Teie tunnuslause on: “Mina näen!”, “Meie mõtleme!”

Olete optimistlik seikleja ning maailma avastaja. Teie eesmärk on näha ja väljendada elu mõtet.

Teie element on tuli, iseloomulik värv lillakassinine aga ka oranz.

Metall: tina

Vääriskivid: ametüst, topaas, tsitriin, türkiis, lapis lazuli, rubiin

Taimed: pirnipuu, tulbid (iseäranis tulpide kooslus), asalead mäenõlvadel, anemoonid, krookused (eriti lillad).

Looduselemendid: linnud, taevas, avarus, lagendikud, lumeväljad, veteväljad.

Toidud: Eksootilised toidud, linnuliha, rootsi laud, puuviljad.

Märksõna: eksootika, välismaa, kauged reisid, rituaal, pühitsus, jumalateenistus, atleet, deltaplaan, purjelaud, kruiisilaev, suured maanteed/trassid, lennujaam, ülikool, kultuurikeskus, olümpiastaadion, Robin Hood, Olümpia tule teekond, sportmängud, auditoorium, lektor, õppejõud, kirikuõpetaja, preester, internet, raamatukogu, lugemissaal, pühamu, aasad, niidud, preeria, võistkond, õppegrupp jne.

Kehapiirkond: muskulatuur, reied, puusad, veri ja maks.

Amburi märgi alla kuulub kollektiivne mõte — ühismõttevormid alates koosolekust kuni religioonideni välja — sinna kuulub kõik see, kus mõtted on koondunud millegi loomiseks, millegi väljaütlemiseks — mingi idee väljatoomiseks. Siia kuuluvad kultuurid, religioonid, internet, haridus.
Ühismõttel on manifesteeriv jõud — tule elemendi jõud. Mõtted ühinevad ja omandavad seeläbi suundumuse ning see suundumus püüdleb ennast manifesteerima. Individuaalne mõte on oma olemuselt kaksikulik — õhuline, kiindumatu ja vabana uitlev.

Ambur seevastu on tugevasti kiindunud oma ideesse. Ta hoiab tuld ja vajab selleks õhku.
Teile on omane visioon, nägemus, idee, ja selle eest võite võidelda küllalt tuliselt.

Teie olek on aus, sõbralik ja jõuline. Rõõmsameelne Ambur on täidetud originaalsete ideede ja suurte unistustega. Spontaanse tulemärgi esindajana võite enne tegutseda ja siis mõelda.
Olete motiveeritud suurtest kaugeleulatuvatest plaanidest ja eesmärkidest. Alustate iga üritust täis veendumust, et see läheb korda ja tavaliselt see ka läheb tänu suurepärasele kujutlusvõimele ja intelligentsile ning asjaolule, et õnn soosib Teid.
Teie ideed pole eluvõõrad. Kuigi pöörased, on need alati praktilised.

Õnn soosib Teid omapäraselt.
Kui olete läinud otsima kulda ja teinud valearvestuse, juhtub, et leiate näiteks Uraani või midagi veelgi toredamat. Üldiselt on Teil raske taluda paigalseisu. Olete väga liikuv ja saate palju reisida. Teid motiveerivad sotsiaalne prestiiz ja sidemete laiendamine.

Teie mõtlemine kaldub abstraktse poole, seostub üldistavate suundadega nagu filosoofia, religioon, õigusteadus. Teie ideed on küll sageli teoreetiliselt pöörased, kuid enamasti praktilise sihitusega.
Kui siht on õige, siis tulistate kaugemale ja kõrgemale kui tavalised inimesed.
Võtate maailma nii nagu see on, ilma idealistlike hoiakute ja eelarvamusteta (erinevalt teistest tulemärkidest), kuid Teie optimismis on ka midagi lapselikku sest keeldute elu võtmast liiga dramaatiliselt.

Kui tahad teada tõtt, siis küsi lapselt või Amburilt, sest oma lihtsameelses taktituses ütleb ta selle välja siiralt ja ilma pahatahtlikkuseta. On suur vahe Amburi otsekohesuse ja Skorpioni lõikava brutaalsuse vahel, sest viimase tõde on tagamõttega ja teadlik.

Niisiis olete väga tundlik ebaausate süüdistuste ja usalduse petmise korral. Võite plahvatada. Te ei talu ühiskonna ja autoriteetide survet ja ka Teil endal on eeldusi saada loomulikuks autoriteediks ühiskonnas, vaimseks õpetajaks või juhiks. Teie otsekohesus võib küll tekitada hetkelisi probleeme kuid see on tavaliselt lühiajaline ja seejärel vaibub.

Armastuses olete küllalt vabalt liikuv ja vaimset laadi suhteid, sporti ja sõprust viljelev — ei ole sügavusse liibuvat laadi ja oma avatud olemisega kutsute ehk vahel esile ebameeldivaid üllatusi — Teie tegevus on täiesti vaba tagamõtetest ja kombinatsioonidest.

Teie tugevus ja nõrkus peitub suurejoonelisuses ja optimismis, mis sobivas kontekstis avalduvad kui elurõõm, abstraktne mõtlemine, tegutsemise vabadus, loomulik autoriteet, eelarvamuste puudumine ja ebasobivas kontekstis võivad võtta naiivse optimismi, liialduste, uhkustamise, taktituse näo.

Allikas: Horoskoop.net