JÄÄR: Machu Picchu
Sinu ideaalreis peab olema eelkõige huvitav ja unikaalne, pakkudes sulle samal ajal nii seiklust, kultuuri kui lummavaid vaateid.

SÕNN: Toscana
Enam kui ükski teine tähemärk, oskad sa hinnata erinevaid naudinguid — klaasikest punast veini, taldrikutäit pastat ja imekauneid vaateid.

KAKSIKUD: autoreis teadmata sihtkohta
Pole vahet, kas läbid Eesti või teed Euroopale tiiru peale, autoreisid annavad sulle piisavalt elevust, võimalusi ja uusi väljakutseid! Kogu setskond kokku, istu rooli ja vajuta gaasi!

VÄHK: Palm Springs
Palm Springs Californias on luksust armastavale Vähile justkui loodud. Ilus hotell, suured basseinid, rikkalikud õhtusöögid… See on puhkus, mida vajad!

LÕVI: Rio de Janero karneval
Pidu-pidu-pidu ja võimalus end täielikult vabaks lasta! Lõvile on see justkui maapealne paradiis.

NEITSI: Euroopa ringreis
Osta endale reisigiidid, märkmik ja Euroopa rongipass. Kakskümmend linna kümne päevaga? Pole probleemi!

KAALUD: spaareis looduskaunisse paika
Kaalud armastavad hoolitsust ja hellitusi, nii et reis, mis sisaldab spaad, on neile ideaalne. Spaa võiks asuda kaunis kohas, kus jalutada, hiljem aga oodaku sind kahetunnine massaaž!

SKOROPION: Maldiivid
Unusta turistidega pakitud lillad ja rannad — väike puhkeala Maldiividel koos eraldatud rannaga on justkui Skorpioni unenägu, millest ta kunagi ärgata ei tahaks.

AMBUR: Austraalia
Seljakott selga ja Austraaliasse teistele eestlastele järele! Amburile meeldib lugusid jutustada ja sellel reisil koguksid sa neid kindlasti juurde!

KALJUKITS:
Mehhiko kruiis
Kaljukitse igapäevaelu kipub olema üksluine ja kiire, nii et üks lõõgastav kruiis kuluks sulle kindlasti ära. Võta päikest, naudi patuselt häid magustoite ja kokteile ja lihtsalt naudi…

VEEVALAJA: Maroko
Sulle meeldib tutvuda uute kultuuridega, kus saad õppida tundma kohalikke ja nende kombeid ja praktiseerida uusi keeli. Marokost võib saada su elu meeldejäävaim reis!

KALAD: Grenada
See saareriik Lõuna-Ameerikast põhjas ootab sind! Valge liiv ja sinine vesi, kus suunas sa ka ei vaataks. Päevita ja uju hommikust õhtuni!

Allikas: thefrisky.com