Kuidas siis nii? Mis juhtuma hakkab?

JÄÄR saab lõpuks aru, kui tugev ja vankumatu ta tegelikult on ning ehkki viimasel ajal on tema teele ilmunud raskused, on ta mõistnud, et ta armastabki tegelikult katsumusi ja saab nendega ka hakkama. Enam ei vaata ta katsumust negatiivse pilguga, sest ta mõistab, et tegelikult meeldivad need talle ja tal ei ole probleemi neid enesekindlalt lahendama hakata. Tee selle uuesti avastatud enesekindlusega oma elus midagi head!

LÕVI avab oma südame uutele võimalustele. Ta on viimasel ajal hakanud küsima rohkem olulisi küsimusi ja nüüd on käes aeg, kus hakkavad saabuma ka vastused, aga tasub hoida oma silmad lahti, sest kõik ei tule ikkagi nii kergekäeliselt, nagu võiks loota. Lõvi soovib oktoobrikuus kogeda uusi elamusi ja kui ta läheb läbi sügise avatud südame ja rõõmsa meelega, saab ta kogeda midagi erakordset.

AMBUR tunnetab uut energiat, sest viimasel ajal on tal olnud inpsiratsioonikriis, kuid uue kuuga on tõesti tema jaoks tekkinud uus energia. Ta kavatseb haarata härjal sarvist ja näidata maailmale, mis puust ta tehtud on. Ta tunneb end lapsemeelselt rõõmsana ja soovib suhelda rohkem inimestega, et ka nendega oma rõõmu ja inspiratsiooni jagada.

Ilusat oktoobrikuud kõigile!

Allikas: elite daily