Kes need on?

VEEVALAJAD on metsikult loomingulised, mistõttu misjonäripoos tundub nende jaoks nagu käest lastud võimalus millekski enamaks. Täpselt nagu muude asjade puhul on nad ka magamistoas valmis proovima mida iganes, olenemata sellest kui julge mõni idee on. Kui otsid partnerit, kes on valmis sinuga Kama Sutra raamatu otsast lõpuni läbi proovima või rollimänge mängima, siis Veevalaja on selleks suurepärane. Kui oled romantik, kes otsib õrna armatsemist, otsi edasi.

KALAD on küll lootusetud romantikud, aga ka väga seiklushimulised armatsejad. Selle asemel, et oma enda fantaasiad kallimale peale suruda, on nad valmis proovima partneri omi ja nende jaoks pole midagi kuumemat kui olla domineeritud.

SÕNN on ühed sensuaalsemaid tähemärke, mistõttu pole üllatav, et neile seks väga meeldib. Mis sind võib aga üllatada, on see, kui seiklushimulised nad on. Täpselt nagu Kalad, ei ole ka Sõnnid valmis esimest sammu ise tegema, aga kui nende partnerid on veidrikud, on nad valmis nende veidrustega kaasa minema.

NEITSID on loomult andjad, mistõttu on nad ka väga erootilised ja eksperimenteerida armastavad sekspartnerid. Neil on kõrgem libiido kui inimesed arvatagi oskavad ning nad on valmis alati midagi uut proovima, et oma partnerile mõnu pakkuda. Seks Neitsiga ei ole samas ühesuunaline tee. Nad eeldavad, et sina pakud neile sama palju naudingut vastu ka.

Allikas: elite daily