Ürdid ja maitseained: (24.10-2.11) vürts, basiilik, tšilipipar, koriander, köömned, karri, küüslauk, ingver, mädarõigas, sinep, pipar, piparmünt, kardemon, lagrits, vanill.
(3.11-12.11) loorber, sigur, kaneel, ženženn, rosmariin, safran, seesam, aniis, nelk, muskaatpähkel, salvei.
(13.11-22.11) kardemon, lagrits, salvei, münt, köömned, vanill, sidrunikoor.
Joogid: tee, roheline tee, kakao.
Alkohol: valge vein, konjak, viin.
Skorpioni organism vajab jääkainete väljaviimiseks kaltsiumsulfaati, mis mõjutab maksa ja sapipõie tegevust.

Täidetud punased paprikakaunad

7 paprikat,
2 kl vett,
1 kl äädikat,
½ kl suhkrut,
4 küüslauguküünt,
2 tükkideks lõigatud koorimata õuna,
2 kl tükeldatud kapsast,
1 kl rõõska koort,
½ tl soola,
4 tl suhkrut,
2 spl apelsinimahla,
4 spl sidrunimahla

Puhastada paprikakaunad seemnetest. Keeta 5 minutit vee ja äädika segus, lisades ½ kl suhkrut, ja 4 küüslauguküüs. Valada vesi ära ja jahutada paprika.

Täidis 6 paprikale: tükeldatud õunad, kapsas ja 1 paprika. Vahustada tihedaks massiks koor, sool, 4 spl suhkrut, apelsini- ja sidrunimahl. Segada õunte, kapsa ja paprika seguga. Täita sellega paprikad. Anda lauale röstitud juustuga maitsestatud saiakuubikutega.

Homaarisupp

2 spl võid või margariini,
3 kl rõõska koort või piima,
soola ja pipart

Sulatada pannil või. Lisad homaarid ja hoida tulele 3 minutit. Siis valada juurde koor või piim, maitsestada soola ja pipraga. Serveerida kuumalt röstkuubikutega.

Sibulasupp

1 suur sibul,
1 l puljongit,
röstitud pika saia viilusid,
riivitud juustu,
2 spl võid või margariini

Lõigata sibul ratasteks ja siis iga ratas pooleks. Asetada kuumale sulanud võiga pannile. Praadida aeglasel tulel 10 minutit, pöörates sibulat 1-2 korda. Mitte lasta sibulal pruunistuda. Lisada puljong ja hoid tulel veel 5 minutit. Maitsestada. Anda lauale supitirinas, käetult röstitud saiaviiludega, mis on üle valatud puljongiga. Võib serveerida ka soojendatud taldrikutel, kusjuures iga portsjoni peale on asetatud röstitud saiaviilud. Riputada peale riivitud juustu.

Suflee rannakarpidest kastmega

½ kl võid või margariini,
½ kl oliiviõli,
2 keskmist peeneks hakitud sibulat,
600 g konservtomateid,
1 spl tomatipastat,
3-4 loorberilehte,
8 rannakarpi,
1 noaga peeneks hakitud küüslauguküüs,
veidi punapipart,
soola ja pipart

Kaste: Praadida sibul ja küüslauk võis ja oliiviõlis kuldkollaseks. Sel ajal kui sibul praeb, muljuda tomatid puruks, segada ja lisada valmissibulale. Lahjendada tomatipasta ¾ kl. kuuma veega ning valada kastmesse. Lisada segule veidi vett või rannakarpide vedelikku. Maitsestada loorberilehe ja vürtsidega. Jätta tasasele tulele vähemalt pooleks tunniks. Lõigata rannakarbid väikesteks tükkideks ja lisada 5 minutit enne kastme valmimist.

Suflee: Valada tomatipasta keevasse, soolaga maitsestatud vette ja keeta 20 minutit. Seejärel lisada umbes 2 spl. võid. Kui vesi ära keeb, panna suflee mõneks sekundiks külma voolava vee alla ning lisada spagettid. Seejärel valada peale keev kaste ja segada kõik hästi ära. Anda lauale riivitud juustuga.

Krevetikaste

½ kl võid või margariini,
4 triiki spl jahu,
1 ½ kl kuuma vett,
1 tl soola,
1/8 tl pipart,
2 munakollast,
½ kl konserveeritud või keedetud krevette

Sulatada või, raputada sinna sisse jahu ja segada, kuni tekib ühtlane mass. Seejärel lisada kuuma vett ja kuumutada aeglasel tulel, maitsestada vürtsidega ja segada, kuni hakkab keema. Keeta tasasel tulel pidevalt segades 30 minutit. Seejärel valada sisse kergelt vahustatud munakollased ja krevetid. Serveerida kala juurde.

Krevetid skorpionidele

800 g värskeid või konserveeritud krevette,
½ kl võid või margariini,
½ kl oliiviõli,
2 suur peeneks hakitud sibulat,
3 peeneks hakitud porrulauguvart,
1 peeneks hakitud küüslauguküüs,
¼ kl hästi peeneks hakitud rohelist sibulat,
1 väike purk konservtomateid,
2 triiki spl tomatipastat,
2 puljongikuubikut, ½ kl keeva vett,
2 kl valget veini,
2 spl peeneks hakitud peterselli või astroloogiliselt sobivaid ürte ja maitseaineid,
4 spl paprikapulbrit,
maitse järgi soola ja pipart

Panna või ja oliiviõli suure poti põhja. Kui rasvaine on kuum, lisada sibul, küüslauk, porrulauk ja roheline sibul: kui laugud on omandanud kuldse värvuse, panna sinna krevetid. Kui krevetid tõmbuvad roosaks, valada veini, lisada soola, musta pipart ja paprikapulbrit ning hoida mõõdukal temperatuuril 10 minutit. Seejärel võtta krevetid välja, lisada tomatid ja tomatipasta. Kuumutada mõõdukas kuumuses 5 minutit, siis suruda segu läbi sõela teise anumasse. Valada sisse keevas vees lahustatud puljongikuubikud ja keeta, kuni 1/3 on ära keenud. Tulemuseks on hästi paks kaste. Puhastada krevetid koostest ning vahetult enne kastme valmimist panna krevetid sinna tagasi, lisada peterselli ja 4 spl võid. Anda lauale, kui või on sulanud.

Mädarõikakaste

1 spl võid või margariini,
1 spl jahu,
1 kl piima,
¼ värskelt riivitud mädarõigast,
¼ kl pehmet leivapuru,
½ tl soola,
½ tl paprikapulbrit,
2 spl sidrunimahla,
1 spl äädikat

Kaste: Sulatada või ja segada jahuga kuni tekib ühtlane mass. Lisada piima ja lasta keema tõusta, segada pidevalt. Jätta tasasele tulele 3 minutiks, et kaoks tärklise maitse. Seejärel lisada mädarõigas, leivapuru, soola ja paprikapulbrit, segada hästi, kuumutada veel 2 minutit. Võtta pliidilt, valada juurde sidrunimahla ja äädikat. Serveerida sobiva lihaga.

Homaarid skorpionipäraselt

2 ½ kg homaare,
1 ½ kl võid või margariini,
1 kl oliiviõli,
6 porrulauguvart,
4 suurt sibulat,
½ kimpu sibulavarsi,
3 suurt värsket tomatit või ½ purki konservtomateid,
3 puljongikuubikut,
½ kl brändit,
4 kl valget kuiva veini,
3 spl peeneks hakitud peterselli,
paprikapulbrit,
soola ja pipart

Hakkida sibulad peeneks, sama teha porru ja rohelise sibulaga. Panna suurde nõusse 1 kl võid ja 1 kl oliiviõli. Kui rasvaine kuumeneb, lisada peeneks hakitud sibulad ja porru, kuumutada kuni sibulad tõmbuvad kuldseks. Seejärel lisada homaarid, sool, pipar ja veidi paprikapulbrit. Kuumutada, kuni homaarid omandavad punase värvuse. Seejärel valada sisse ½ kl. brändit ja tomatid. Hoida 5 minutit tasasel tulel. Lisada valge vein ja kuumutada mõõdukal temperatuuril veel 10 minutit. Siis võtta homaarid välja ja hoida nad kuumas, kuni kastrulisse jäänud vedelikust valmistatakse kaste. Selleks hõõruda see mass läbi sõela teise anumasse. Vedelik hoidke alles ja suruda segu veel kord läbi sõela. Lisada ühes keevas klaasitäies vees lahustatud puljongikuubikud ja hoida segu tulele, kuni 1/3 sellest on ära keenud. Siis valada juurde 2 klaasitäit vedelikku, mis järele on jäänud ja lasta keema tõusta. Lisada ¼ kl. võid ja peenestatud petersell, seejärel valada homaarid kastmega üle ning serveerida.

Värviline pajaroog

3 sibulat,
2 punast paprikakauna,
1 roheline paprika,
0,5 kg tomateid,
300 g tsukiinit,
2 spl. õli,
1 spl. sidrunimahla,
soola, ürdisoola,
kuivatatud tüümiani, hakitud peterselli

Koorida sibulad, poolitada pikuti ja lõigata õhukesteks poolrõngasteks. Lõigata paprikad pikuti pooleks, eemaldada varretüügas, seemned ja valged membraanid, lõigata põigiti umbes sentimeetripaksusteks ribadeks. Ajada õli potis tuliseks ja kuumutada selles sibula- ja paprikaribasid mõni minut, pidevalt segades. Lisada tükeldatud tsukiini ning hautada kaane all umbes 15 minutit. Koorida tomatid ja tükeldada ning panna teiste juurviljade juurde. Puistata sinna maitseained ja tilgutada peale sidrunimahla. Segada õrnalt ja lasta 10 minutit haududa. Riputada peale ohtralt petersellilehti.

Puuviljasalat skorpionidele

1 keskmine arbuus,
5 greipfruuti

Koorida arbuus ja tükeldada kuubikuteks. Puhastada koortest ja valgest säsist greiprfuudid, jagada segmentideks, eraldada membraanid, tükeldada ja segada kokku.

Skorpioni dieet
Skorpion kuulub nende hulka, kelle motoks on: kas kõik või mitte midagi. Loomulikult kehtib see ka söömisharjumuste kohta, mistõttu skorpion kas sööb liiga palju või paastub. Väga tähtis on talle õige ajahetk lahjumisdieedi alustamiseks. Skorpion ei tohiks kunagi alustada dieediga täiskuu või vana kuu ajal. Seevastu uue kuu loomine, sellele järgnev periood kuni noore kuu esimese veerandini ja veidi selle järel loovad soodsad eeltingimused dieedi õnnestumiseks.

Skorpioni nõrkus vedelike vastu ning tema organismi kalduvus koguda vedelikke kudedesse on teine tähtis fakt, mida dieedi pidamisel arvestada. Dieedi alustamine täiesti magedate toiduainetega aitab organismil kiiresti vabaneda liigsest vedelikust, tekitades positiivseid emotsioone kehakaalu suhteliselt kiire vähenemise näol. Ka edaspidi tuleks jätkata eeskätt vähesoolaste toiduainetega.