***LÕVI

Sellel nädalal võivad sinus võimust võtta sügavad meeleolud. Su edev Lõvilik loomus võib olla tagaplaanil. Sind huvitavad nüüd rohkem need asjad, milles puudub väline sära, vaid mis omavad mingit sügavamat ja tähenduslikumat sisu. Nädal on jätkuvalt soodne kõigeks, mis seondub kodu, majapidamise, kinnisvaradega. Nädala murekohaks võib olla ülemõtlemine, mingisse kinnisideesse takerdumine, samuti vaidlused ja liiga terav keel. Ettevaatust liikluses ja kokkupuutel loomadega!

***NEITSI

Ka sellel nädalal peaksid jälgima nii iseenda mõtteid kui ka teiste poolt öeldut. Sinuni võib jõuda olulist ja sulle vajalikku infot. Merkuuri ja Marsi hea aspekt annab sulle ka vajaliku intellektuaalse teravuse ja kiire reaktsiooni erinevates situatsioonides. Samas on asjade-esemete tasand pinges — tülid ja erimeelsused võivad olla seotud raha- ja äriasjadega, seoses millegi kasutamise, tarbimise ja kogumisega. Suuremad ostud ja tehingud pole seega soovitavad.

***KAALUD

Kaalude valitseja Veenuse jätkuv ühendus Jupiteriga ning harmooniline aspekt Neptuuniga peaks uue nädala sinu jaoks igati meeldivaks ja nauditavaks kujundama. Seda eriti just maises ja praktilises liinis. Samas tuleks endiselt püüda vältida ebavajalikke oste ja üldse liigset kulutamist. Romantilises liinis on samuti võimalikud liialdused ja üle teatud piiride minemised. Võid olla oma partneritega ülemäära joviaalne või siis veidi sinisilmne. Kuid positiivsel juhul oled võimeline tõeliselt nautima ja oma kallimaga ühte sulama.

***SKORPION

Ülitugevad Skorpioni mõjud (Päike, Veenus ja Jupiter Skorpionis) pluss Marsi pingeaspekt Skorpioni valitseja Pluutoga muudab nädala sinu jaoks kindlasti oluliseks. Rohkem tulevad esile sulle tüüpilised iseloomuomadused. Võid olla salvav ja ründav, kuid positiivsel juhul suudad ennast kehtestada ka pehmemal viisil. Võimalik, et hoopis sulle võidakse survet avaldada — sel juhul jälgi, et sa ei läheks kaitsest üle rünnakule. Veenuse-Jupiteri jätkuv ühendus võib aga tuua meeldivaid seltskondlikke või ka romantilisi sündmusi.