Teie tunnuslause on: “Mina mõtlen!”

Olete uudishimulik suhtleja, kelle loomupärane anne ja ülesanne on info vahendamine.

Teie element on õhk.

Värvid mis Teid ennast ning Teie kaudu maailma eriti kõnetavad on oranz ja kollane.

Metall: elavhõbe

Mõned Teiega kokku kõlavad vääriskivid: ahhaat, akvamariin, topaas

Taimed: aasade lendlev ja lõhnav taimestik, petersell, till, iiris ,ristikheinad, kõrrelised jpt..

Looduselemendid: putukad, väikesed teerajad, tolmlemine, lõhnad.

Toidud: kiirtoidud, erinevad müslid ja kiirelt tarvitamiseks sobilikud segud, kartulikrõpsud, linnuliha, kerged marjajogurtid ja jäätis, lehtsalatid — kõik see, mida saab jooksu pealt kaasa haarata ja mis on samas üpris kerge aga mitmekesine.

Märksõna: mobiiltelefon, märkmik, kontoritehnika, kirjud väikese mustriga kangad, kerged ja õhulised materjalid, ühekordseks tarbimiseks mõeldud esemed, kirjutusvahendid, suled, ebemed, lendlemine, tolmlemine, tekstitöötlus, ajalehed, ajakirjad, teerajad, postiljon, piletilevi, sekretär, õpilane, referaat..

Kehapiirkond: närvisüsteem, õlad, käsivarred, käed, sõrmed, kopsud ja hingamisteed.

Kaksikud on kahestumise, lahtise mõistuse ja närvilisuse märk. Muutuva risti ebastabiilseim märk. Kui inimesed arvad Teid juba tundvat, siis võivad nad saada ikka ja jälle suure üllatuse osaliseks. Te muutute küllalt tihti ja ootamatult. Teiega suheldes võib jääda mulje nagu oleksite sisemiselt kahestunud.
Võite käituda vastupidiselt oma tõelistele eesmärkidele ning muidugi kaasneb sellega vahel ka vähene enesekindlus, sest kuidas võiksidki “kaks inimest” ühiselt milleski väga kindlad olla. Niimoodi võib küll üsna rahuldavalt seletada Kaksikute käitumise välist külge, kuid mitte nende kahestumise sisemist olemust.

Ega tavalise materialistliku loogikaga asja sisusse tungida tõenäoliselt polegi võimalik.Okultne hingeteadus ütleb, et igal inimesel on kaks mina — madalam ehk ego ja kõrgem ehk vaimne mina. See Vaimne mina olekski justkui Kaksikute nn. Teine Pool ja erinevalt teistest märkidest, on Kaksikutele antud Vaimse mina teravdatud tunnetus, ta otsib oma teist mina kõikjalt Maa pealt, kust seda tegelikult leida pole võimalik.
See on ikkagi teie enda silmaga nähtamatus olemuses, kuid selle leidmiseks pole vaja enesesse ahmida liigselt välismaailma infot, vaid tõusta teadvuse kõrgemale tasandile.
Teile on väga head jooga, psühhotehnikad, religioon, süvenemine mingisse vaimsesse distsipliini, kuid oh häda — püsivusest ja kontsentratsioonist jääb vajaka, sest ei ole kindlust, et just nimelt see on see õige.
Ja sellepärast ongi kõik nii nagu on ning olete tõenäoliselt aktiivses liikumises läbi elu.
Tegelikult on see aga niimoodi just loodudki, et säilitaksite sõltumatuse ja liikumisvabaduse.

Just tänu Teile ei saa ummistuda elu igavene infokanal ja see ongi Kaksikute märgi ülesanne. Samas on loomulik, et sellega kaasneb sisemine pinge ja vajadus pideva tegevuse, liikumise, uute muljete järele.

Tegevus soodustab unustamist. Erilist saavutuste vajadust Teil üldiselt ei ole.

Tahe, püsivus, kannatlikkus, auahnus — nendest omadustest olete tõenäoliselt suhteliselt vaba.

Võit pole Teile motivatsiooniks. Küll aga osavõtt. Teil on ilmtingimata vaja juures olla kui midagi tähtsat toimub.

Teadmistejanu on Teil suur ja teadmisi on tüüpilisel Kaksikul ka igat alalt. Faktiteadmistelt olete kindlasti targemad enamikest kaaslastest. Teil on annet keeltele. Sõna on relv Teie käes — olete humoorikas ja teravmeelne.

Teil on eriline anne tegelda üheaegselt mitme asjaga.
Kannate endas individuaalse mõtteviisi olemust, mis liigub otsekui fakt faktidemeres — levitab ennast ja nakatub teistest infokildudest — kogub ja jaotab mentaalsete jõgede voolu ning õhuvooludes liikuvaid lõhnu ja helisid, toimib pinnal ja kogub ja levitab informatsiooni ümberringi toimuvast.

Kaksikud on ka kiindumatu liikumise märk.
Te ei süvene liigselt, mis sunniks mõnd neist faktidest kartma, eelistama, moonutama või armsaks pidama.
Nii täiendate lisaks enda maailmapildile ka kõiki teisi maailmapilte enda ümber ning hoiate neid pidevas muutumises, uuenemises ja täienemises. Teis on selle kõigega kaasnevalt ka omajagu närvilisust mis otsib pääsemist vaimses tõusus.

Teid iseloomustab kontaktivalmidus. Uute sidemete sõlmimine on lihtne ja nii on Teie pea alati veidi laiali, mistõttu võite hilineda, jätta lubadused täitmata, kuid oskate tõenäoliselt ka välja keerutada. Lubaduste täitmisel patustate tihti tahtmatult, sest miski ootamatu tuli lihtsalt vahele. Te muutute kergesti kannatamatuks kui kohtate aeglasi ja piiratud mõistusega inimesi, konservatiivseid ja pedantseid.

Tugevad tunded pole Teile omased, kuigi armastust vajate väga. Oma tõelisi tundeid kipute varjama. Te ei piina küll partnerit armukadeduse ja kahtlustega aga pole ise ka suhetes väga püsiv. Pisarad, tugevad emotsioonid tõukavad Teid eemale. Te ise võite tunduda partnerile nagu mitu erinevat inimest ja ka teie suhtumine partnerisse võib olla väga mitmekülgne.

Te vajate, et partnerlus oleks huvitav ja teie kõige unikaalsem anne ongi liikuvuses ning sellest võib kujuneda nii tõeline õnn kui mitmesuguseid probleeme.