***LÕVI

Kõik see, mida sa endale ei teadvusta ja mida sa enda jaoks eitad, võib nüüd muutuda eriti suureks probleemide allikaks. Mida rohkem sa oled endale valetanud ja tegelikke probleeme enda eest salanud, seda problemaatilisem on nädal. Sel juhul tunned kuidas paljud asjad ja suhteolukorrad kulgevad viisil, mida sa ei mõista ja mis tekitavad sinus segadust. Kaos nii hinges kui suhetes!

Kuid juhul kui oled enda suhtes aus ja julged enda süvaolemusele silma vaadata, koged sellel nädalal harukordset selgust ja kirkust oma hingelises maailmas. Võid tunda meeletult võimast ühtsust kõigega — Kõiksusega! Saad järsku aru kõigest sellest, mida sa pole siiani mõistnud.

Praktilisel tasandil tasuks siiski avalikes kohtades hoida oma asjadel silm peal.



***NEITSI

Nädala esimeses pooles on õhus endiselt rahutust ja ettearvamatust — Merkuur saab jätkuvalt pingelisi mõjutusi nii Uraanilt kui Pluutolt. Õhus on jätkuvalt rahutuid ja äkilisi vibratsioone, mis võivad olla küll loominguliselt inspireerivad, kuid rutiinseid töid ja tegemisi segavad. Pingeline Veenuse asend võib tähendada seda, et sinu suhted nii sõprade kui sõbrannadega võivad pingestuda. Nii kadedus kui armukadedus tõstavad pead. Kuigi sulle ei ole vihahoos taldrikute loopimine loomuomane, võid nüüd siiski üsna äkiliselt oma pahameelt välja näidata. Eriti just reedel, laupäeval ja pühapäeval on sul raske oma rahulolematust varjata ning su käitumises võivad domineerida teravad toonid.



***KAALUD

Miks mehed võivad endale teatud asju lubada ja mina mitte? Sinus võtab maad soov olla vaba ja sõltumatu ning mitte olla õrnem sugupool. Tahad end just isiklikus elus tõestada ja maksma panna. Paraku võid kergesti ületada selle piiri, kus õigus olla „mina ise” võib mõne mehe jaoks lausa ehmatavalt või parimal juhul pealetükkivusena mõjuda. Ka su sõbrannadele võib tunduda, et tahad nende eest „kobedamad tüübid” endale krabada…:)

Samas ongi nüüd võimalik, et kohtud targa, rikka või positsioonika mehega. Või siis mehega, kes „arvab” et on tark ja positsioonikas — ehk siis mõne kiidukukega, kes tuleb su meilikasti või lausa koduukse taha kirema…



***SKORPION

Veenuse ja Pluuto kolmapäevane opositsioon muudab intensiivseks, sügavaks ja jõuliseks kõik suhted, kus on mängus eksootika või siis mingid teadmised-oskused. Parim aeg nii reisi kui õpingute alustamiseks — reisielamused oleksid lummavad ja võimatu pole ka armulugu mõne eksootilise või ekstravagantse tegelasega. See on asja positiivne pool. Veenuse-Pluuto opositsiooni negatiivsed mõjud on aga seotud võimaliku armukadedusega, sooviga oma partnerit kontrollida ja talle survet avaldada. Antud juhul võib tegemist olla eelkõige vaimse-intellektuaalse survega. Võimalik, et sa kasutad oma naiselikke võlusid ja sarmi selleks, et mõne aadamapoja kallal korralik ajuloputus läbi viia.