***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese sekstiil avardava ja laiendava Jupiteriga peaks nädala sinu jaoks muutma igati viljakaks ja produktiivseks. Soodsaid võimalusi võib olla tavalisest rohkem või oskad sa neid ise lihtsalt paremini näha. Lisaks on Päike alates kolmapäevast veel ka trigoonis Saturniga, mis lisab sulle suure annuse püsivust ja kannatlikkust. Seega on käes parim nädal oluliste ettevõtmiste alustamiseks (väljaarvatud kolmapäev ja neljapäev).

***NEITSI

Neitsis liikuv Merkuur moodustab sekstiili armastuse ja naudingute sümboli Veenusega. Kuid ka opositsiooni ebasiira, teeskleva ja häguse Neptuuniga. Seega võib nädalas olla küll tavalisest rohkem meeldivat laadi suhteid, kuid probleemiks võivad olla üksteisest möödarääkimised, maneerlik või ebasiiras käitumine. Võimalikud on kuulujutud, mittetõene informatsioon. Nädalalõpp võib tuua kirge ja iha, aga ka pinget ja viha.

***KAALUD

Päikese sekstiil Kaaludes asuva Jupiteriga peaks su ettevõtmisi igati soosima. Võib avaneda nii mõnigi hea võimalus, samuti tunned end tavalisest võimekamana. Mistõttu võid ka rohkem ette võtta — jälgi vaid seda, et sa oma võimeid ja võimalusi üle ei hindaks. Veenuse asend soosib nädala esimeses pooles kergeid seltskondlikke suhteid, külaskäike, niisama lobisemist. Kuid reedel, laupäeval ja pühapäeval tekib suhetesse pinget, kirge, (armu)kadedust.

***SKORPION

Suurepärane nädal kõigeks, mis seondub välismaa, reisimise, õppimise, kõige kauge ja eksootilisega. Edukas nädal kunstnikele ja loomeinimestele. Sinus on rohkem mängulisust ja spontaansust. Veenuse trigoon Neptuuniga võib tuua romantilise või eksootilise tutvuse. Kuid nädala kolm viimast päeva võivad kaasa tuua intellektuaalseid pingeid — suhteid segavad mingid maailmavaatelised nüansid. Võid olla liialt kinni oma vanades mõttemustrites.