JÄÄR

Naine: Täitub mõni soov või eesmärk, mida oled kaua oodanud. Hakkad elama elu, millest oled unistanud. Heade uudiste, sõprade ja seltskondliku elu aeg. Samuti on tervis väga hea ning ka rahaasjad on suurepärased sel kuul.

Mees: Ettevõtmised saavad tuule tiibadesse ning kaua peetud plaanid hakkavad täituma. Viivituste vältimiseks pööra täielikult tähelepanu detailidele.

SÕNN

Naine: Ees on ootamas lahing, mis tuleb probleemile lahenduse leidmiseks vältimatult maha pidada. Sa tunned piisavalt energiat ja jõudu, et oma eesmärgid täide viia ja asud plaani välja töötama. See lahing võib olla nii sisemine kui ka valises maailmas.

Mees: Pingeline olukord ägeneb. Üritus või ettevõtmine on ebaõnnestunud, kuid hirm alandamise ja pahatahtliku kriitika objektiks sattumise ees ei lase sul tehtud vigu tunnistada. Allakäiguspiraali peatamiseks tuleks vead omaks võtta, ükskõik kui valus see ka on.

KAKSIKUD

Naine: Inspiratsioon ja juhtimine. Teie eesmärk on praegu selge ja jõud selle saavutamiseks olemas. Saad mineviku kogemustest tarkust ja ühendad selle oma tuleviku loomisega. Looge enda ideedele tugev ja viljakas pinnas just praegu. Soodne aeg ettevõtmisteks ja plaanide alustamiseks.

Mees: Oled valmis oma unistusi teoks tegema. Ees on ootamas mõni tähtis reis või edukas kordaminek. Kõik soosib edu saabumist, seega andke ärile hoogu, tegelege suhetega või võtke midagi hoopis uut ette. Kõik läheb ladusalt, sest liigute pärivoolu ja olete tulvil energiat ja ideid.

VÄHK

Naine: Armukadedus, truudusetus. Võid tunda emotsionaalset kui ka finantsilist survet oma elus. Samuti võid kokku puutuda sõbra või kallima truudusetusega. Keegi võib sind reeta või olla ebausaldusväärne sinu elus. Pane fookus iseendasse ja usalda oma sisetunnet. Selle järgi tead, keda usaldada võid.

Mees: Tasu jääb tulemata. Ootad küll, et teised sind tunnustaksid, ent sind jäetakse kõrvale ega hinnata piisavalt. Vaid ühele tulemusele keskendudes võib mõni teine, pisut avaram võimalus kusagil kahe silma vahele jääda.