***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese ühendus nii Veenuse kui ka Pluutoga võib sinus esile kutsuda võimsaid energiapööriseid. Sul võib tekkida soov lubada endale Veenuslikke naudinguid või siis oma tahe jõuliselt maksma panna. Võid millegiga kergesti üle pingutada. Samas peaks su töövõime olema kõvasti üle keskmise. Ideaalne nädal koduga seotud raskemateks töödeks — remont jne. Parim aeg ka mõne uue kasuliku-tervisliku harjumuse juurutamiseks.

***NEITSI
Eelmise nädala mõjud joonistuvad veelgi teravamalt ja intensiivsemalt välja. Sul on palju uusi ideid ja uitmõtteid, mida ka aktiivselt teistele välja käid. Sul on tunne, et oled vaimselt võimekas ja see võib panna sind teistele omi ideid peale suruma. Negatiivsel juhul võib sind tabada mingi kinnisidee, mis hakkab sind kummitama. Ka on oht üle mõelda ja kõik kole keeruliseks ajada. Armuasjade sfääris on võimalused jätkuvalt head, kui suudad endas oleva küünilise skeptiku maha rahustada.

***KAALUD
Praktilisel tasandil võimendab nädal kõike raha ja omandiga ning kinnisvaradega seotud asjaolusid. Selles vallas võib sul olla nii õnne ja vedamist, kui ka mingit laadi võimuvõitlust ja konflikte. Psühholoogilisel tasandil otsid sa nüüd kõiges kindlust — tahad tunnetada seda tugevat vundamenti, millel püsib su Elu Hoone. Paraku võid eelkõige nädala teises pooles tunda justkui maavärina lähenemist — õhus on kummalist pinget ja rahutust.

***SKORPION
Haruldaselt tugevat Skorpioni mõjuga nädalat peaksid kasutama selleks, et millegi sinu jaoks olulise ja tähtsaga algust teha. See võiks olla midagi, kus olulised näitajad on visadus, kannatlikkus, võime minna sügavuti, põhjani. Samas võiks see sinu jaoks olla ka midagi tähenduslikku, salapärast või müstilist. Romantilises plaanis on seis igati paljulubav, kuid ilusa mängu võivad rikkuda omavahel lahingut pidavad romantilised tunded ja kaine mõistus.