Jäära peaks igaks juhuks kohe rabama kõigega, mis teil on — tassige kõik kohe korraga lauale, magustoit kaasa arvatud. Sest tavaliselt ei jõua ta magustoitu ära oodatud ja lahkub enne, või ei märkagi magusat. Jäärale maitsevad pigem vürtsikad toidud.

Sõnni peab söötma toitvalt ja kiirustamata — läbimõeldult, tundega. Keerulised toidud pole Sõnni jaoks, tema eelistab kõiges lihtsust. Pakkuge talle shokolaadi ja pehmeid puuvilju ning näete, kuidas Sõnni romantiline pool ärkab ja õitsele lööb.

Kaksikutele pakkuge midagi uudset, ise samal ajal uudistest lobisedes. Peatähelepanu pöörake salatitele ja puuviljadele. Möödaminnes lülitage sisse ka raadio või teler. Pidusööming lõpetage kange, aromaatse, koorega kohviga.

Vähid eelistavad rikkalikku lauda. Niisama möödaminnes midagi ampsata pole Vähi stiil. Eelistage pirukaid, kooke, küpsetisi — kõike värskelt ahjust võetut ja hästi lõhnavat. Joogid valige pigem vanamoelised, rahvuslikud.

Lõvi jaoks on põhiline, et kõike oleks palju. Valige isuäratavad liharoad, luksuslikud joogid ja tort ning korraldage Lõvile pidulik, aeglases tempos kulgev pidusöök.

Neitsit külla kutsudes ärge unustage mõõdukuse ja dieedi kasulikkust, valige kasulikud ja tervislikud toiduained. Tõenäoliselt tõuseb Neitsi lauast, tundmata täielikku täissöönu tunnet.

Kui tahate Kaalusid meeldivalt üllatada, mõelge enne, kuidas üht või teist rooga serveerida. Kaalude jaoks tehke õhulisi küpsetisi, maiustusi, gaseeritud jooke. Koos Kaaludega võite rahulikult arutleda söödud toitude kvaliteedi üle. Ülejäägid soovitab teie külaline tõenäoliselt koduloomadele anda.

Skorpionitele valige vürtsikad, erutavad toidud ja joogid ning mahlane, mitte liiga küpsetatud liha. Tavaliselt köidavad neid eredavärvilised toidud.

Tagasihoidlik pidulauake — see pole Amburi jaoks. Amburid proovivad kindlasti kõike, mida laual leidub, alates laua kõige kaugemast nurgakesest. Valmistage talle midagi kuuma, praetut ja rasvasemat.

Küllatulnud Kaljukitsele pakkuge rohkem lihatoitusid, lisandiks midagi teravat ja soolast. Jookidest sobib õlu, aga ainult parimat sorti. Pidusöögi ülejäägid pakkige talle kaasa, nii saavad nad järgmisel päeval meenutada, kui meeldivalt nad teie juures aega veetsid.

Veevalajat püüdke üllatada ebatavaliste söökidega. Tavaline valik — kartulisalat, heeringas hapukoorega jne ei lähe mitte. Veevalaja proovib ilmtingimata kõike uut ja senitundmatut. Isegi joogid proovib kõik järgemööda ära.

Kaladele pakkuge kuuma toitu võimalikult erinevate lisanditega. Puuviljadest — mida eksootilisemad ja seninägematumad, seda parem. Jookidest eelistavad nad ergutavaid.