JÄÄR 21.03-20.04

Armastus
Jäära emotsioonid kihutavad 2011. aastal mööda Ameerika mägesid ning esile tõusevad pigem partneri tujud ja emotsioonid. Seepärast tunned end peaaegu kohustatuna oma partnerit kuulama, mis toob lõpuks tagasi ka teie vahelise tasakaalupunkti. Isegi, kui sul ei olnud siiani selles vallas probleeme, oskad sa neid nüüdsest paremini ka tulevikus vältida. Sinu nägemus armastusest saab selgema pildi koos sisemusest kerkivate küsimustega, mis aitavad sul jõuda üha lähemale oma ideaalidele. Veenus julgustab oma partneri paremat mõistmist. Aasta toob sulle vägagi sisutihedaid dialooge, seni puudu olevad pusletükid ilmuvad välja ja sobituvad täpselt õigetele kohtadele. Kui sinu armuelus valitsevad praegu segased ajad, aitavad järgnevad kuud sul hoida pea selge ja mõelda asjade üle rahulikumalt järele. Sinu partner väljendab oma mõtteid ja tundeid järjest selgemalt, mis aitab sul ehk kergemini lahendada põhiküsimusi ehk kuhu suunas ja mil moel edasi liikuda.
Suhted
Toetud uuel aastal pigem teistele inimestele ja nende muredele. Keskendud oma tähtsamaile suhetele ja see aitab asjadega lõpuni minna. Ära lase ligi hirme enda kõrvale jätmisest või kõigutada oma enesekindlust, see aeglustab sinu peamist arenguteed sel aastal — teiste inimeste mõistmist. Juunist on oodata tõeliselt kaasahaaravaid ja kütkestavaid hetki, mis sind täielikult rahustavad.

SÕNN 21.04-21.05

Armastus
Armastus tõuseb sõnni jaoks 2011. aastal säravamasse valgusvihku kui möödunud 12 kuul. Sa võtad rohkem aega armastuses elamiseks, armastuse loomiseks, armastuse lihvimiseks ja armastuse hoidmiseks. Tänu Jupiterile suudad hoida tõeliste emotsioonide teed, näidates, mida sa tõesti tegelikult tunned. Elad läbi ja maitsed tõeliselt intensiivseid tundeid ja momente, mis sind väga sügavalt puudutavad. See muudab sind ainult sisemiselt rikkamaks ja toob unistustele lähemale, saad aru, et siiani oli sul vajaka optimismist ja eneseusust ning sinu unelmad ei ole enam sugugi nii kaugel. Uraan koos Jupiteriga toob sinu armuellu enesekindlust ja kindlasti ka võimalusi: kui oled vallaline, aitab algav aasta sul oma minevikus kord majja luua ning valmistuda uutele võimalustele vastu astumiseks. Kirg tuleb su ellu ilma igasuguste kompromissideta: need kuud on emotsioonidest paksud. Kus iganes sa ka viibid, valmistu terveks tunnetelaviiniks.
Suhted
Sinu ümber on liigagi palju emotsioone ja tujusid, mis võib viia arvamusele, et sa pole päris oma ülesannete kõrgusel ning ei valitse olukorda. Oled sa kindel, et lähikondlased tõesti mõistavad sinu püüdlusi ja tulevikusihte? Veendu selles enne, kui hakkad põhjapanevaid järeldusi tegema. Aeg on parim meetod dialoogide pidamiseks ning tabude ja barjääride murdmiseks.

KAKSIKUD 22.05-21.06

Armastus
2011 avab suure ukse, et lasta kirg ja glamuur sinu ellu. Armastusse saabub uus lähtepunkt või vähemalt valmistab sind selleks ette. Sinus ärkab intensiivne vajadus armastuse järele, mis toob samal ajal ka oodatud tasakaalu. Kui sul on selles vallas keerulised lood, otsid spontaanselt kergemaid viise. Illusioonidest loobumine muutub lihtsamaks, usaldad rohkem tervet mõistust, loogikat ja eriti tõde. Suudad tõepäraselt määratleda olukorda ning teha õigeid järeldusi kõigi jaoks. Sinu partner paneb sulle rohkem lootusi kui möödunud aastal, mis lubab sul mõista, miks ja kuidas tekivad vahel reaktsioonid, millest sa tegelikult aru ei saa. Sa oled väsinud pidevatest tagasilöökidest armastuses, mis raiskavad su aega ja ei pane end kuidagi õnnelikumana tundma. Veenus toob aprilli ja augusti vahel võrgutusetuuli sinu ellu. Kui oled praegu suhtes, kaldud tihedamatesse dialoogidesse.
Suhted
Jupiter ja Uraan aitavad su elul nurki siluda ja vahel sind üsna kummalistesse olukordadesse panna. Sa tunned uut vajadust vabaduse järele ning võtta suhetest kõike head ja kasulikku, mida neil pakkuda on. Tunned kiusatust lasta ajal muretult ilma kindlate piiranguteta voolata. See toob sulle kindlasti väga häid hetki, kuid kaotab mitmeid tähtsaid võimalusi ja seda eriti tööalaselt.

VÄHK 22.06-23.07

Armastus
Uuel aastal otsustab vähk emotsionaalsuse tasandil veidi tagasi tõmbuda, seda kas siis aja või tahte puudusel. Küll aga aitab see näha oma sidemeid veidi uue nurga alt. Sinu partner tundub sulle üha rohkem kindla sõbrana — usaldusväärne inimene, kes sind kõige paremini mõistab. Ära karda öelda välja asju, mis sulle isegi naeruväärsena võivad tunduda, tunnetele ei maksa väärtushinnanguid külge kleepida. Kõige intiimsematest asjadest tundub järjest raskem rääkida, kuid just selles vallas tasub teha pingutusi. Sul on möödunud aastast jäänud edasi ütlemata sõnumeid ning on aeg end ületada. Kui oled vallaline, toovad 2011. aasta suvekuud rikkalikult positiivseid võimalusi ning samal ajal ka püsivamaid kohtumisi. Meelelahutusasutused kannavad endas hulgaliselt võimalusi.
Suhted
Jupiter toob vähkidele suurema enesekindluse, sa oled tervem ja suudad toimida tavapärasest paremini. Muretus aitab hõlbustada elu ja kindlasti ka palju muud. Samas paneb see sind ka unustama palju vajalikku, nii et ära mängi liigselt tulega. Pea kinni seadustest, maksetest ning hoia oma paberid korras.

LÕVI 24.07-23.08

Armastus
Lõvi emotsionaalne elu areneb 2011. aasta nädalate ja kuude möödudes aina kütkestavamas keskkonnas. Tegelikult ei jäta Jupiteri mõjutustel sinu võrgutusnipid kedagi külmaks. Südamekeelt on võimatu mitte tähele panna ning sina tunned seda päris loomulikult. Sel aastal saab palju tõeluseks: väljendad end vabamalt ning rahu veetleb sind järjest enam. Sa ei otsi enam riske armastuses ja see kannabki sinu jaoks tõelist võimalust. Uus aasta toob su veelgi enam oma põhiväärtustele lähemale, selle juurde, millesse tõelisse usud. Sinu suhted võivad veidi lõdveneda, jäta muutustele ruumi — uued ideed ja dialoogid kuluvad ära. 2011 on ideaalne aeg ka uuteks kohtumisteks, olenemata situatsioonist. Sinu kannatlikkus saab tasutud spontaansete emotsioonide tulvaga.
Suhted
Saturni ja Neptuuni vastasseis võib esile tuua varjatud hirme, soovi varjuda omaette või vastupidi, põgeneda üksilduse eest. Vajadus tunnustuse järele lükkab su vahel ekstravagantsete tegudeni. Pea meeles, et reaalsuse eest põgenemine ei vii kuigi kaugele, kuid enda lukustamine pole samuti hea. Otsi seega tasakaalupunkti, jälgides oma südant.

NEITSI 24.08-23.09

Armastus
Neitsi armastatu toob talle 2011. aastal palju õrnu ja kirglikke momente. Sa võid ilmutada liigse omastamise märke, eriti, kui oled sündinud tähemärgi teises pooles. Kui oled vallaline, oota tõelist kirelõõma, sa ei pruugi puutumata jääda ka armastusest esimesest silmapilgust. Aasta esimene pool võib tuua armastuse võõrsil, kohtad reisil eksootilist isikut — võõrapärane keskkond mängib ainult sinu kasuks. Oma partneriga vali sidemete tugevdamise ja suhte tugevdamise tee. Sinu kahtlused oma kallima suhtes muutuvad kergemaks, oled endas kindlam ning sügise poole ei lämmata ka partnerit liigse omastamise sooviga. Paarina võite alustada uut tsüklit, kui oled nõus asjadega sügavuti minema. Sügis toob endaga armastust koos sõprusega.
Suhted
Tunned, et pead end pingutama ning tajud kerget vastupanu, mida oled valmis ka tunnistama. Liiga palju pingeid võib tuua aga asjaolu, et sa suurendad enda ees olevaid tõkkeid nende vähendamise asemel. Võid jätkuvalt olla mõjutatud ebamõistlikest hirmudest, selle vältimiseks panusta pigem reaalsuse nägemisse.

KAALUD 24.09-23.10

Armastus
2011. aastal on armastus kaalude elus esiplaanil. Sa oled oma partneri suhtes väga vastuvõtlik, kes ka samaga vastab. Aprilli ja juuni vahele jääb intensiivsem periood, mil tunned vajadust õrnuse, harmoonia, intiimsuse ja inimeste läheduse järele. Sinu kaastundlikkus ja emotsionaalsed tunded aitavad sul tegelikult ka iseennast rohkem tundma õppida. Sul on lihtne meeldida inimestele, kes näevad sinu tõelist olemust. Sa tunned sisemist rahu, mis täidab su tõelise elus olemise tundega. Keerulisemad otsused katsu ära teha enne juulit. November ja detsember on sinu suhte jaoks konstruktiivsed kuud, kui oled vallaline, saad selgeks, mida tegelikult tahad ning teha oma valikud.
Suhted
Sinu jaoks tundub hämmastavalt häiriv käia otse mööda sirget teed ning seetõttu liigud mitmes valdkonnas edasi hüpete kaupa. Sa pead püüdma keskenduda hoolimata ümbritsevast kärast. Võid avastada, millised inimesed sinu ümber on kõige usaldusväärsemad ning koondada enda ümber positiivsed liitlased. Ära kõhkle ega kahtle, vahel on valulikud otsused äärmiselt vajalikud.

SKORPION 24.10-22.11

Armastus
Aasta 2011 algab skorpioni jaoks kire tähe all — kas kõik või mitte midagi! Tunned instinkte, mis julgustavad sind kõigest heast osa saama, sul on raskusi jääda mõistlikuks. Armastusest saab sinu sõjahobune, sa suudad kindlalt toetuda oma veetlusele ja veenmisoskusele. Lõika nendest oskustest kasu ja lükka eest kõik takistused, mis seisavad sinu unistustel ees. Mõned paarid elavad alates maist üle tormilisi aegu ning õhku kerkivad küsimused, mis võivad kas või ajutist lahkuminekut põhjustada. Sinu sentimentaalne taevas stabiliseerub positiivsemas võtmes jälle augustis. Alata võib uus ajajärk, mille saad ehitada juba tunduvalt parematele alustele.
Suhted
Sa peaksid aasta esimestel kuudel tegema mõistlikke pingutusi. Kõik kipub sinu käes käima liiga lihtsalt, samuti ka vihasööstud. Katsu olla diplomaatilisem. Aprillist novembrini on aeg, mil võiksid relvad kappi peita ning hoida oma kaaskondlastega lähemaid suhteid. Ole ettevaatlik ja ära jaga liiga kergekäelisi lubadusi, mida on raske täita.

AMBUR 23.11-21.12

Armastus
Amburi jaoks saabub uuel aasta armastuses uus tasakaal. Sa mõtled palju oma intiim- või sõbrasuhetele ning püüad need igapäevaselt toimima panna vastavalt oma mugavustele ja vajadustele. Oluline on jälgida oma püüdluste suurust, et kodurahu ikka säiliks. Mängid hämmastavalt ausate kaartidega ning ei löö põgenema ei komplikatsioonide ega ka ebamugavate olukordade eest. Kevad toob endaga uusi sündmusi, mis võivad sind seada valiku ette, millega seod end pikemaks ajaks. Vajalik on reageerida uudsel või originaalsel viisil. Maist aasta lõpuni ole ettevaatlik nende suhtes, kes proovivad su ihasid tagasi tõmmata. Seda aastat iseloomustavad tugevad emotsioonidt, kirg kõnnib sul kannul.
Suhted
2011. aasta tõstab kõvasti su energitaset, tunned suurt elutahet ning leiad lihtsalt palju nauditavat. Vajalik on leida vahel ka pause, mis aitavad rajal püsida. Sinu elurütm intensiivistub ning leiad väga palju asju, mis kõik vajad ära tegemist.

KALJUKITS 22.12-20.01

Armastus
Sinus tõstab pead omamise vajadus, seega oled kohustatud rohkem usaldama nii oma partnerit kui ka lapsi. Proovi sellest üle olla, nii väldid kasutuid pingeid kodus. Märtsi ja mai vahel avaneb sul võimalus uurida mõningaid oma armuelu aspekte ning puhuda vanad tuuled taas võimsamaks. Sa ei suuda vältida toimuvaid arenguid ning õige oleks ka mitte katsuda teel seisvate takistuste eest põgeneda. Oktoobrist suudad leida just neid lahendusi, mida vajad ja otsinud oled. Aeg töötab sinu kasuks, selles ei ole mingit kahtlust. Oktoobri viimased päevad toovad selgust ka sinu partneri seni hägustena tundunud joontele.
Suhted
Aasta algus toob juhuseid, mis nõuavad rohkem täiskasvanulikkust ning keskendumist oma eesmärkidele ja motivatsioonile. Sinu elurütm kiireneb ning uued situatsioonid annavad võimaluse tõestada oma küpsust, seda eriti aprilli ja septembri vahel. Oktoobris on võimalik maitsta oma pingutuste vilju.

VEEVALAJA 21.01-19.02

Armastus
Veevalaja armuelu areneb 2011. aastal udusule kergusega, seda eriti esimese kolme kuu jooksul. Hoolimata võimalikest takistustest oma sentimentaalsetel sidemetel, suudad jätkata pingutusi õigel rajal. Oled instinktiivselt oma unistustele lähemal ja vägagi innustunud neid läbi elama, ükskõik, mil viisil. See tõukabki sind õigele teele, ära karda rääkida oma lootustest. Sind mõistetakse kergemini. Aasta on ideaalne muudatuste tegemiseks, mõnikord ka nende radikaalsete otsuste langetamiseks, mida oled juba viimased viis aastat kaalunud. Septembrist lähened armastusele märksa filosoofilisemast küljest.
Suhted
Uus aasta ergutab positiivses suunas sinu lootusi kõigis valdkondades ning sütitab ka uusi. Sa vaatad uue pilguga nii iseenest kui ka oma lähikondlasi. Ära tee pöördumatuid otsuseid oma suhete kohta enne juulit, mõned asjad vajavad seedimiseks aega. Neptuuni mõjud muudavad su teistele vastuvõtlikumaks, mis mõjutab oluliselt ka sind ennast. Kaalu kõiki praktilisi külgi, enne kui otsuseid langetad.

KALAD 20.02-20.03

Armastus
Kui möödunud aasta tõi sulle palju isiklikke küsimusi ja võimalusi, siis 2011 tundub lausa paradiisina. Midagi ei ole kadunud ning viimase kahe aasta jooksul kogunenud muredest saad üle oma partneriga asju läbi arutades. Aeg on ideaalne enda väljendamiseks rohkem, kui varem oled seda teinud. Leiad end seltskonnast, kes on tõeliselt siiras ning tunned kirglikult elust rõõmu. Oodata on ka uusi tutvusi. Sa ei lase end kannustada ebamõistlikest unelmaist ning suudad jääda tänasesse päeva.
Suhted
Enne aprilli kipud pisiasjadele liiga palju tähendusi omistama, seda eriti töös ja juriidilistes küsimustes. Ära heida seaduseküsimusi liiga kergekäeliselt kõrvale. Ära tee armuelus selliseid lubadusi, mida sul on väga raske täita, seda eriti aasta kolmandas kvartalis.