Sõnn
Sõnn ei suuda elada romantikata! Eriti meeldib talle teha kallimale pisikesi kingitusi ning käib poes alati silmad lahti ringi. Mine tea, ehk komistab millegi imelise otsa? Ka voodis meeldib talle kallimale rõõmu valmistada, olles tihtipeale domineerivas rollis.

Seejuures ei oota Sõnn kaaslaselt samasuguseid tähelepanuavaldusi. Ta on õnnelik, et suudab kallima päeva kaunimaks muuta.

Vähk
Vähk on ääretult intuitiivne, seetõttu teab ta ütlematagi, mida kallim vajab. Nõnda üllatab ta armsamat suurepärase õhtusöögi või hoopis lõõgastava vanni ja klaasitäie veiniga.

Millest on selline romantika tingitud? Peamiselt sellest, et Vähile meeldib teiste eest hoolt kanda. Ta teab, et teinekord vajab armsam lihtsalt õlga, kelle najal veidi nutta või mõnusat massaaži.

Neitsi
Kuigi esmapilgul ei paista Neitsi teab kui romantilise inimesena, on temas peidus varjatud anded. Võiks öelda, et Neitsi on kui mõtete lugeja ja tal on suurepärane mälu. Tal on meeles seik, kui mainisid, et jumaldad tiramisut. Mida ta teeb? Loomulikult valmistab seda sulle!

Neitsi on väga hea tähtpäevade tähistaja ja poeb kas või nahast välja, et armsam näeks: see kõik on tema jaoks.

Kalad
Selle tähtkuju esindaja on äärmiselt armas, tema nõksud tunduvad alguses nii lihtsad, kuid ometi ei tule teised nende peale. Nõnda võib ta veeta koos kallimaga külma talveöö soojade tekkide all, juues kuuma kakaod ja nautides südantsoojendavat filmi. Või hoopis korradada tähtpäev kohas, kus ta esimest korda armatatut kohtas.

Isegi kui see kõik tundub alguses liiga nunnu, harjub partner sellega kiiresti. Mis teha, selle tähemärgi esindaja on suurepärane kaaslane.

Allikas: Your Tango