***LÕVI
Neljapäevane Päikese-Neptuuni kvadraat vajutab tervele nädalale kas siis müstilisuse või kaootilisuse pitseri. Hea aeg igasuguseks loominguliseks tegevuseks, ent äri- ja rahaasjades võid kergesti ämbrit kolistada. Väga kehvasti võib nüüd lõppeda riskimine ehk siis kõikide munade ühte korvi panemine. Samas võib nädala kaasa tuua põnevaid kohtumisi või elevust ja vaheldust pakkuvaid suhteid.

***NEITSI
Nüüd peaksid vältima pessimistlikke meeleolusid, samuti on sul hetkel kalduvus kinni jääda oma vanadesse mõttemustritesse. Ka võib sind kummitama hakata mingi kinnismõte, mis sulle rahu ei anna. Samas sobivad nädala vibratsioonid hästi igasuguseks põhjalikuks süvenemiseks — samas tuleks vältida liigset vaimset ülepinget. Suhete osas hoia selget ja avameelset joont — eriti nädala lõpus võib keegi vett segada ja sinuga ebasiiralt käituda.

***KAALUD
Veenuse ja Uraani neljapäevane trigoon soosib antud juhul eelkõige sõprust ja inspireerivaid suhteid ühiste huvide ja hobide alusel. Võimalik, et kohtud kellegiga, kes annab su mõtetele ja tegudele täiesti uue suuna. Samas tuleks eelkõige ametlikus asjaajamises olla väga täpne ja hoolikas — võimalikud on arusaamatused, infomoonutused, ka otsene vale ja pettus. Ka võib su närvikava olla tavalisest tundlikum — ära koonerda unega ning pea piiri alkoholi ning ravimitega.

***SKORPION
Kolmapäeval leiab Skorpionis aset täpne Merkuuri-Saturni ühendus (tugevam mõju nädala esimeses pooles). See on hea aspekt tõsiseks süvenemiseks ja keskendumiseks sellele, mis on hetkel kõige olulisem. Samas võid olla ülemäära pessimistlik ja näha kõike liiga süngetes värvides. Ja kui väljendad end nii kõnes kui kirjas, kasuta pehmeid väljendeid, väldi liigset otseütlemist ja teravusi.