Aedviljad: artishokid, rooskapsas, endiivia, valge kapsas, baklazhaanid, kaalikas, sibulad.
Ürdid ja maitsetaimed: (20.02-20.03) vürts, basiilik, chillipipar, koriander, köömned, karri, küüslauk, ingver, mädarõigas, sinep, pipar, piparmünt.
Joogid: must tee, roheline tee.
Alkohol: vein.
Kalade tervis sõltub suures osas veres sisalduvast rauafosfaadi hulgast, mis soodustab organismi varustamist hapnikuga. Rauaühendite puudumisel võib neil kergesti tekkida verevaesus, madal vererõhk, üleüldine väsimus ning depressioon.

Endiiviasalat

200 g endiiviat,
5 spl oliiviõli,
3 spl äädikat,
½ tl soola

Pesta ja puhastada endiivia, lõigata peenikesteks ribadeks ja jahutada. Valmistada prantsuse salatikaste (oliiviõli, äädikas, sool). Asetada endiiviaribad taldrikutele. Vispeldada kaste hästi läbi ja valada endiiviale peale. Anda lauale koorejuustu ja 1 tl mustsõstraželeega.

Rooskapsas Kalade moodi

4 kl rooskapsast,
3 spl võid või margariini,
1 keskmine sibul,
1/3 kl kanapuljongit,
soola,
pipart,
punapipart,
hakitud peterselli ja küüslauku

Tõsta rooskapsas soolaga maitsestatud keevasse vette ja keeta 10 minutit. Kuumutada pannil või, lisada sinna ratasteks lõigatud sibul ning praadida aeglasel tulel kuldseks, tihti segades. Valada juurde 1/3 kl. soolast kanapuljongit, lisada keedetud kapsas, pipart, ja veidi punapipart. Segada aeg-ajalt ja hoida tulel, kuni vedelik on sisse imbunud ja kapsas pehmeks tõmbunud. Anda lauale kuumalt, puistates peale hakitud peterselli ja küüslauku.

Suflee Kaladele

2 kl keedetud ahvenaid,
2 kl tükeldatud kartuleid,
½ tl küpsetuspulbrit,
4 spl võid või margariini,
4 muna,
¾ kl rõõska koort või piima,
maitse järgi soola ja pipart,
astroloogiliselt sobivaid ürte ja maitseaineid

Keeta kala ja kartul, peenestada ja segada, lisada küpsetuspulbrit, soola ja pipart. Vispeldada ja lisada koor. Vahustada munakollased ja segada kalaga. Ühtlase massi tekkimisel lisada ühekaupa vahustatud munavalged, segada suure lusikaga. Laotada sügavasse nõusse ja küpsetada praeahjus temperatuuril 190 kraadi juures umbes 45 minutit.

Kalapirukad

2 kl peenestatud küpsetatud lesta või ahvenat,
2 kl kuuma kartulipüreed,
1 spl võid või margariini,
1/4 kl piima,
½ tl küpsetuspulbrit,
1/8 tl pipart

Keeta kartulid pehmeks ja ajada läbi hakklihamasina. Peenestada kala, eemaldades luud. Segada piim, või, küpsetuspulber ja pipar kartulitega. Lisada kala ja segada ühtlaseks massiks. Kasta käed jahusse ja veeretada segust ümmargused pirukad. Praadida vähese või või searasvaga. Kui pirukad on ühelt poolt pruuniks tõmbunud, siis keerata teine pool. Neid võib küpsetada ka praeahjus 4-5 spl. õliga praepannil temperatuuril 210 kraadi juures. Õli tuleb esmalt kuumaks ajada, pirukad sisse panna ja umbes 10 minutit küpsetada. Siis ahjust välja võtta, uuesti õliga kasta ja lauale anda.

Praetud lestafilee

600 g lestafileed,
1 kl riivsaia,
1 muna,
2 spl vett,
2 spl võid või margariini või searasva,
tatari kastet (vt. järgmist retsepti)
soola ja pipart.

Maitsestada lestafilee soola ja pipraga. Veeretada riivsaias, siis kasta muna ja vee segusse ning uuesti riivsaia sisse. Kuumutada rasvaine pannil, tõsta kalatükid sisse ja praadida umbes 10 minutit, kuni kala pruuniks tõmbub. Kaunistada petersellioksakeste ja sidruniga. Serveerida tatari kastmega.

Tatari kaste

1 kl majoneesi,
2 spl peeneks hakitud peterselli,
2 spl hakitud tilli,
2 spl peeneks hakitud oliive,
1 tl kappareid

Segada kokku petersell, till, oliivid, kapparid ja majonees, jahutada ning anda kalatoitude juurde.

Risotto kaladele

1 ½ kl riisi,
2-3 spl soola,
½ kl võid või margariini,
1 karp sardiine,
1 küüslauguküüs,
50 g riivitud juustu

Pesta riis külma veega. Lasta suures kastrulis 2 või 3 spl. soolaga maitsestatud 2 või 3 l vett keema tõusta. Lisada riis ja keeta 20-25 minutit, kuni see pehmeks keeb. Valada vesi ära ja loputada riisi külma voolava vee all. Seejärel asetada riis taldrikule, katta puhta riidega ja hoida praeahjus soojas. Kuumutada pannil võid, lisada peenestatud küüslauk ja kalad ning praadida. Segada riisiga. Anda lauale riivitud juustuga.

Kalasupp

5 kl vett,
2 kl kooritud ja peeneks lõigatud kartulit,
1 peeneks hakitud sibul,
400 g lestafileed,
2 kl rõõska koort või piima,
soola ja pipart

Keeta 4 kl vett. Lisada peeneks lõigatud kartul. Keeta 15 minutit. Panna hakitud sibul 1 klaasi keevasse vette. Lisada keedetud sibul ja lestafilee keedetud kartulile. Segada sisse 2 kl. koort või piima. Soojendada, maitsestada soola ja pipraga. Anda lauale krõbedate saiakuubikutega.

Kalade dieet

Kalade päikesemärgi all sündinud kuuluvad kõige müstilisema ja enesessesüvenenuma märgi alla kogu sodiaagis. Kalad on pealtnäha rahulikud, kuid nad peidavad endas lõputuid tunneteväljendamise võimalusi. Sarnaselt teiste veemärkidega peaks ka Kalade menüü sisaldama mere- ja jõeande, eelkõige kaladest valmistatud roogasid.

Kalad vajavad valgurikast toitu, mis annab energiat rakkude õigeks tööks. Kui Kalade menüüs jääb valkusid väheks ja domineerima hakkavad rasvad ja süsivesikud, siis hakkab see tasapisi mõjutama Kalade luustikku, kehahoiak muutub, rinnalihased lõtvuvad, mis omakorda avaldab mõju soolestikule. Halveneb seedimine.

Seepärast peaks Kalade tähtkujus sündinute menüü sisaldama lahjat liha, mune, kalu, juustu, jogurtit, pähkleid. Kuna Kalade organism vajab tublisti rauaühendeid, siis peaksid nad sööma rohelist salatit, maasikaid, rediseid, kurke, mandleid, kreeka pähkleid ja rosinaid.