***LÕVI

Nädala esimeses pooles võib veel ette tulla pingelisi hetki partneritega, kes võivad sulle kuidagi pinda käia. Nädala teises pooles muutuvad kõik üks-ühele suhted meeldivamaks, kergemaks, mängulisemaks. Kergem on luua uusi suhteid ja parandada vanasid. Laupäeval ja pühapäeval liigub Kuu Lõvis. Need on päevad, mil võid kergemini sattuda millegiga avalikkuse huviorbiiti. Kui tahad, et sind kuulatakse, siis kasuta neid päevi.

***NEITSI

Igati suurepärane nädal selleks, et korralikult oma töödesse ja muudesse kohustustesse süveneda. Sul on selge pilt kõikide vajalike detailide jaoks, märkad seda, mis on kõige olulisem. Reedel, laupäeval ja pühapäeval muutuvad olulisemaks kõik suhted. Samas ole laupäeval ja pühapäeval tähelepanelik avalikes kohtades — asjade kaotamise ja varguste suurenenud võimalus.

***KAALUD

Veenuse kolmapäevane jõudmine Veevalajasse, mis on Kaalude jaoks naudingute ja kõikide meeldivate asjade solaarmärk, tähendab seda, et sul on kuni 12. märtsini suuremad võimalused kogeda meeldivaid ja nauditavaid asju. Romantilised ja ka muud seiklused on vägagi võimalikud, samuti võib sul olla rohkem juhuslikku õnne. Neljapäeval, eriti aga reedel, tuleks oma töistesse kohustustesse äärmise tõsidusega suhtuda.

***SKORPION

Nädala esimestel päevadel võib tunda anda veel Päikese ja Skorpionis oleva Marsi kvadraat — võimalikud on konfliktid ja mingit laadi võimuvõitlus. Alates kolmapäevast peaksid sul olema paremad võimalused parandada oma suhteid koduste või lähedastega. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võiksid endale lubada midagi meeldivat — mida sa tõesti naudid või kus saaksid end täiel määral välja elada. Laupäeval ja pühapäeval tuleks olla eriti ettevaatlik liikluses!