***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese tugev pingeaspekt energilise ja sõjaka Marsiga annab sulle küll energiat, kuid tekitab ka võimaluse konfliktideks. Sinu Ego energiad on paisuvas faasis, mistõttu on sul raske olla nõus mingisuguse teisejärgulise rolliga. Võid vahendeid valimata püüda esile trügida ning teistega mitte arvestada. Eriti ebasoodne on nädal juriidilisteks toiminguteks ning kõigeks välismaa ja reisimisega seonduvaks. Hoiduma peaks ka vaidlustest maailmavaatelistel teemadel, millest võib alguse saada suurem tüli.

***NEITSI
Võimalik, et pead nüüd valima meeldivate asjade ja olukordade ning ebameeldivate või muutusi nõudvate situatsioonide vahel. Su Ego tahab ennast maksma panna, samas pead ehk milleski loobuma või tegema mingeid ebameeldivaid kompromisse. Nädalas on väga tugev erootiline energia, mida suudad kas nautida või mis mõjub hoopis häirivana. Õige partneriga oled võimeline tundma suurt kirge. Samas, kui suhtes on probleeme, siis nüüd need võimenduvad veelgi.

***KAALUD
Kaalude valitseja Veenuse pingeseis kontrolliva ja survestava Pluutoga muudab nädala vibratsioonid sinu jaoks üsna intensiivseks. Võid kohtuda kellegiga, kes püüab sind kuidagi mõjutada või kontrollida või siis sinuga kuidagi manipuleerida. Aga võid ka ise selles rollis olla kellegi teisega. Kuigi kiired otsused ja „poole valimine” pole sinu kõige tugevam külg, pead just nüüd seda tegema. Sa ei saa jääda neutraalseks, pead valima poole. Seega tuleks iga hinna eest vältida otsustusvõimetust.

***SKORPION
Nädal annab sulle palju intellektuaalset energiat — oled heas vaimses vormis ja võimeline kestvaks vaimseks tööks. Samas võid selles liinis kergesti ka üle pingutada — ajad asjad liiga keeruliseks, mõtled üle ja pühendad igale tühisele detailile liiga palju aega. Probleemide lahendamise asemel võid neid hoopis juurde tekitada. Võib juhtuda, et sa ei suuda oma aju ka puhkehetkel välja lülitada, mis võib lõppeda unehäiretega. Liikluses tasuks olla maksimaalselt ettevaatlik!