KAKSIKUD


Sina ja Jäär. Muutke oma ühine vaba aeg mitmekesisemaks, täitke see huvitavate sündmustega, tehke ühiseid jalutuskäike ja matku. Sinu vaoshoitus meeldib Jäärale. Ent vahel ta soovib siiski näha enda kõrval samasugust energilist partnerit nagu ta ise.

Sina ja Sõnn. Teie suhetesse tekib uuenduste aeg, mille tulemusel muutuvad need veelgi tugevamaks. Ära unusta, et Sõnn vajab sinu tuge ja mõistmist. Talle on väga oluline, et võib sinuga jagada oma mõtteid ja muresid. Äris võib Sõnni täielikult usaldada.

Sina ja Kaksikud. Uuel aastal erutab teid kõik, mis on seotud teie ühise tulevikuga. Räägi Kaksikutele sagedamini oma plaanidest ja ideedest. Ära varja seda, mis sind murelikuks teeb. Mõistlik ja säästlik suhtumine rahasse lähendab teid kogu aasta vältel.

Sina ja Vähk. Romantilised, sõbra- ja ärisuhted Vähiga on täis ettearvamatust ning hulgaliselt emotsioone. Võimalik, et nende mõjul loobud oma tavapärastest vaadetest. Vastutasuks saad aga uudsuse ja täiusliku elu tunde.

Sina ja Lõvi. Maitsete, harjumuste ja vaadete erinevused kompenseeritakse vastastikuse sooviga säilitada rahu ja teineteisemõistmine. Vaatamata sellele, et need erinevused häirivad sind, on teie vahel väga palju kokkupuutepunkte. Püüa usaldada partnerit ning aruta temaga läbi küsimused, mis teda häirivad.

Sina ja Neitsi. Kui suhted Neitsiga muutuvad keeruliseks, küsi endalt, miks? Võimalik, et te kumbki tahate viimast sõna endale jätta ning pole valmis millestki loobuma. Püüa vahetada taktikat ja mine sagedamini kompromissidele. Ka huumoritunne aitab keerulistes olukordades.

Sina ja Kaalud. Kaalude oskus muuta igat päeva kordumatuks on sinu jaoks äärmiselt veetlev. Pealegi on Kaalud meistrid sõnadega mängima. Koos on teil alati, millest rääkida. Kirjandus, kinouudised ja meeldivad harrastused lähendavad teid ning võimalik, et mitte üksnes vaimselt.

Sina ja Skorpion. Temperamentne ja energiline Skorpion mõjub sulle magnetina. Ent vahel tekitab liiga tugev tõmme vastupidise efekti. Tülide vältimiseks ära provotseeri Skorpionit armukadedusele, anna talle mõista, et teie suhted on sulle kallid. Sõbra- ja ärisuhted Skorpioniga on stabiilsed.

Sina ja Ambur. Kogu aasta jooksul tuleb sul olla Amburiga õlg õla kõrval. Tema õlale võid toetuda ja selle ka märjaks nutta. Praegu on sinu Amburist partneril või sõbral rasked ajad, seetõttu on ta sulle mõistmise ja toe eest siiralt tänulik.

Sina ja Kaljukits. Kaljukitse näilise eemaloleku all peitub lausa emotsioonide torm. 2018.a. võid tunda saada kogu tema tunnete paletti. Sõbrasuhted Kaljukitsega lisavad sulle enesekindlust ja usku oma võimetesse. Ent just Kaljukitsest partner aitab sul tunda kindlat pinda jalge all.

Sina ja Veevalaja. Teie huvid ja vaated on muutumises ning Veevalaja võtab sellest kõigest aktiivselt osa. Kuula ta nõuandeid, isegi kui seesmiselt ei nõustu nendega. Veevalajast partner on mitte ainult suurepärane ja huvitav vestluskaaslane, vaid ka truu ja kindel kallim.

Sina ja Kalad. Kalade mõtlikkus ja melanhoolsus tekitavad su hinges sooja vastukaja. Vaoshoitud emotsioonide väljendamine tekitab siirast sümpaatiat. Kui te kumbki ei armasta kärarikkaid pidusid, tasub rohkem aega kahekesi veeta.

VÄHK

Sina ja Jäär. 2018.a. toob selgust teie suhetesse. Kui teie romaanil on tulevikku, siis talve keskel või suve esimesel poolel võite saada selles selgust. Oktoobris ole aga eriti tähelepanelik oma sõbra meeleolumuutuste suhtes. Võimalik, et ta vajab abi, mida häbeneb küsida.

Sina ja Sõnn. Suhted Sõnniga jäävad meelde oma ettearvamatusega. Partneri fantaasia ei lase teil kummalgi igavust tunda. Teid ühendab iha uute muljete järele ning impulsiivsus.

Sina ja Kaksikud. Keerulises olukorras on just Kaksikutest sõber see, kes aitab sul iseennast paremini mõista ja leiab lahked ning soojad sõnad lohutuseks ja heakskiiduks. Kaksikute emotsionaalsus lisab teie romaanile sügavust ja siirust. Ükskõik, millist tööd peaksid koos Kaksikutega ette võtma, ole kindel, et sind ei veeta alt.

Sina ja Vähk. Liit Vähiga osutub väsitavaks. Kumbki tahab teist võita. Ja polegi tähtis, kui kaua te juba koo olete. Vähist kolleegid või ülemused suhtuvad aga mõistmisega sinu raskustesse ning toetavad sind.

Sina ja Lõvi. Sellel aastal on Lõvi järeleandlikum kui tavaliselt. Just seetõttu kujunevad teie suhted harmoonilisteks. Ent tööl tuleb sul mitmeid kordi kokku puutuda Lõvi pedantsusega, mis teeb sind kindlasti närviliseks.

Sina ja Neitsi. Täna sa üritad tõestada Neitsist sõbrale või kallimale oma liidriseisundit. Homme aga demonstreerid siirast soovi alluda. Kogu aasta möödub selliste kõikumistega. Selle eest on tööl kõik stabiilne. Ainult ära unusta aeg-ajalt ära märkida kolleegide või ka oma Neitsist partneri kõikvõimalikke andeid.

Sina ja Kaalud. Kui seni olid teie suhted Kaaludega stabiilsed, siis uue aasta saabudes toimuvad neis olulised muutused. Teie suhetes asud just sina pidurdama Kaalude liigset vabadusejanu.

Sina ja Skorpion. Skorpionile on omane ettenägelikkus, see lisab teie suhtesse põhjalikkust. Sa õpid teisega arvestama ning kustutama konflikte juba eos. Töötamine koos Skorpioniga on puhas nauding. Ta toetab sind ja aitab ellu viia sinu originaalseid ideid.

Sina ja Ambur. Kirgede torm, talitsematud emotsioonid ja armukadedus - kõige sellega tuleb sul aasta jooksul kokku puutuda, kui sinu partner on Ambur. Sõprade ja kolleegidega on lugu nii, et nad üritavad kogu vastutuse sinu kaela veeretada.

Sina ja Kaljukits. Kaljukits asub uuel aastal otsima mõttekaaslasi. Kui satud olema temaga ühel lainel, siis saab temast sulle tõeline tugi. Tööl ei maksa Kaljukitse piinata töösse mitte puutuvate küsimustega. Ta on liialt pühendunud oma kohustustesse.

Sina ja Veevalaja. Olete liiga erinevad ning ühise keele leidmine äris, sõpruses või armusuhetes on peaaegu võimatu. Ära mingil juhul püüa Veevalajat kasvatada. Kutsud temas esile vaid arusaamatuse ja jääd tema silmis naeruväärseks.

Sina ja Kalad. Kalad hakkavad tuleval aastal igatsema stabiilsust. Seega võid õige lihtsalt oma partnerit veenda sinuga abielluma või muretsema ühist elamispinda. Sõber-Kala paneb sind aga imestama oma sõnapidamisega ja oskusega saladusi hoida.