja vee, konkreetse tegutsemise ja vaimse visualiseerimise omavahelist harmooniat. See on suurepärane aspekt tegelemaks looduse energiatega, peenmateeriaga, „nähtamatute jõududega”.

Reedest või laupäevast hakkab mõjuma ka Marsi-Pluuto opositsioon (kestab ca 10. juulini), mis võib kaasa tuua jõuvõtteid, survemeetodeid, vägivalda, õnnetusjuhtumeid. Kuid positiivsel juhul on see läbimurde ja jõuliste uuenduste aspekt.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: