***LÕVI

Suures osas kehtivad edasi kõik eelmise nädala astroloogilised mõjutused. Aeg on endiselt soodne kõigeks, mis seotud kodu ja majapidamisega ja perekondlike suhetega. Nädala esimene pool sobib väga hästi koduse suurpuhastuse läbiviimiseks. Uute mõjudena kerkivad algaval nädalal esile töö ja tervisega seonduvad asjaolud — käes on õige aeg muuta oma igapäevarutiini, loobuda mõnest halvast harjumusest jne.



***NEITSI

Nädala esimene pool sobib kenasti selleks, et raskemate probleemidega julgelt rinda pista — sul on silma ja teravat mõistust, et neist jagu saada. Nüüd oleks kasulik ka rohkem ringi liikuda — võid kokku puutuda sulle olulise infoga või kohtad sulle hetkel vajalikku ja kasulikku inimest. Nädal sobib ka muudatuste tegemiseks aladel, mis sinu jaoks seonduvad meeldivate asjadega — et muuta neid veelgi meeldivamakas ja nauditavamaks.



***KAALUD

Rahaline ja üldse materiaalne valdkond on endiselt üsna soodsas seisus — siiski mitte kolmapäeval ja neljapäeval, mil selles vallas on võimalikud ootamatused ja ettearvamatud arengud. Nädala mõjud soosivad suuremate muudatuste tegemist oma koduses majapidamises — eelistanud on just raskemad füüsilised tööd või siis kapitaalne suurpuhastus. Teisipäeval ole suhete liinis valvas ja ära lase kedagi end millegagi provotseerida.



***SKORPION

Teisipäevane Päikese-Pluuto sekstiil lubab nädala esimeses pooles teha kiiresti vajalikke muutusi või saada ruttu üle surnud punktist. Hästi sujub raske vaimne töö, probleemidesse süvenemine annab tavalisest paremaid tulemusi. Neljapäeval ja reedel hoia silmad-kõrvad lahti — sinuni võib jõuda infot, mis osutub hiljem väga kasulikuks või tehakse mõni soodne pakkumine.