***LÕVI

Eriti nädala esimeses osas kehtib suures osas kõik see, mis oli kirjas ka eelmisel nädalal. Ehk siis võid kergesti sattuda mingisse rolli, kus sa mõjud võltsilt ja ebasiiralt. Kuid uus mõju nädalas on positiivse Marsi mõju, mis peaks andma sulle suure tegevusvabaduse. Kõik uus ja originaalne on nüüd edu ja edenemise aluseks. Konservatiivsus ja soov säilitada senist olukorda ei ole hetkel mõistlik lähenemine. Romantika ja suhete liinis võib nüüd olla rohkem eksootikat ja sinu jaoks uudseid olukordi.

***NEITSI

Uus nädal soosib kodu ja majapidamisega seotud muudatusi ja uuendusi. Laiemas plaanis on soositud üldse kõik muudatused, vanade vigade parandused, millegi uuendamine, taastamine, puhastamine, taaskasutusse võtmine. Paljud suhted ei ole enam ehk nii aktuaalsed (alates kolmapäevast), kuid samas tajud sa neid psühholoogiliselt intensiivsemalt ja mõtled nende üle rohkem. Ka intiimses plaanis suudad sa sügavamalt ja intensiivsemalt tajuda. Nädala teises pooles peaksid olema heas vaimses vormis.

***KAALUD

Alates kolmapäevast liigub Kaalude valitseja Veenus koos Merkuuri Jääras, mis on Kaalude jaoks kõikide üks-ühele suhete solaarmärk. Seega toob naistepäevanädal kaasa rohkelt suhtlemist, kohtumisi, külaskäike, ehk ka rohkem kirjavahetust. Nädala esimeses pooles peaksid endiselt hoidma tervist, vältima külma ja niiskust ning söögi-joogiga jääma mõõdukuse piiridesse. Uus mõju on nädalas see, et sul on nüüd silma nägemaks asju ja suhteid uudsest vaatenurgast. Pööra oma mõtetele, ka tavalistele uitmõtetele rohkem tähelepanu ja kirjuta need üles.

***SKORPION

Kiusatuste mõju annab vaikselt järele ja fookus läheb rohkem praktilisele valdkonnale ja tööasjadele. Äri- ja rahaasjade tasandil võib ootamatult avaneda mõni uus võimalus või pakkumine, mis pakub sulle uusi väljakutseid. Selles liinis tulevad nüüd kasuks uuendused ja muudatused. Haara kinni nendest asjadest, mis sind siiani on külmaks jätnud. Proovi midagi uut, katseta ja eksperimenteeri! Ka segunevad rohkem töised-argised ja isiklikud-romantilised momendid.