LÕVI

Sina ja Jäär. Kui vajad kindlat sõpra, siis on see just Jäär. Vastutasuks nõutakse sinult piiritut siirust ning valmidust vahel kompromissidele minna. Sel aastal on Jäär sulle üks parimatest äripartneritest.

Sina ja Sõnn. Sõnni jaoks oled liiga sirgjooneline ning just sellest kujuneb teie suhtlemisel barjäär. Kui aga ilmutad rohkem taktitunnet ja tõestad, et võid vahel ka hea diplomaat olla, muutub olukord kohe.

Sina ja Kaksikud. Mõistate teineteist poolelt sõnalt, ent teatav pealiskaudsus suhtlemises on teile mõlemale omane. Sellest võib saada tõsine takistus siirastele suhetele. Püüa tähelepanelikumalt Kaksikute tujusid jälgida.

Sina ja Vähk. Tõsine ja kohati vägagi vaoshoitud Vähk võib demonstreerida temale mitteomast kergust ja avatust. Kõik sellepärast, et sel aastal meeldib talle sinu püüd stabiilsuse ja põhjalikkuse poole.

Sina ja Lõvi. Teile mõlemale omane tuline impulsiivsus tõmbab teid teineteise poole. Võid koos temaga „ühel lainel“ olles nautida unustamatuid hetki. Lõvist kolleegiga on parem jääda suhtlema tööalastesse piiridesse.

Sina ja Neitsi. Neitsi praktilisus ja järjekindlus sobitub suurepäraselt kokku sinu optimismi ja huumorisoonega. Võta Neitsi sagedamini poodi kaasa, nii väldid asjatuid kulutusi. Tööl saab Neitsi ideaalselt hakkama oma töödega, kui sa aga kenasti palud, võtab ka sinu asjad käsile.

Sina ja Kaalud. Esmapilgul tundub, et teil pole midagi ühist. Ometi olete mõlemad väga uudishimulikud ning alati kõigele uuele avatud. Uuel aastal võib teist tulla edukas äritandem. Isiklikes suhetes on aga lood keerulisemad. Kaalude praktilisus ja soov patroneerida on sinu jaoks igav.

Sina ja Skorpion. Koloriitne Skorpion on võlutud sinu optimismist ja enesekindlusest. Temal endal jääb vahel otsustavusest vajaka. Sinul aga jätkub seda sel aastal küllaga. Skorpion aitab sul endas selgusele jõuda ning leida uued orientiirid.

Sina ja Ambur. Amburi helde natuur on äärmiselt tundlik komplimentide suhtes ja veelgi enam märkab ta nende puudumist. Kui sa soovid teda endale võita või enda juures hoida, ära ole kiitusega tema annete ja võimete kohta kitsi.

Sina ja Kaljukits. Sünnilt võitleja ja võitja Kaljukits võib saada sulle mitte üksnes sõbraks, vaid ka kaitsjaks. Ainus, mida Kaljukits välja ei kannata, need on sinu valed ja teesklused.

Sina ja Veevalaja. Kui teie suhetes on mingi lahendamata küsimus, ei tasu seda vältida. Arutage läbi, mis teid mõlemaid häirib. Vastasel korral võite hakata teineteisest eemalduma. Mida sagedamini kohtute ja helistate, seda tugevamaks muutub vastastikune kiindumus.

Sina ja Kalad. On suur šanss edukaks liiduks Kaladega. Peamine — Kalu ei tohi üritada ümber teha. Tuleb õppida võtma neid just sellistena, nagu nad on.

NEITSI

Sina ja Jäär. Uuel aastal on sul keeruline leida Jäärast partneriga ühist keelt. Ära esita kallimale pretensioone, vaid räägi talle rahulikult, mis sulle ei sobi. Ainult koos võite olukorra lahendada. Ärisuhetes Jääraga tasub teha paus, mõlemad tahate teisel nahka üle kõrvade tõmmata.

Sina ja Sõnn. Romaan Sõnniga on keeruline. Kumbki teist tahab väljavalitule tõestada, et just tema on see kõige väärikam partner. Sinu Sõnnist sõbradki hakkavad sinuga samuti varjatult võistlema, ent see pakub sulle vaid lõbu.

Sina ja Kaksikud. Teil võivad tekkida arusaamatused, kuna sina tundud sihikindlatele Kaksikutele liiga pinnapealne ja ebastabiilne. Ka sõprust nendega tuleb mitmel korral tõestada. Samas toetavad Kaksikud sind alati kõiges, seetõttu muutuvad suhted aina tugevamaks.

Sina ja Vähk. Kui oled suhtes Vähiga, siis tema püüd sind igati kaitsta ja suunata hakkab sind häirima. Et liitu säilitada, ürita kallimale taktitundeliselt seletada, mis nimelt tema käitumises sind ei rahulda. Ära mingil juhul ignoreeri teda. Kolleegina on Vähk suurepärane partner — põhjalik ja usaldusväärne.

Sina ja Lõvi. Uuel aastal moodustate suurepärase tandemi nii isiklikus elus, kui ka äriasjades. Samas on väga oluline, et õpiksid rahasse hoolikalt suhtuma. Lõvi oskab arvestada tulusid ja kulusid ning ootab sama ka sinult.

Sina ja Neitsi. Armastus muudab teid mõlemaid, kingib palju õrnust ja hingesoojust. Sa õpid partnerit usaldama, tema aga muutub omakorda palju avameelsemaks. Asudes tööle kutsu kindlasti kampa ka Neitsi. Praktiline ja põhjalik Neitsi ei lase kellelgi pilvedes hõljuda. Samal ajal suhtub austusega kõikidesse pakutavatesse ideedesse.

Sina ja Kaalud. Kas sinu kallim on Kaalud? Ole siis temaga maksimaalselt avameelne, kuna ta tunneb hetkega ära igasuguse valelikkuse nii sõnades kui tegudes. Suhete säilitamiseks tuleb austada Kaaludele sobivaid raame. Samuti tuleb käituda ka Kaaludest sõpradega.

Sina ja Skorpion. Uuel aastal tuleb kõvasti pingutada, et suhteid Skorpioniga hoida. Üritage leida rohkem aega kahekesi olemiseks, võimalusel minge reisima.

Sina ja Ambur. Kui sinu väljavalitu on Ambur, siis leppige kokku piirid, millest üle ei tohi kumbki minna. Äris aga tasub Amburist kolleegi usaldada — ta valib intuitiivselt parima lahenduse.

Sina ja Kaljukits. Uuel aastal võid tutvuda huvitava Kaljukitsega. Samas on suhted täis vihjeid ja ütlematajätmisi, mis teile mõlemale raske on. Kui tahate suhtlemist jätkata, arutage oma soovid avameelselt läbi. Äris on parem Kaljukitse nõuandeid vältida.

Sina ja Veevalaja. Kohtumine Veevalajaga uue aasta teisel poolel võib saada suure armastuse alguseks. Romantikat jätkub küllaga, ent olmeprobleemid võivad saada komistuskiviks. Äripartnerina on Veevalaja sel aastal ebausaldusväärne. Seega on parem tema projektides mitte osaleda.

Sina ja Kalad. Sina ja sinu Kala-partner olete rohkem omaette kui koos. Kui see mõlemaid pooli rahuldab, ei tasu seda hetkel muutma hakata. Kaladest sõpradega on mõnus koos aega veeta, nii võib asuda lausa ühist puhkust planeerima.