JÄÄR käib nii kaua kellelegi peale, kuni saab soovitu. Tal on täiesti ükskõik teiste inimeste tunnetest, peaasi, et tema arvamus jääks peale.

SÕNN hakkab mängima ohvrit ja tekitab inimestes tunde, et nad peavad kasvõi haletsusest tema soovi täitma.

KAKSIKUD valetavad nii, et suu suitseb ja ega nad hiljem ei tunnista, et oleksid seda teinud.

VÄHK muudab asja hullemaks kui see tegelikult on. Kui ta ei saa seda mida ta tahab, tekitab ta nii suure draama, et lihtsam on tema soovid täita.

LÕVI muutub vaikseks ja vastikuks ning mängib solvunut nii kaua, kuni teistel hakkab temast hale.

NEITSI on üks kõige osavamatest manipulaatoritest. Ta ei ütle kunagi otse välja, mida ta soovib, kuid ta jätab igale poole väikeseid vihjeid, et inimesed hakkaksid arvama, nagu nad tuleksid ise mõne idee peale, mis tegelikult on Neitsi poolt neile omistatud.

KAALUD mängivad tõelist häda. Neile meeldib jätta mulje, et nad ei saa millegagi hakkama, et siis keegi teine selle nende eest ära teeks.

SKORPION käitub tõeliselt inetult, kui ei saa soovitut. Ta hakkab ähvardama ja jätab mulje, et kui talle vastu ei tulda, siis kaotab see inimene Skorpioni igaveseks.

AMBUR käitub vastupidiselt eriti kenasti, igas situatsioonis, aga see on näitemäng, mida hiljem teiste vastu kurjasti ära kasutada.

KALJUKITS paneb teised inimesed tundma äärmiselt rumalana, et siis tänu oma tarkusele saavutada kiiresti oma tahtmine. Tema võtmesõnaks on teiste alavääristamine.

VEEVALAJA kaob täielikult, kui ta ei saa oma tahtmist ja paneb teised muretsema. Lülitab välja oma telefoni, mossitab kodus ja eeldab, et teised peavadaki tema järele jooksma.

KALAD ei võta kunagi oma tegude eest vastutust. Nad otsivad võimalust, et kasvõi keegi teine süüdi lavastada.

Allikas: YourTango