JÄÄR


Sina ja Jäär. Ta asub aktiivselt sinu tähelepanu võitma. Anna talle võimalus. Ent arvesta sellega, et sõprus, nagu ka töine vahekord temaga, võib ootamatult katkeda sinust mitte olenevatel põhjustel. Ometi saad huvitava kogemuse osaliseks!

Sina ja Sõnn. Teie suhted on head ja viljakad. Seetõttu ära pelga sukelduda pea ees kirgede voogudesse. Ka töine suhe võib Sõnniga edukas olla. Kui olete aga mõlemad loomingulised inimesed, siis teie ühine projekt võib kaasa tuua ka teatud populaarsuse.

Sina ja Kaksikud. Suure tõenäosusega tutvute kas teatris või kontserdil. Teie suhted saavad olema täidetud lillekimpudega, jalutuskäikudega kuuvalgel ning ebatavaliste armuavaldustega. Kui oled juba ammu abielus, siis lubage endile uuel aastal teised mesinädalad. Töö Kaksikutega pole kerge, kuna teie vastastikune sümpaatia võib üle kasvada tööromaaniks.

Sina ja Vähk. Tihe side Vähiga on üpris tõenäoline. Sõprus temaga toob endaga kaasa suure hulga positiivseid emotsioone. Teist võivad saada ka head koostööpartnerid. Samas läheb sul vaja palju jõudu ja aega, et sundida Vähki mõtlema mitte pisiasjade, vaid hoopis olulise peale.

Sina ja Lõvi. Romaan Lõviga kaunistab su elu erksate värvidega. Ühine ettevõtmine aga kindlustab teie suhteid. Tõsi, jutt käib vaid hobidest. Äri jaoks olete mõlemad liiga temperamentsed, äri aga vajab hoolikat läbimõtlemist ja arvutamist. Selleks ei jätku teil kummalgi kannatust.

Sina ja Neitsi. Suhted Neitsiga kujunevad edukateks vaid juhul, kui initsiatiiv on tema käes. Kui oled juba temaga abielus, siis tuleb sul uuel aastal varuda kannatust, et mitte riidu minna. Samas võid sõbrana ja ka ärikaaslasena usaldada Neitsit täielikult.

Sina ja Kaalud. Armusuhted Kaaludega näivad igavatena ja üksluistena. Ole aus enda ja oma partnerist Kaalude vastu. Kui sa pole oma tunnetes kindel, ära lase suhetel kaugele areneda. Ent suurepärane äritandem tuleb teist kindlasti.

Sina ja Skorpion. Kumbki teist tahab olla suhetes liider. Sul pole lihtne oma partneriga kompromissi leida, kuna näed temas võistlejat. Püüa endast jagu saada, muidu lähete lahku. Lõputud tülid varjutavad ka teie ärisuhteid. Vaid sõprus Skorpioniga tõotab olla tõeliselt kindel.

Sina ja Ambur. Ärilisi suhteid Amburiga ei tasu algatada. Kogu vastutuse paneb ta sinu õlgadele. Ent saadud tulu tuleb kindlasti pooleks jagada. Armastuse ja sõpruse suhted Amburiga on täis ütlemata jätmisi ja mõistukõnesid.

Sina ja Kaljukits. Sina tahad olla maailmaruumi keskpunkt. Kaljukits on aga liiga haaratud oma isiklikest ideedest, et sinuga oma vaba aega veeta. Loomulikult tõmbuvad vastandid. Kas nad aga suudavad teineteisega õnnelikult koos elada?

Sina ja Veevalaja. Veevalajast saab sulle usaldusväärne äripartner. Ent armastuse ja sõpruse sidemeid ei tasu temaga sõlmida. Teil on elule liiga erinevad vaated. Sina tahad Veevalajat muuta, tema aga sind. Sellised eksperimendid ei lõpe heaga. Kui sa just pole valmis end ümber tegema.

Sina ja Kalad. Teie vahel võib olla tugev konkurents. Viljakas liit ja armusuhted pole kuigi tõenäolised. Kui sa juba oled Kalaga abielus, anna juhtimine tema kätte. See on ainus võimalus suhteid säilitada.


SÕNN

Sina ja Jäär. Jäär on just see inimene, keda vajad endale toeks. Ta annab mõistlikku nõu, rahustab ja jagab sinuga oma kogemusi. Temaga sõbrunemine on parim!

Sina ja Sõnn. Sõnn on valmis sulle andma kodukolde soojust, hubasust ja südamlikku hoolt. Nõustu! Ent ära unusta, et suhted peavad olema vastastikused. Suhtu Sõnni tunnetesse austusega. Unusta oma kalduvus kritiseerida ja ironiseerida, ning teie suhted puhkevad sel aastal õide.

Sina ja Kaksikud. 2018.a. toob suhetesse Kaksikutega suurel hulgal unustamatuid muljeid. Kaksikutest saab sinu asendamatu abiline, nõuandja, mingitel hetkedes isegi mentor. Kuid vahel võib tema liigne enesekindlus sind ärritama hakata.

Sina ja Vähk. Oled võimeline Vähki positiivselt mõjutama ning lisama talle rohkem enesekindlust. Kui aga oled hõivatud hoolitsemisega oma Vähist sõbra või armastatu eest, võid unustada omad huvid. Pea meeles, et igasugustes suhetes on oluline vastastikkus.

Sina ja Lõvi, Sellel aastal saabub sinu suhetesse Lõviga otsustav hetk. Sa pead otsustama, kas jätkad selle inimesega suhtlemist või lased tal minna vabadele vetele. Et probleemi lahendada, pühenda Lõvi oma plaanidesse, vaata ta reageerimist ja tee siis vastavad järeldused.

Sina ja Neitsi. Sellel aastal tunned, et viibid pidevalt Neitsi varjus. See ei pruugi sulle üldse meeldida. Profülaktika mõttes ürita temaga distantsi suurendada.

Sina ja Kaalud. Teie vahel võib tekkida tugev tunne. Liidri rolli saad ilmselt sina. Vähemalt tuleval aastal. Mis puutub sõpradesse, naabritesse ja kolleegidesse, siis siin valitseb Kaaludega täielik harmoonia ja üksteisemõistmine. Kui sul on romantilised plaanid, siis tee kindlaks, kas oled valmis Kaaludele vaimseks teejuhiks hakkama.

Sina ja Skorpion. Skorpion tekitab sulle probleeme oma kompromissitu käitumisega. Ta võib ilmuda ja kaduda, kui vaid tahab, käituda just nii, nagu tema õigeks peab ning seejuures olla üllatunud, kui sa pole temaga rahul. Kui see inimene tõepoolest sulle kallis on, varu kannatust. Sel aastal käib Skorpion omapead!

Sina ja Ambur. Ambur paneb sind sel aastal proovile. Provokatsioonid, etteheited, suhete klaarimine - just selline on tema keeruline iseloom. Sinu jaoks on see hea võimalus teada saada, kas oled valmis sellisel vulkaanil istuma või siis üritad seda kustutada, andes suhetele rahulikuma varjundi.

Sina ja Kaljukits. Teie heade suhete võtmeks on ühised eesmärgid. Suhtu tähelepanelikult plaanidesse, millistesse Kaljukits sind pühendab. Saa tema abiliseks ja liitlaseks ning Kaljukits hindab seda kõrgelt.

Sina ja Veevalaja. Liit Veevalajaga on rahutu. Sina soovid käituda alati vastavalt kehtestatud korrale. Veevalaja aga igatseb pidevaid muudatusi. Ürita leida kompromiss ja luba Veevalajal tegutseda ebatavaliselt.

Sina ja Kalad. Suhted Kaladega saavad olema mõnevõrra segased. Sa tahaksid tema kavatsusi teada, samas ei tohi teda survestada. Nõudes kindlust, tõukad Kalad veel suuremasse segadusse.