***LÕVI

Sellel nädalal mõjud sa müstiliselt ja salapäraselt — sinus on mingit lumma, mis mõjub korraga nii müstiliselt kui ka erootiliselt. Veenus on ju Lõvis ja teeb õnneliku aspekti vabaduse ja vahelduse sümboli Uraaniga. Lisaks teeb Veenus nädala teises pooles ka opositsiooni asteroidiga Aphrodite (täpne seis laupäeval). Eriti just reede ja laupäev (aga ka kolmapäev) võivad kujuneda suhete osas tormiliseks. Samas valitseb terve nädala väga tugev seis sinu 12. solaarmärgis (alateadvus, hingesügavused, psüühilised energiad, hirmud ja kompleksid, saladused, varjatus, müstika, tsükli lõpp, tervikuga kokkusulamine). Seega hoolitse selle eest, et su hing tunneks end hästi — väldi psüühilist ülepinget, maga korralikult, ära liialda kohvi ega alkoholiga.

***NEITSI

Eriti just nädala esimene pool võib üllatada tõelist uut värskust ja põnevust pakkuvate sündmustega. Veenuse harmooniline asend toob su alateadvusest välja ilusaid sümboleid ja kauneid äratundmisi. Seega seob Veenuse positsioon harmooniliselt ühte ka materiaalse ja hingelise maailma. Mistõttu on aeg esmaspäevast neljapäevani-reedeni iseäranis soodne ilusate, kuid sinu jaoks tähendusliku ja sümbolistliku sõnumiga ehete või talismanide hankimiseks. Kõik, mis on ilus ja samas ka salapärane ja müstiline haakub hästi nädala esimese poolega.

Veel on nädala märksõnadeks kollektiivne looming, meeskonnatöö, sõprus, ühiste ideaalide ja tulevikuplaanide jagamine teistega. Mis nägu on tulevik — kas sinu lootuste ja soovide või hoopis su hirmude ja kartuste nägu?

***KAALUD

Esmaspäevane Veenuse ja Uraani trigoon võib tuua su ellu meeldivat vaheldust ning pakkuda sulle uudseid ja põnevaid olukordi — ja seda eelkõige just suhete tasandil. Kuna Veenus asub Kaalude jaoks 11. solaarmärgis (kollektiivne looming, grupitöö, suhted erinevate rühmade, seltskondade ja gruppidega, kaugemad tulevikuplaanid, ühised ideaalid ja ettevõtmised koos sõpradega jne.), siis soosib nädala esimene pool eelkõige sõprust ehk siis uute sõprade leidmist. Samas on kerge oht segi ajada sõprust ja armastust.

Sotsiaalses-ühiskondlikud plaanis võib nädal tuua olulise ja sinu jaoks märgilise tähendusega sündmuse — ole valmis haarama kinni igast pakkumisest. Samas — ole ettevaatlik võimaliku intriigi või lõksusarnase olukorras suhtes!

***SKORPION

Nädala märksõnadeks on uued kogemused ja uued väljakutsed — kõik see, mis suures osas erineb su harjumustest ja argisest kodusest miljööst. Võid nüüd kokku puutuda sinu jaoks tavatute asjade ja nähtustega, eksootika või võõrapäraste kommetega.

Samas on seoses kõige sellega ette näha ka keerulise probleemi või valikuraskuste ette sattumist. Näiteks reisile ei soovitaks minna — või kui minna, siis kindlasti koos korraliku reisikindlustusega.

Veenuse asend võib nädala esimeses pooles tekitada sulle kasulikke ja meeldivaid arenguid sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Keegi võib teha hea pakkumise, aga võid ka ise tänu oma võludele ja heale suhtlemisoskusele endale mõned kasulikud tingimused välja kaubelda.