NEITSI
Sellel nädalal hoia oma mainet — ära tee midagi sellist, mida võidakse valesti tõlgendada ja sinu vastu ära kasutada. Ole nii kirjas kui kõnes konkreetne ja selge, ära anna võimalust selleks, et keegi väänab või „tõlgendab“ sinu sõnu. Kui sul on tööl pingeline olukord ja su õlul suur vastutus, siis ole eriti hoolikas ja täpne — väiksemgi viga su tegevuses võidakse panna suure kella külge. Ka liikluses ole piinlikult tähelepanelik — trahvi saamise suurenenud tõenäosus. Kuid peenemal tasandil soosib nädal uue vaimse sihi leidmist, märgi või isikliku „ilmutuse“ saamist, mis annab sulle uut usku just elu spirituaalsemasse külge.

KAALUD
Uuel nädalal võid kokku sattuda omapäraste ja veidrate tüüpidega, kes täielikult erinevad sinu tavatuttavatest. Kui sul on mõni tuttav kunstnik, boheemlane või fanaatiline vandenõuteoreetik, võib ta saata sulle kummalise sisuga e-maili või ilmuda keset ööd su ukse taha. Nädala märksõnaks võiks olla „kummaline või arusaamatu sõnum või märk“. Võid selle saada ka unes või välja lugeda mõnest tekstist. Saad küll sõnumi, aga sa ei suuda seda lahti mõtestada. Õhus on müstilist salapära!
Nädal ei sobi kohtuga seotud ettevõtmisteks, samuti juriidiliseks asjaajamiseks, lepingute sõlmimiseks ega ka olulise koostöö alustamiseks.

SKORPION
Algaval nädalal võivad muutuda keeruliseks raha- ja omandisuhted — eriti kui neisse on kaasatud ka teised inimesed (ühisomand, jagatud varad ja vahendid jne.) Rahaasjad võivad kaas tuua arusaamatusi või isegi otsest pettust ja intriige. Keegi võib püüda sul nahka üle kõrvade tõmmata. Kindlasti ei soovita osta kasutatud kalleid asju, mis võivad olla varjatud ja peidetud veaga. Kuid nädal soosib oma hingevajaduste teadvustamist, süvenemist oma hinge keerdkäikudesse ning oma hirmudele julget otsavaatamist. Samuti soosib aeg tegelemist salapäraste ja müstiliste asjadega — keeruta taldrikut või valmista endale näiteks talisman või šamaanitrumm.