JÄÄR: Jäära tähtkujust mees ei kõhkle mitte millegi ees. Ta on nõus oma armastatu nimel minema kasvõi läbi tule ja jää.

SÕNN: On nõus pühendama ennast täiesti jäägitult oma kallimale ja nõus isegi talle järele jooksma, kuid ei kannata, kui naine temaga mängib, siis on Sõnni jaoks kõik läbi.

KAKSIKUD: Kaksikutest mees on tõeline jutupaunik. Kui ta on sinusse armunud, lobiseb ta selle kogemata jutu sees välja.

VÄHK: Vähk on tähtkujudest kõige romantilisema loomuga, aga armuasju võtab ta alguses aeglaselt, sest kardab haiget saada. Temaga tasub kannatlikkust varuda, lõpptulemus on seda väärt.

LÕVI: Lõvi mees on mänguline ja lausa armastab kassi-hiire mängu. Kui sina oled tema tõeline südamedaam, annab ta sellest üsna pea sulle märku.

NEITSI: Neitsi tähtkujust mehe puhul on raske aru saada, kas ta on sinusse armunud. Ta on väga valiv ja kaalutlev, mistõttu võib temast jääda alguses külm ja kalk mulje.

KAALUD: Nagu ka Vähk, on Kaalud lootusetu romantik. Kuid samas ka väga kaalutlev ja kõhklev, seetõttu ei suuda osad naised ära oodata, kuni ta on lõpuks oma valiku teinud.

SKORPION: Tõeline naistemagnet ja sugumürsk! Oskab võrgutada naisi nii, et need langevad lausa põlvili tema ette maha. Aga ole temaga ettevaatlik, tema kireaeg on kahjuks üürike.

AMBUR: Amburist mees armastab vabadust ja seiklusi, ta võib vabalt lennelda läbi elu, olles ainult üheöösuhtes. Aga kui ta ühel hetkel leiab naise, kelle kõrval ta tõesti näeb ennast vanana, siis see naine ei pea enam päevagi muretsema igavuse pärast.

KALJUKITS: Materialistlik, tema käest ei tasu oodata armastuskirju või muid romantilisi žeste. Kuid sa näed tema tegudest, et ta on sinusse armunud, sa pead otsima märke ebatavalistest kohtadest.

VEEVALAJA: Tema jaoks on ühiskondlikud teemad tihtipeale olulisemad kui tema enda suhted, ja sellepärast ootab ta enda kõrvale naist, kes on koos temaga valmis maailma päästma.

KALAD: Kalade tähtkujust mees on nõus kõik ära andma, et oma printsessi õnnelikuks teha, kuid nende headus maksab neile tihtipeale kätte, sest osad naised soovivad selliseid mehi ära kasutada ja see muudab nad pikkadeks aastateks ebakindlaks.

Allikas: YourTango