***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese õnnelik aspekt vabameelse, originaalse ja sõltumatu Uraaniga võib su ellu tuua palju põnevat ja vaheldust pakkuvat. Sul võib olla rohkem juhuslikku õnne, võid olla niiöelda õigel ajal õiges kohas. Kohtud vajalike inimestega, suudad end nende jaoks atraktiivseks muuta. Romantika rindel võid samuti nautida ilusaid hetki. Samas võid kohati asju liialt must-valgelt näha.

***NEITSI
Su tööde ja tegemiste hoog kasvab märgatavalt ning eelmise nädala pidurdavad mõjud peaksid järele andma. Samas ei ole veel päris õige uute oluliste projektide alustamiseks. Merkuuri näiv tagasiliikumine nõuab sinult eelkõige poolikute tööde lõpetamist ja mingit laadi vigade paradust. Pere- ja lähisuhetes võib samuti mingi vana teema taaskord üles kerkida. Vajad ka rohkem omaette olemist oma mõtete korrastamiseks.

***KAALUD
Uus nädal võib kujuneda väga muljeterohkeks. Rohkem on suhtlemist, infovahetust nii kõnes kui kirjas. Juhuslikud kohtumised võivad su päevaplaanid sassi ajada, mingi suvaline infokild võib panna sind teises suunas tegutsema jne. Seega on eriti oluline mitte lasta end infomürast segada ja selekteerida enda jaoks välja vaid oluline info. Kuid nädal on viljakas vaimse töö tegijatele ja neile, kes peavad palju liikuma.

***SKORPION
Ka sellel nädalal on oluline kõik see, mis on väga konkreetne maine ja asine. Olgu selleks siis raha- või äriasjad või mingid muud tegevused, kus on vaja olla maksimaalselt konkreetne ja asjalik. Marsi liikumine Skorpioni märgi esimestes kraadides peaks sulle andma piisavalt jõudu ja oskust vajalikul hetkel oma tahe maksma panna. Igatahes mõjud sa piisavalt veenvalt ja enesekindlalt, mistõttu sinu arvamust ja tahet austatakse.