***LÕVI

Teisipäeval moodustavad Lõvis liikuvad Veenus ja Marss täpse ühenduse — aspekti mõju kestab aga umbes kuni 10. septembrini. Niisiis võivad sind ees oodata ajad, kus su elus on märkimisväärselt rohkem kirge ja iha, samuti konflikte ja viha. Iha ja viha võivad kergesti kohad vahetada ning sa pead olema valmis aru saama, milline tunne neist parajasti domineerib… Raha ja äri tasandil on nüüd hea võimalus teha vajalikke muudatusi, saada üle surnud punktist.

***NEITSI

Pühapäeval teeb Neitsis liikuv Päike täpse trigooni positiivsete muutuste ja transformatsioonide sümboli Pluutoga. Aspekt mõjub terve nädala jooksul, kuid mõju on tugevam nädala teises pooles. Seega on sul nüüd suurepärane võimalus teha oma elumaastikul vajalikke muudatusi. Psühholoogilisel tasandil on hea aeg selleks, et ümber hinnata oma minapilt — eriti siis, kui su enesehinnang on siiani madal olnud. Romantilises plaanis on palju salapära ja varjatud ihalust. Võib tekkida salasuhe.

***KAALUD

Teisipäeval teevad Veenus ja Marss täpse ühenduse, kuid aspekti mõju toimib terve nädala jooksul. Ühendus leiab aset Lõvis, mis Kaalude jaoks on igasuguse kollektiivse ühistegevuse solaarmärk. Seega on sinu suhe mingi grupi, rühma või seltskonnaga tavalisest palju kirglikum ja intensiivsem. Võid kergemini kellegiga tülli pöörata, ent samas võib keegi sinus ka armutundeid esile kutsuda. Nädal soosib igasugust loomingulist tööd, kuna su alateadvuse energiad on aktiivsed.

***SKORPION

Päikese trigoon Pluutoga lubab eriti nädala teises pooles kergemini läbi viia vajalikke muudatusi. Seda eelkõige just seoses eri liiki grupisuhete ja meeskonnatööga. Sinu ja mingi rühma vahel on palju loovat ja positiivset sünergiat. Nädala esimeses pooles tuleks sul vältida liigsete riskide võtmist. Nädal tervikuna on suurepärane selleks, et näidata üles ühiskondlikku aktiivsust ning oma tahe maksma panna. Sinu ja bossi või kellegi teise tähtsa tegelase vahel võib tekkida erootiline moment.