***LÕVI

Suurepärane nädal uute suhete loomiseks või siis vanadele suhetele uue sisu andmiseks. Keegi su partneritest võib sind üllatada, näidates end hoopis teisest küljest. Ka võib keegi anda su mõtetele või lausa tegudele sootuks uue suuna. Samas tuleks eriti nädala teises pooles vältida vaidlusi ning mitte teistele oma Ego soovidega sisse sõita. Pere ringis tuleks üritada oma lähedasi mõista ja mitte neid õpetada.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles võivad paljud üks-ühele suhted olla veel keerulised või tuua kaasa arusaamatuid tagajärgi. Kuid aeg on sobilik suhtlemiseks boheemlaste või veidrikega. Nädal tervikuna soosib töö ja argirutiiniga seotud muudatuste tegemist, samuti võiksid nüüd algust teha mõne positiivse harjumusega, mis seonduks tervisega. Merkuuri ja Marsi kvadraat võib muuta sind ülemäära sõnakaks või lausa sõjakaks.

***KAALUD

Veenuse ja Uraani sekstiil toob algavasse nädalasse palju uut ja huvitavat. Suure tõenäosusega satud sinna, kus elu keeb ja kus kohtud uute nägudega. Kõige selle juures võid aga olla üsna laisk ja naudinguhimuline, mistõttu sa pole suurem asi tööloom. Kipud liialdama kõigega, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub. Nädala teises pooles võib Veenuse ja Liliti trigoon tuua peadpööritava seikluse või intrigeeriva tutvuse.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles võid jätkuvalt olla enesetõestamise ja riskimise meeleolus, mistõttu võid end siduda mõne kahtlase ettevõtmisega. Nädal tervikuna sobib kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemiseks. Suhe oma koduse partneriga võib olla kantud uudsetest momentidest, rutiini vastu on kerge abi leida. Aeg sobib ka kodu kaunistamiseks, mööbli ümberpaigutamiseks.