JÄÄR

Sinu planeediks on sõjakas Mars. See varustab sind energia ja jõuga. Annad kiiresti alla oma kirgedele ning sulle meeldib initsiatiivi enda kätte haarata. Mehed tunnevad end sinu tulisuse tõttu suhteliselt ebakindlalt.

Milline oled armastuses. Sul on tuline temperament ning seda on kohe näha. Sa armastad flirtida, armud esimesest silmapilgust ning tahad kohe saada seda, mida vajad. Tahad, et sind imetletaks, seetõttu oled kiitleja. Sul on terve arsenal nõkse, millega meeste tähelepanu võita. Sa võid olla õrn ja arglik, hetke pärast aga muutud temperamentseks tiigriks. Sinu jõud ja energia tõmbavad enda poole iseloomutuid tüüpe. Sina aga otsid seda, kes on sinuga võrdväärne - tugevat ja võimukat, nagu sa isegi.

Milline sa voodis oled. Pole tarvis varjata, et sa lausa jumaldad seksi. Vahel oled arvamusel, et see on kui mäng, kus võidab see, kes peal on. Sina aga armastad võita! Oled suur eksperimentaator ning käitud üpriski taltsutamatult. Sa annad end jäägitult. Keskmise temperamendiga partneritel pole mingit võimalust sind endale võita. Oled liialt kannatamatu, et nautida õhtusööki küünlavalgel. Pikk prelüüd aga summutab sinu tuld. Kõige enam erutab sind, kui partner näksib sinu kõrvanibusid.

Ideaalne paar. Sulle meeldivad võimukad mehed. Temperamendi poolest sobivad Lõvid ja Amburid. Edukad suhted võivad tekkida ka Skorpionidega.

Sellel suvel võluvad sind kaks meest korraga! Keda valida? Mida kiiremini langetad otsuse, seda parem. 

Hoiatus abielus Jääradele: ärge andke järele kiusatusele. Võluv brünett võib hävitada perekondliku idülli. Kiiresti mööduv romaan pole seda väärt!

Soovitus. Usalda kallimale oma salasoovid ning sa ei kahetse seda hetkekski.

SÕNN

Sinu üle valitseb Veenus. Armastus ja seks on su elus väga tähtsal kohal. Piisab vaid ühest pilgust ja… mehed on valmis unustama kõik siin maailmas. Et sind aga endale võita, ei piisa lillekimbust ja romantilisest õhtusöögist.

Milline oled armastuses. Kui oled armunud, siis kogu oma olemusega. Platooniline armastus pole sinu jaoks. Sa tahad kiiremini teada saada, milline sinu partner voodis on. Ometi ei tule kõne alla kiiresti mööduvad romaanid - tunnetesse suhtud sa täie tõsidusega. Sa eelistad traditsioonilist kurameerimist. Hindad õhtusööki küünlavalgel, kuid vaid tingimusel, et mees sellega ei piirdu. Sa ei kõhkle kehakeelt kasutamast. Mitte keegi teine ei oska limpsida maasikaid vahukoorega nii nagu sina…

Milline sa voodis oled. Sa valid intiimseteks hetkedeks vaikseid kohakesi, ometi unistad vahel seksist suures õitsvas aias. Sind erutab ainuüksi mõte jõulisusest. Mehele, kes kisub sul seljast riided ning katab su siis üleni suudlustega, on lubatud palju. Sinu kõige tundlikum koht on kael. Üksainus puudutus kuklas kutsub sinus esile meeldiva värina.

Ideaalne paar. Sulle meeldivad varakad, kirglikud, intelligentsed ja armastusväärsed mehed. Oled võlutud nende maneeridest. Neitsid, Kaljukitsed ja Skorpionid mõistavad sind.

Sellel suvel. Veenus ja Mars on armastuse, erootika ja jõu planeedid. Sellel suvel annavad nad sulle jõudu võidelda selle ainukese eest.
Sõnnidele, kellel on juba tõsised suhted, toob selline planeetide seis tagasi möödunud kire. Mehed võivad olla imestunud oma Sõnnist naise võimekuse üle.

Soovitus. Anna järele oma emotsioonidele - armastus looduse rüpes teeb sind õnnelikuks.

KAKSIKUD

Sinu planeediks on Merkuur. Mütoloogias on see kaupmeeste ja varaste jumal. Just seetõttu sa oskadki nii osavalt teiste südameid varastada. Sulle meeldib flirt ning sinu erootiline menüü on lausa lõpmatu…

Milline oled armastuses. Sa hindad väga kõrgelt vabadust ning võid olla vaid selle kõrval, kes on nõus sellega leppima. Sulle meeldib mehi provotseerida. Kuid vaatamata oma julgusele, on sul raske oma tunnetest rääkida. Inimestele võib tunduda, et oled külm ning hoiad distantsi. Nad lihtsalt ei tea, et oma hingepõhjas oled sa vägagi haavatav ning püüad seda kõigest väest varjata. Sa oled õrn ja kaitsetu. Sulle on kerge haiget teha nii sõnade kui ka žestidega, häbematus hävitab aga kõik su tahtmised. Vaid partner, kes oskab sinuga õrn olla, saab tunda ebamaist naudingut.

Milline sa voodis oled. Mitte keegi ei suuda erootilistel teemadel selliselt fantaseerida kui sina. Sulle meeldib pikk prelüüd. Üksnes mehe hääl võib sind erutada. Suudlustest aga, millega partner su peopesad katab, võid sa pea kaotada. Sa ei pruugi olla kõrvuni armunud, et nõustuda seksiga. Vahel piisab lihtsalt uudishimust. Magamistoas ei kannata sa rutiini ega… silmakirjalikkust.

Ideaalne paar. Peamine, et partneril oleks rikkalik fantaasia ning ta peaks käituma spontaanselt. Kindel liit on võimalik Kaalude, Veevalajate ja Amburitega.

Sellel suvel saad huvitava ettepaneku ammuselt tuttavalt ning sellest võivad alguse saada sügavad tunded.
Abielus Kaksikute kired võivad uuesti lõkkele lüüa. Puhkus üksildases kohas lõdvestab ja rahustab. Saavutate taas sellise läheduse, nagu kunagi nooruses…

Soovitus. Ära luba liiga palju mehele, kellega kavatsed luua tõsiseid suhteid!

VÄHK

Sinu planeet on Kuu. Ta mõjutab sinu meeleolu, mis võib väga kiiresti muutuda. Kord oled sa tundlik ja ahvatlev, kord külm ja kättesaamatu. Sind võib ohjeldada vaid kannatlik ja enesekindel partner.

Milline oled armastuses. Oled romantik! Armastuses on sinu jaoks kõige tähtsam usaldus. Sageli ei jätku sul julgust esimese sammu astumiseks. Sa tahaksid, et mees võitleks sinu eest. Sa näed välja kaitsetu ning see äratab sinu partneris rüütli. Kui sa otsustad kellelegi oma südame anda, siis ootad armsamalt siirust ja lõputut truudust. Selle eest tasud talle hoole ja armastusega teie kodus. Sa oled valmis teda ja oma lapsi ümbritsema meretäie õrnusega. Kuid piisab vaid haavata saamisest, kui sa otsekohe tõmbud oma kivi alla. Ning siis tuleb sind uuesti vallutada.

Milline sa voodis oled. Poolkuu ajal on Vähid eriti kirglikud. Erootilisi tundeid võivad tekitada erutavad lõhnad, pehme kanga puudutus, merre loojuv päike… Lähedusega nõustud vaid sellega, keda armastad ja usaldad. Sind erutavad sügavad suudlused ja rindade hellitamine. Magamistoas eelistad sa hämarust, sest sulle ei meeldi, kui partner sind seksi ajal vaatab.

Ideaalne paar. Sinu kaaslane peab olema samasugune romantik nagu sa ise. Taktitundeline ja meelas. Tal peab olema peen huumorimeel. Suurepäraselt sobivad sulle Skorpionid, Kalad ja Kaljukitsed.

Sellel suvel. Siiras vestlus parandab sinu suhteid kallimaga. Kui kirg on kustunud, katkesta sidemed. Üksikud Vähid võivad arvestada kirgliku romaaniga.

Soovitus. Võrgutav must pesu ei jäta su armsamat ükskõikseks.

LÕVI

Sinust lausa kiirgab enesekindlust ja sa ei tea, mis on kaotus. See käib ka erootika kohta. Sinu planeet Päike jagab soojust tervele maailmale. Just ümber Päikese keerlevad planeedid…

Milline oled armastuses. Sa ei oska oma tundeid varjata. Kui armud, siis saavad sellest kõik teada. Lõvid on tulvil armastust. Nad on kirglikud, helded ning võivad andestada kõike… peale truudusetuse. Kui kallim petab, ei pääse ta Lõvi kättemaksust. Samas ei ole truudus päikesetütarde mitte just kõige tugevam pool. Sinu soov domineerida ja olla alati tähelepanukeskmes võib partnerile haiget teha. Aga just tänu sellele pole tal sinuga mitte kunagi igav.

Milline sa voodis oled. Miski ei eruta sind nii nagu komplimendid. Saavutad mängeldes kõike, mida vajad, eriti kui jutt käib erootilistest lõbudest. Sulle meeldib, kui partner hellitab su selga, ometi ei piisa üksnes erootilisest massaažist. Sul pole absoluutselt midagi süüdatud valguse vastu magamistoas, sest sulle meeldib tunda endal kallima vaimustunud pilku. Fantaasiates seksid sa paljude meestega. Reaalsuses aga eelistad seda ainukest, kelle oled välja valinud.

Ideaalne paar. Partneril peab olema kujutlusvõimet, ta peab olema kirglik ja heldekäeline. Kõige paremini sobivad sulle Jäärad, Kaalud ja Amburid.

Sellel suvel. Suvistel pidudel õnnestub sul flirtida nii palju, kui tahad. Puhkuseromaan võib üle kasvada tõsiseks vastastikuseks tundeks.
Abielus Lõvidel tasub planeerida romantiline reis kahele.

Soovitus. Ära püüa voodis jälgida, kuidas sa välja näed - lõdvestu ja kuuletu oma tugevatele tunnetele.

NEITSI

Oled vaoshoitud ega kannata familiaarsusi. Et meeldida meestele, püüad end majanduslikult mõtleva inimesena näidata. Eksib see, kes arvab, et sinu tunded uinuvad. Need lausa keevad! Sind juhib ju Merkuur.

Milline oled armastuses. Sul on kõrged nõudmised. Sa ei kavatse aega raisata inimese peale, kellel on ebastabiilne rahanduslik seis, maneerid pole just kiita ning välimuski on nigelavõitu. Oma ideaalmeest oled sa valmis ootama nii kaua, kui vaja - isegi kui selleks kulub aastaid. Sulle ei meeldi oma tunnetest avalikult rääkida. Ka kallimaga kahekesi viibides, oled vaoshoitud. Ometi ei tähenda see kõik, et sa pole võimeline tugevateks tunneteks. Kui oled armunud, muutud spontaanseks ja emotsionaalseks.

Milline sa voodis oled. Sulle meeldib kiirustamata nautida aega, mida veedate koos kallimaga vaikses üksikus kohas. Neitsid on valmis oma kallima kapriise rahuldama. Mitte keegi ei suuda teda kuumade suudlustega erutada nii, kui vaid sina. Samas allud sa meelsasti ja sulle meeldib olla tagasihoidlik. Sa võid õrnutseda igal ajal ning voodis räägid sa meelsasti oma tunnetest. Eriliselt tundlikud on sinu huuled.

Ideaalne paar. Sind tõmbavad enda poole sõltumatud, iseseisvad ja targad mehed. Kergesti leiad ühise keele Sõnnide, Skorpionide ja Kaljukitsedega.

Sellel suvel. Tuules sahisevad kõrkjad, metsa mühin… Loodusest kogud sa julgust, et oma kallimat endale võita. Inimtühjades kohtades pole sa enam nii kammitsetud ning seal heidad sa endalt kättesaamatu naise maski.
Abielus Neitsitel on õige aeg alustada tervislike eluviisidega. Nii lisandub jõudu armumängudeks.

Soovitus. Sinu relvaks on pilk. Piisab, kui vaatad kirglikult oma partnerit, ja juba on ta sinu!

KAALUD

Sind kaitseb Veenus. Seega on sul juba ammustest aegadest selge flirtimise kunst. Ometi otsid ikka veel muinasjutuprintsi, kes ärataks sinu erootilise potentsiaali. Sulle meeldib, kui sind imetletakse ja jumaldatakse.

Milline oled armastuses. Nii nagu Veenuse kaitsealune ikka. Veenuse nimi tuleneb ju armastusjumalanna nimest. Seega pöörad sa suurt tähelepanu tunnetele. Kui oled armunud, siis sa ei näe partneri puudusi ning idealiseerid teda. Aga ka temalt ootad, et ta tõstaks sind pjedestaalile, kuigi mõistad suurepäraselt, et kõik see segab sul tõele silma vaatamast. Seetõttu ei taha sa ülepeakaela oma saatust kellegagi siduda. Alles siis, kui kirelõõm on hakanud alanema, võtad vastu tähtsaid otsuseid.

Milline sa voodis oled. Meestele mõjud sa magnetina. Ometi kahtled ise oma veetluses. Sinu seksuaalsus vajab äratust. Oled väga õrn, delikaatne ja tundlik. Sama ootad ka oma partnerilt. Sulle meeldib, kui ta su ümbert kinni võtab. Vahel aga igatsed sa lausa brutaalse seksi järele, samas ei jätku sul julgust oma ihasid teoks teha.

Ideaalne paar. Sind tõmbab meeste poole, kes sinusse austusega suhtuvad, kuid seejuures distantsi säilitavad. Sulle meeldib Kaksikute ja Veevalajate seltskond. Kirg ja eksperimendid ootavad sind aga liidus Jääraga.

Sellel suvel. Kas see on sõprus või armastus? Püüa sellele küsimusele ausalt vastata, enne kui hakkad „kogemata” oma dekoltee sügavusi demonstreerima või annad mingi lubaduse.
Abielus Kaalud peaksid hoolega oma sõnu jälgima, vastasel juhul võib mehe tundeid riivata. Kas tahaksid oma kallimas taas uut kirge äratada? Ärgita seksi autos, lennukis või… Noh, selleks sobivad ju kõik liiklusvahendid.

Soovitus. Puhkusel olles terendavad ees uued romaanid. Peamine on teha õigeaegselt õigeid valikuid.

SKORPION

Sa asud Pluto ja Marsi mõju all. Oled tugev ja avatud inimene. Tahad elus kõike proovida. Suudad enda kasuks pöörata inimesi ning kiigata nende südametesse. Selle, millest su partner salamisi unistab, oled valmis teoks tegema.

Milline oled armastuses. Välise jaheduse all peitub tundlik natuur. Kui keegi on sulle haiget teinud, kulub sul kaua aega, et sellest toibuda. Et haiget saamist vältida, püüad iga kallima sammu jälgida. Oled armukade ja võimukas. Mehes otsid mitte üksnes kirglikku armastajat, vaid ka vestluskaaslast. Kõik sinu armulood saavad alguse… pealetungist. Püüad kõigepealt oma kallimat solvata, seejärel - kui ta sinu teravaid märkusi ei karda - asud võrgutama, näidates talle oma iseloomu romantilist külge. Annad end tervenisti temale ja ootad temaltki sedasama.

Milline sa voodis oled. Skorpion on üks kõige kirglikum tähemärk. Sinu tunded on kuumad ja tormilised, otsekui hõõguv laava. Sulle meeldib domineerida, oled valmis igaks eksperimendiks. Teie magamistoas käib pidev võitlus - sa tahad alistada oma partneri või … saada tema orjaks. Tänu suurepärasele intuitsioonile suudad ära arvata, mida partner kõige rohkem tahab ning täidad rõõmuga ta soovid. Oodates kohtumist armastatuga, kes vastaks sinu temperamendile, oled sa valmis elama üksinda.

Ideaalne paar. Sinu kallim peab olema efektse välimusega ning valmis sinuga võistlema. Sa leiad ühise keele Neitsite, Kaljukitsede ja Kaladega.

Sellel suvel. Üksikutel Skorpionidel tekib võimalus kohata oma armastust rannas.
Abielus Skorpionidel on õige aeg möödanikku meenutada ning minna reisile nendesse kohtadesse, kus sai koos oldud noorusaastatel.

Soovitus. Sind lõdvestavad „veeprotseduurid“ - seks meres on just see, mida vajad!

AMBUR

Sinu planeediks on Jupiter. Ta õhutab sind ikka ja aina täiuslikkuse poole püüdlema. Sul on kõrged nõudmised kõiges, sealhulgas ka seksis. Partner peab sulle pühendama maksimaalselt aega ja tähelepanu.

Milline oled armastuses. Sinus on palju armastust ning sulle meeldib flirtida. Ometi tüdined sellest kiiresti. Ning siis vahetad sa armutult oma õhkamise objekti välja. Et toita sinu uudishimu, peavad meestel olema omad saladused, sellised, mis hoiavad sind alalises pinges. Materiaalne olukord ning vanus ei oma sinu jaoks erilist tähtsust. Sa suudad väga lihtsalt näha inimeste hinge. Ambur abiellub hilja. Enne, kui kellelegi truudust vanduda, tahab ta vabadust nautida.

Milline sa voodis oled. Seks on sinu jaoks tunnete väljendamise vahend, aga ka suurepärane meelelahutus. Võid armastada, kus ja millal iganes. Sa reageerid entusiastlikult igasugustele uuendustele ning sul pole midagi täiskasvanute poest hangitud mänguasjade vastu. Sa ei pruugi sugugi kõrvuni armuda, et nõustuda seksiga. Sa armastad partnerit narritada - algul lubad talle kõike, möödub aga veidi aega… ja juba ei tohi sind puutudagi.

Ideaalne paar. Sind huvitavad salapärased mehed. Ideaalseteks partneriteks on Jäärad, Lõvid ja Kaksikud.

Sellel suvel võid kohata reisil või tänaval kõndides armastust. Peamine, sul tuleb tõestada, kui vastupidav, toimekas ja … terava keelega sa oled. Kui ilmutad kannatlikkust, saavutad eesmärgi.
Abielus Amburid veenduvad, et isegi lühike reis on parim retsept igavuse vastu. Seks telgis ja juba sa tunned end taas kui 18-aastane.

Soovitus. Parem ära magamistoas õelutse. Hoia oma terav keel hammaste taga.

KALJUKITS

Sind juhib Saturn. See on planeet, mida ümbritsevad rõngad sümboliseerivad piiranguid ja distsipliini. Tänu sellele on sul uhke loomus. Aga tasub sul vaid armuda, kui muutud otsekohe naiselikuks ja kirglikuks.

Milline oled armastuses. Oled äärmiselt ettevaatlik. Kui keegi tahab võita su südant, siis peab ta esialgu sinuga sõbraks saama ning su usalduse võitma. Sa ei armasta rääkida tunnetest, sa ei ava partnerile kõiki oma mõtteid ega räägi oma minevikust. Sa ootad tõelist truudust ja oled ka ise selleks valmis. Sageli peavad Kaljukitsed kaua ootama kohtumist selle õige ja ainsaga. Seetõttu alustavad nad tõsisemate suhete loomisega tavaliselt pärast 30.

Milline sa voodis oled. Sind on raske „voodisse tirida”. Vaid seda, kes on su südame võitnud, ootab autasu. Sa oled Maa märk, seega oled lähedane kõigele maisele. Sinu jaoks pole oluline leida erilisi poose, et seksist rahuldust saada. Sulle meeldib ise tempot määrata, kuid oma fantaasiates mängid sageli alandliku orjatari osa. Sind on lihtne erutada, suudeldes su kõhtu, selga ning reite sisekülgi.

Ideaalne paar. Sulle meeldivad sinust tunduvalt vanemad mehed, kes on hoolitsetud ja heale järjele jõudnud. Oled vaimustuses, kui sinuga kurameeritakse pisut vanamoeliselt. Kõige enam šansse sinu võitmiseks on Sõnnidel, Vähkidel ja Neitsitel.

Sellel suvel tekib sul hulgaliselt võimalusi uute tutvuste loomiseks. Kuid sinu stiiliks pole mehi rannast leida. Sulle meeldiks, kui keegi tuttavatest esitleks sind mehele. Augustis meelestab Mars sind sõjakalt.
Abielus paaridel võib ette tulla nii konflikte kui ka kirgede tormi.

Soovitus. Usalda rohkem oma partnerit! Võib-olla on ta valmis tegema just seda, millest oled juba ammu unistanud.

VEEVALAJA

Sinu saatust juhivad kaks planeeti - Uraan ja Saturn. Sa oled üks kõige sõltumatum märk ning sa ei kannata, kui keegi püüab sinu vabadust piirata. Samas pole sulle tundmatud kirehood.

Milline oled armastuses. Suhetes meeste ja naiste vahel otsid pigem sõprust, mitte armastust. Sa ei kannata, kui sulle pressitakse peale mingeid kohustusi. Sind huvitavad rohkem vabad partneritevahelised suhted. Oma tunnetes oled kindel ja lojaalne, kuigi säilitad sulle nii vajalikku distantsi. Suhtud tolerantselt ka seksuaalsetesse vähemustesse. Sind ärritavad sellised piirangud nagu kallima armukadedus.

Milline sa voodis oled. Sa ei kannata odavaid nõkse - sulle ei mõju ilusad sõnad ega meelitused. Sa tahad olla armastatud, mitte ihaldatud. Partneri brutaalsus teeb sind vaid närviliseks. Palju enam erutavad sind kallima hellitused ja kannatlikkus. Sa oskad ka ise õrn ja tundeline olla, valmis paljuks, et partnerile rahuldust pakkuda. Sulle meeldib Kamasutra ning sa kasutad sealt saadud tarkusi ka oma magamistoas. Sinu kõige tundlikumaks erogeenseks alaks on rinnad.

Ideaalne paar. Oled vaimustuses tarkadest ja väljapaistvatest meestest. Armud hulludesse geeniustesse või väljapaistvatesse revolutsionääridesse. Partnereid otsi Kaksikute, Lõvide ja Kaalude seast.

Sellel suvel. Kui oled üksik, reisi mere äärde oma ideaalmeest otsima. Perekondades toimub palju igasugust, eriti augusti keskel. Sõit mehega mere äärde võib sind rõõmustada - sa lubad tal meelsasti ennast võrgutada.

Soovitus. Pea meeles, et just sina otsustad, millal ja kellele kaela viskuda.

KALAD

Neptuun ja Jupiter kaitsevad sind. Tänu nendele oled sa veetlev ning sul on suurepäraselt arenenud kujutlusvõime. Magamistoas lood sa erilise atmosfääri. Armumängud võivad sind aga lausa teadvuse kaotuseni viia!

Milline oled armastuses. Oled tundlik ning sul on hea intuitsioon. Suhtud inimestesse avatud südamega ning armud kiiresti. Seetõttu tekivad sul pahatihti ka probleemid, sest valid valesid mehi. Armununa oled nõus globaalsete muutustega oma elus. Kallima pärast oled valmis minema teise riiki, loobuma oma karjäärist või alustama ranget dieeti. Et oma sihti saavutada, šantažeerid sageli mehi emotsionaalses plaanis.

Milline sa voodis oled. Seksi tarvitsed sa vaid aeg-ajalt. Kui aga igatsed lähedust, siis peab atmosfäär ideaalne olema - kaunis muusika, hämar valgus… Sa armastad seksikat pesu, sulle meeldib sageli ümber riietuda - sul on, millega partnerit üllatada. Relvituks teeb sind sinu pöidade hellitamine. Eelistad mehi, kes voodis domineerivad. Just tänu sellistele partneritele tunned end naiseliku ja seksikana.

Ideaalne paar. Sind võluvad loomingulised natuurid või mehed, kes on ületamas mingeid raskusi. Oled valmis tegema kõik, et kallimale toeks olla. Sulle sobivad Skorpionid, Vähid või Sõnnid.

Sellel suvel. Augustis ootab üksikuid Kalu huvitav armuseiklus. Sa tead suurepäraselt, kuidas mõjud meestele, kui seksikalt sa tantsid. Kasuta need teadmised ära.
Abielusid võivad oodata tõsised katsumused. Ära anna alla armukadedusele, vaid räägi mehega otsekoheselt. Kui kriis möödub, võib suve lõpust kujuneda teie jaoks meeldiv üllatus.

Soovitus. Avalda kallimale oma fantaasiad.