***LÕVI
Nädal soosib neid, kes parajasti midagi suurelt organiseerivad ja on ühiskondlikus liinis aktiivsed. Praegu on sul palju kergem oma tegemistele tähelepanu tõmmata ja teisi kaasa haarata. Kõige selle juures peaksid vältima kõrkust ja ülbust nende suhtes, kes sinu arust vajalikul tasemel ei ole.
Nädala teises pooles peaksid tööd tehes hoolikalt jälgima kõiki ettevaatusabinõusid — traumade ja vigastuste suurenenud tõenäosus.

***NEITSI
Töö, karjäär ja ka muu ühiskondlik tegevus peaks olema heas faasis. Paljud asjad ja ettevõtmised õnnestuvad just seetõttu, et oled loonud suhted vajalike inimestega. Isiklikud sidemed ja personaalne sarm on see, mis sind nüüd edasi aitab. Sinus on palju sellist energiat, mis inimestele meeldib, mistõttu sinuga tahetakse ka suhelda.
Ent nädala teine pool võib tuua kahtlusi nii iseenda valikute suhtes kui ka teiste plaanide ja motiivide osas. Ära muutu paranoiliseks!

***KAALUD
Veenuse harmooniline asetus Kuu sõlmede suhtes lubab su vaimses plaanis kogeda midagi uut ja huvitavat. Saad ehk inspireeriva kogemuse osaliseks kas läbi reisimise või raamatu või filmi kaudu.
Marsi-Uraani aspekt aga võib nädala teises pooles tekitada torme sinu suhtemaastikul. Keegi võib sind kas millegiga üllatada või lausa šokeerida. Samas võib keegi anda su tegevusele lihtsalt teise suuna, mille tagajärjel suudad lahendada olulise probleemi või vabaneda mõnest takistusest.

***SKORPION
Üsna hea nädal suhete loomiseks ametlikul pinnal. Võid kohtuda mõjuka isikuga, kellest võib hiljem palju abi olla. Samas pole ka võimatu, et kohtud võimuka ja ennasttäis tegelasega, kes üritab sind paika panna. Aga ta vaeseke ju ei tea, et oled Skorpion! Seega võid kaitsest minna üle rünnakule ja tüüp kahetseb tükk aega, et julges üldse sulle otsagi vaadata.
Teine pool nädalast võib tuua ülemõtlemisest tingitud probleeme. Võta asju lihtsamalt, ära otsi kõiges varjatud tagamõtet