JÄÄR
Alistu. Jäär on kontrollifriik ning võtab alati vastutuse enda kanda. Kuid magamistoas peaksid sa laskma end vabaks ning andma ohjad partnerile. Alistumine ja allumine sütitavad sinust enneolematu kire, aga ainult siis, kui su kallim on piisavalt tugev ja võimukas.

SÕNN
Mängi oma meeltega. Sõnn on kõige sensuaalsem tähemärk. Sina peaksid proovima oma meeli veelgi rohkem erutada — seo oma silmad kinni ning koged supernaudingut. Sa ei tea, mis juhtuma hakkab ning see ajab su hulluks.

KAKSIKUD
Räägi. Kaksikud armastavad kõrvadega ning neid ei eruta miski rohkem kui veidi sellist juttu magamistoas, mille peale head tüdrukud kõrvad kätega kataks. Lase oma räpane pool valla ning räägi kallimale kõigest, mida sa tahaksid temaga teha ning milliseid trikke ja nippe temalt igatsed. Alusta või jätka juttu Skype'is või sõnumineerides.

VÄHK
Lase end karistada. "Kes on olnud paha-paha tüdruk ja on karistuse ära teeninud ..."

LÕVI
Esine. Lõvile meeldib olla tähelepanu keskpunktis, seega kütab striptiis või postitants nad korralikult üles. Eriti kuumad tuurid võtab asi siis, kui partner neid selle eest veel kiidab.

NEITSI
Võta vabalt. Neitsi armastab korda ja rutiini. Kui suudaksid korrakski koristamismõtted peast visata, end lihtsalt vabaks lasta ning mitte muretseda linade määrimise ja hästi esinemise pärast, koged supernaudingut.

KAALUD
Too mänguasjad voodisse. Sind juhib Veenus, seega tead võrgutuskunstist juba nagunii kõike. Vürtsi saad lisada mänguasjadega. Katseta näiteks vibraatorit või käeraudasid.

SKORPION
Seo kinni! Otsi välja oma kallima lipsud ja meenuta "50 halli varjundi" rajumaid stseene.

AMBUR
Pane puusad tööle. Sinu erogeensemad tsoonid on puusad ja reied ning nende puudutamine viib su uutesse kõrgustesse. Ära häbene kallimat sinnapoole suunata.

KALJUKITS
Suundu fantaasiamaailma. Sina oled tubli ja korralik tüdruk ning sead endale ranged piirid. Seetõttu on sul raske kontrolli loovutada ning vallatustele anduda. Aga unusta hetkeks valehäbi või reeglid ja riietu seksikas medõeks — kellegi teisena esinedes on sul lihtsam enda seatud reeglitest üle astuda.

VEEVALAJA
Kiigele, kiigele. Sa jumaldad eksperimenteerimist ning oled tõenäoliselt paljud nipid juba ära proovinud. Kuid on üks asi, mis annab su seksielule hoopis uue lükke — proovi seksikiike!

KALAD
Tantra. See on Kaladele justkui loodud. Kalad vajavad erutumiseks võimsat vaimset klappi ning tantra abil on võimalik seda saavutada.

Allikas: iVillage