Jäär (21.03 — 20.04)

2011.aasta tõotab tulla ebatavaline ning mingil määral ettearvamatu. See on aeg, mis lubab sul soovi korral hetkega muuta kogu oma elu. Kusjuures sündmused hakkavad arenema sellise hooga, et võivad mõningaid selle tähemärgi esindajaid lausa hirmutada.
Edu sõltub aga eelkõige sellest, kuivõrd ruttu õnnestub uues situatsioonis orienteeruda. Nendel, kes ei kohku ning kes suudavad kiiresti olukorda kontrollima hakata, on suurepärane võimalus oma saatust edukalt korraldada. Sul õnnestub oma teadmiste piire laiendada, tekivad uued huvid, tulevad uued inimesed ning täituvad kõige pöörasemad unistused.
On võimalik, et keegi lähedastest või kolleegidest aitab selgust tuua ammusesse olukorda, mida sa pole senini suutnud lahendada.
Seega, ära põlga nõuandeid, mis sulle antakse. Kuula ära oma lähedaste arvamused.

Sõnn (21.04 — 20.05)

Saabuv aasta tõotab tulla mitmetähenduslik. Sellest tuleb ilmselt sündmusterikas aasta. Ühtepidi ei paista sinu elus siksakilisi hüppeid, kuid ka igavust ja üksluisust ei pea sa tundma. Paljudel Sõnnidel võib uuel aastal toimuda vundamendi ladumine eneserealiseerimiseks tulevikus. Tekivad vajalikud ja mõjukad tutvused. Laieneb professionaalse tegevuse väli. Kui sa ei keskendu tühistele asjadele ega haara järjest absoluutselt kõige järele, siis suudad seada oma elu nii, nagu sa seda ise tahad.
Igaüks saab võimaluse parandada oma seisundit nii finantsilistes küsimustes kui ka sotsiaalses plaanis. Üksnes sinust sõltub, kas sa suudad ära kasutada antud võimalusi või eelistad jätta kõik nii, nagu oli varem.
Kogu aasta jooksul oled sa võimeline ületama praktiliselt kõiki tõkkeid oma teel.

Kaksikud (21. 05 — 21.06)

Aastat 2011 võib nimetada teatud elutsüklit lõpetavaks etapiks. Esimese kolme kuu jooksul tuleb lõpetada ja korda teha vanad asjad. Ära karda suuri muudatusi. Võimalik, et Gordioni sõlme lahti raiumine on ainus õige otsus, mis lubab sul vabaneda ahelatest ning vaadata kindlalt homsesse päeva.
Mõnede Kaksikute jaoks ei ole sellise otsuse vastuvõtmine kerge. Ometi on üpris keeruline alustada uut eluringi ilma selleta.
Püüa oma eesmärgid enne mai saabumist täpselt paika panna ning välja töötada vajalik tegutsemisplaan.
Kui pilt muutub täielikuks ja selgeks, suudad sa kõik üleliigse kõrvale jätta. Sa ei hakka raiskama aega ebavajalike ülesannete lahendamise peale.
Saabuval aastal ootavad sind ees väga tähtsad ja perspektiivikad tutvused. Tänu nendele võid sa saada äärmiselt huvitavaid ettepanekuid.

Vähk (22.06 — 22.07)

See on just sinu aasta. Sinu ees avanevad grandioossed võimalused ning sul tuleb need vaid õigesti ära kasutada. Sündmused võivad hakata kiiresti lahti rulluma, lausa veebruari keskpaigast.
Võimalikud on ootamatud pöörded sinu saatuses, mis kajastuvad sinu isiklikus elus kõige soodsamal moel.
Pea ainult meeles, et mitte mingil tingimusel ei tohi sa laskuda avantüüridesse. Ei tasu arvestada sellega, et sinu hämarad teod jäävad saladuseks.
Kui sa pole veel oma saatust kohanud, siis on sul nüüd võimalus oma isiklikku ellu muutusi tuua. Saatuslikku kohtumist tõotav aeg on märtsist kuni mai keskpaigani, juulis ja oktoobris.
Sel aastal tahavad paljud Vähid saada lapsevanemateks.

Lõvi (23.07 — 23.08)

Saabuval aastal ei pea sa kurtma tegevusetuse või kurbuse üle. Tulemas on tähtsad sündmused, mis võivad oluliselt mõjutada sinu tulevikku. Eelkõige saavad edule loota aktiivsed ja sihikindlad Lõvid. Praegu on kõige tähtsam püstitada eesmärgid. Lahendused aga, mis nendeni juhivad tulevad sulle pähe lausa iseenesest. See tekitab sinus veidi segadust. Kuid taoline ebastabiilne olukord ei kesta kaua ning sa tunned peagi kindlat pinda jalgade all.
Sinu teele püüavad astuda mitte ainult positiivsed isiksused, vaid ka tumeda südametunnistusega inimesed.
Sinu ees on raske ülesanne — teha vahet siira ja maski kandva inimese vahel. Kui sa seda ei suuda, võid oma usalduse eest ränka hinda maksta.

Neitsi (24.08 — 23.09)

Paljud Neitsid peavad olema valmis muutusteks, mis mõjutavad oluliselt nende saatust. Kusjuures need muutused ei ole kingitus ülevalt poolt, vaid aktiivse tegevuse ja usina töö tulemus. Enamus selle tähemärgi esindajatest tunneb endas jõudu võitlemaks paremate elutingimuste eest. Kinnisvara või maja ehitamisega seotud asjaolud pole just viimasel kohal eeldatavate muutuste reas. Väga palju sellest, mida kavatsed saabuval aastal ette võtta, realiseerub.
Püüa oma tegemistesse kaasata võimalikult rohkem inimesi, kellega on meeldiv asju ajada.
Võimalik, et keegi uutest tuttavatest, võib-olla ka vanadest sõpradest, osutab sulle hindamatu teene. Kuulata neid tähelepanelikult.

Kaalud (24.09-23.10)

Saabuv aasta annab võimaluse jõuda uuele tasemele täiesti erinevates eluvaldkondades, sõltuvalt sinu soovidest ja püüdlustest. Kuid ära arvesta, et keegi võtab enda peale sinu kohutused ja teeb kõik sinu eest ära. See aasta nõuab suurt vastutustunnet, töökust ja sihikindlust. Selleks aga, et viia ellu kõik sinu suurejoonelised plaanid, tuleb algatuseks lõpetada kõik varem alustatud ettevõtmised. Teine poolaasta tõotab tulla täis sündmusi ja seltskondlikku elu. Sul tekivad uued tuttavad, kes mängivad su elus olulist osa.
Mõnedega aga, keda sa oled usaldanud, tuleb lahku minna. Saatus viib teid laiali ning see on hea.

Skorpion (24.10 — 22.11)

Uut aastat võib sinu jaoks täiesti õnnestunud perioodiks pidada. See on aeg, mil sa tunned muutuste tuuli, ning need täidavad sind terve optimismiga. Uue aasta saabumisega tuleb asuda tegutsema igal rindel. Sul on võimalus parandada märgatavalt oma olukorda materiaalses, professionaalses ja ka isiklikus sfääris.
Kõrged organisatoorsed võimed ning oskus inimesi enda poole võita viivad sind uuele elutasandile.
Uued tutvused ja ka vanad sidemed mängivad sinu elus tähtsat osa. Abi tuleb isegi siis, kui sa sellele pole mõelnudki. Ka rahaline seis näitab paremuse poole liikumist. Paljudel Skorpionidel õnnestub oluliselt parandada oma materiaalset olukorda. Tarvis on vaid õigesti ja tähelepanelikult oma teenitud raha ja säästudega ümber käia.

Ambur (23.11 — 21.12)

Uus aasta toob su ellu terve hulga meeldivaid muutusi. Ilmselt ei leidu Ambureid, kes elaksid 2011.aastal vaikselt ja rahulikult. Muutusi karta ei tasu, kuna enamus neist teeb su elu ainult paremaks. Neile, kes püüavad saavutada teatud kõrgusi — kas ametialaseid, isiklikus elus või lihtsalt enesetäiendamises — naeratab õnn kohe päris kindlasti.
See kõik nõuab sinupoolset tegutsemist ja pingutust, kuid sa ei pettu lõpptulemustes.
Aasta jooksul ootab sind suur hulk meeldivaid üllatusi. Loomulikult jagab saatus kingitusi põhiliselt nendele, keda ei rahulda hall ja monotoonne elu, kes ihkavad muutusi ja püüavad ajaga kaasas käia.

Kaljukits (22.12- 20.01)

Valmistu tohututeks võimalusteks. Sul tuleb vaid nendega õigesti toime tulla. See on aasta, mil sa võid teoks teha oma ammused unistused, parandada oma elu kvaliteeti, olla edukas paljudes ettevõtmistes või siis alata kõike otsast peale — puhtalt lehelt, kui selleks on vajadus tekkinud.
Pikaks hoovõtuks sul aega ei ole. Sündmused võivad hakata arenema juba uue aasta saabumisega, täpsemini veebruari keskel.
Ole valmis positiivseteks muutusteks ning nad ei lase end kaua oodata.
Enamasti saadab edu aktiivseid Kaljukitsi, kes võtavad elult kõike, mida see pakub. Kuid abi ja õnnestumistega võivad arvestada siiski vaid need Kaljukitsed, kes ei ürita endale teed rajada teiste inimeste arvelt, jättes enda taha vaid rea alandatuid ja solvatuid.

Veevalaja (21.01 — 20.02)

Saabuv aasta tõotab sulle tulla külluslik. See pole meeldiv ajaveetmise aeg, vaid konkreetsete tegude ning oma plaanide teostamise aeg. Pead olema võimeline reageerima kõige väiksematelegi muudatustele nii ühiskonnas, tööl kui ka isiklikes suhetes.
Tänu sellele, et oled lahinguvalmiduses ning sul tuleb sageli tegutseda mitmel rindel korraga, tekib sul stiimul uuteks saavutusteks.
2011.aastal tuleb erilise tähelepanuga suhtuda uutesse tutvustesse. Sind võivad otsida inimesed, kel pole just puhas südametunnistus. Sellise suhtlemise tagajärjel võid rohkem kaotada kui võita. Püüa oma võimalusi mitte üle hinnata. Usalda rohkem intuitsiooni ning siis kulgeb su aasta soodsalt.

Kalad (21.02 — 20.03)

Saabuval aastal avaneb sul võimalus maha jätta lähiminevikus kogunenud halb ja negatiivne. Vähemalt saad sa astuda kindlalt tulevikku, tõustes uuele tasandile. Loomulikult on see seotud energia kulutamisega, kuid kui näed oma pingutuste reaalseid tulemusi, saad ka moraalse kompensatsiooni.
Kui soovid positiivseid muutusi, siis alusta tegutsemisega aprillist, sest enne seda pole sa veel valmis kardinaalseteks muutusteks ning võid teha valearvestusi.
Paljusid Kalasid tabavad meeldivad üllatused, mis on seotud finantsiliste küsimustega.
Teisel poolaastal võid oodata materiaalse heaolu kasvu.