***LÕVI

Marss liigub kuni reedeni Lõvis ja teeb kvadraadi Saturniga. Seega nõuab algav nädal sinult oskust vahet teha olulisel ja ebaolulisel. Vastasel korral võid end kergesti ära kurnata või jääd lihtsalt oma töödega ajahätta. Samas liigub Lõvis ka Veenus ning teeb trigooni vabaduse, vahelduse ja uudsuse sümboli Uraaniga. Seega tegutsedes ja energiat kulutades pead olema visa ja kannatlik, ent suhete ja armuasjade liinis on oodata põnevaid ja erutavaid arenguid.

***NEITSI

Reede varahommikul jõuab jõu ja energia sümbol Marss Neitsisse, moodustades ühtlasi ka kvadraadi piirangute ja takistuste sümboli Saturniga. Seega oleks just nädala esimeses pooles vajalik lõpetada kõik poolikud tööd ja tegemised. Kui tahad uusi asju käima lükata ja seda veel ka kiirustades, võid kohata palju takistusi või võtab iga asi lihtsalt kauem aega. Kui aga oled kannatlik, suudad kõigesse suurepäraselt süveneda ja leida üles „keti kõige nõrgema lüli”.

***KAALUD

Kolmapäevane Veenuse trigoon Uraaniga toob nädalasse nauditavaid seltskondlikke sündmusi ning pole võimatu ka põnev ja erutav kohtumine mõne omapärase või veidra tüübiga. Teine võimalus on see, et sa ise suudad nüüd inimsuhteid näha uue ja huvitava nurga alt ning leida seeläbi suuremat vaheldust. Samas võib Kaaludes liikuva Merkuuri kvadraat Pluutoga muuta sind kahtlustavaks või isegi mõnevõrra paranoiliseks. Samas võibki sinuni jõudev info olla moonutatud või keegi lausa valetab sulle.

***SKORPION

Algaval nädalal peaksid sa oma ajule piisavalt puhkust andma — või kergesti mõtlemisega liiale minna ja tekitada lahenduste asemel hoopis uusi probleeme juurde. Sind võib tabada ka mingi kinnisidee, mis hakkab sind kummitama. Ka on Merkuuri ja Pluuto kvadraat aspekt, mis toob kaasa suhtumise „kas kõik või mitte midagi!” Seega on sul raske säilitada tasakaalu kergeltvõtmise ja raskeltvõtmise vahel. Ühiskondlikus liinis võib sellel nädalal olla väga palju erinevaid kohustusi.