Uraan on avastuste, vabaduse, uute vaatenurkade, ent ka veidruste ja mässumeelsuse sümbol. Lilithi ehk Musta Kuu (kujuteldav Kuu apogeepunkt ekliptikal) tähendus on eristumine, esiletulek, silmahakkamine. Lilith võib olla nii geeniuse kui hullumeelse sümbol, nii oiviku kui kõuriku, nii humanisti kui diktaatori märk. Seega võivad sellised isikud (või organisatsioonid) globaalses plaanis aktiviseeruda ja maailma asju rohkem mõjutada.

Lilithi, Päikese ja Uraani ühendus võib näiteks tähistada uudiskünnise ületamist seoses kosmosega, maavälise eluga, paralleelsete reaalsustega. Kas tõesti saavad avalikuks valitsuste X-Failid?
Samas võib see seis tähistada väga olulist ja esmapilgul uskumatut avastust millegi kohta, mis sunnib omaks võtma täiesti uue paradigma (äsja avastatud arseenil põhinev eluvorm oli alles esimene pääsuke).

Vaieldamatult toob aasta esile asju, mida esmapilgul on võimatu uskuda. Mida konservatiivsemad süsteemid, riigid või isikud, seda suuremaid raputusi ja šokiteraapiat need tunda saavad. 

Uraani lõplik jõudmine Jäära märki (12. märts 2011) sümboliseerib kõige laiemas plaanis Uut Algust.
Pluuto jätkuv liikumine Kaljukitses (valitsemine, autoriteet, absoluutne tipp, struktuur, süsteem, reegel) kõigutab endiselt kõiki Maailma Vägevaid, olgu selleks siis suurriigid või NATO, Maailmapank, Euroliit, dollar, euro või vabamüürlased...

Mida kõrgem positsioon ja ülemaailmne tähtsus, seda rohkem saab see mõjutatud.. Ehk mida tähtsam nina, seda rohkem tilgub. Kõik tähtsad struktuurid on ümberkujunemises.

Saturn liigub Kaaludes – kas suudetakse jätkata konstruktiivset partnerlust, võtta oma partnerite ees vastutust, pidada kinni lepingutest või vastupidi – loobuda partnerlusest ja suhetest ning anda järele Pluuto Kaljukitses kiusatusele – domineerida, valitseda, suunata, käskida, reguleerida, mõjutada, allutada.

Kuigi ka 2012. aasta kevadpunkti kaart on äärmiselt kõnekas, muudab 2011. aasta minu silmis erilisemaks järgmine asjaolu – esimese Kuuloomise kaart Jäära märgis (loetakse alati oluliseks terve aasta seisukohast) 3. aprillil 2011 sisaldab endas Marsi, Liliti ja Uraani ühendust Jäära esimeses kraadis! See oleks justkui kinnitav „pitsat“ kevadpunkti kaardile!

See tähistab uut tüüpi individuaalsuse esiletulekut, tõusvat vaimujõudu ja uut hingamist. Millised konkreetsed näod see võtab, seda näeme järgmisel aastal.

Loe enda päikesemärgi kohta täpsemalt, mida aasta 2011 endaga kaasa toob!