***LÕVI

Nädal võib olla huvitav neile, kes tegelevad mingite loominguliste või veidi müstiliste asjadega. Kuid rahasse ja äriasjadesse puutuv võib tuua kaasa arusaamatusi, ebaselgust, usaldamatust, kahtlustamist. Suuremad ostud ja äritehingud pole soovitavad. Kuid kunsti ja müstiliste vidinatega kauplejad võivad head äri teha. Nädal sobib ka talismani või amuleti ostmiseks-valmistamiseks, kuid sel juhul tuleb täpselt teada, mida ja kuidas.

***NEITSI

Neitsis liikuvad Merkuur ja Marss on korraga nii jõulises ja tugevas (ühendus Orcusega), kui ka ebakindlas ja jõuetus positsioonis (opositsioon Neptuuniga). Selline kombinatsioon manitseb sind hoolikalt kaaluma kõiki asjaolusid, enne kui mingi tegevuse ette võtad või olulise otsuse langetad. Sinu vastas olevad jõud või ka konkreetsed inimesed võivad sinu suhtes olla ebasiirad ja võltsid. Võid ka ise võtta endale rolli, mis tegelikult ei ole üldse sinu rida. Alates kolmapäevast (Veenus Neitsis) muutuvad olulisemaks kõik suhted.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles võid Veenuse-Uraani trigooni mõjul tutvuda uute huvitavate inimestega või sattuda lihtsalt mingitesse seltskondlikesse sündmustesse. Erinevaid suhteid on tavalisest enam. Kuid nädal tervikuna nõuab sinult äärmist hoolikust ja tähelepanu just avalikes kohtades — kipud oma vidinaid kaotama ja maha unustama, samuti võid unustada ja segi ajada kokkulepitud kohtumisi, hilineda, isegi ära eksida.

***SKORPION

Nädala raskuspunkt võib langeda erinevatele grupisuhetele. Sinu roll mingis rühmas või kollektiivis võib olla kantud mingitest ebaselgetest asjaoludest või siis sinu enda soovmõtlemise mustritest. Meeskonnatöös võib sul olla raske mõista oma kolleege ja ka vastupidi. Oluline on ausus ja otsekohesus ning julgus üle küsida, kui milleski aru ei saanud. Olulisi tulevikku puudutavaid otsuseid ei ole soovitav vastu võtta.