JÄÄR on voodis impulsiivne ja järsk. Talle meeldib olla vallutaja ja võtta ohjad enda kätte. Just Jäär on see, kes paneb voodis asjad toimima. Ta erutub kiiresti ja tema rahuldamine ei võta samuti liiga palju aega — ometi on ta enne kui arvatagi oskad valmis juba uuele ringile minema.

SÕNN on voodis justkui Jäära vastand: ta erutumine võib rohkem aega võtta ja täieliku rahulduseni ei pruugi ta samuti niipea jõuda. Ta võtab aega, kuid head mõttes — just Sõnniga võib oodata eriti mõnusat ja pikka eelmängu. Sõnn pole kunagi see, kes endale üheööpartnereid jahiks — talle meeldib võtta aega ka kiindumiseks ja armumiseks.

KAKSIKUD suhtuvad seksi nagu kõigesse muussegi — lihtsalt. Nad võtavad väheseid asju liiga tõsiselt, sest armastavad läbida elu kerguse ja huumoriga. Ka seks peaks Kaksikute jaoks jääma mõnusaks ja lõõgastavaks ajaviiteks, mitte suureks probleemiks või küsimuseks, mille üle pikemalt arutleda. Kaksikutele meeldib siiski võrgutada ja eelmängule pühenduda. Mis puutub reaalsesse vahekorda, siis see võib aga mööduda hetkega.

VÄHK on üks emotsionaalsemaid päikesemärke, mis tähendab, et seks ilma armastuseta on tema jaoks suisa mõeldamatu. Vähk peab partneri rahulolu enda omast tähtsamaks — seetõttu on ta väga armas ja hoolitsev sekspartner. Küll aga kipubVähk vahel “ise paremini teadvat”, mida ta partner tahab, mis võib tekitada voodis pisut segadust.

LÕVI võib olla äärmiselt egoistlik armatseja, kes tahab küll teisele muljet avaldada, ent mõtleb siiski pigem enda kui partneri rahulolule. Lõvi tahab olla võrgutaja ja tunda, et ta on partneri endale “võitnud”, isegi kui see tegelikult nii pole. Lõvile on seks justkui etteaste, mille järel ta ootab suurt aplausi.

NEITSI on ettevaatlik ja pöörab tähelepanu igale pisiasjale. Ta tahab voodis partnerit tundma õppida, et täpselt teada, mida teha. Samas on ta ka agar ise partnerile mõista andma, millised on tema soovid voodis. See kõik võib tunduda pisut liiga “tehniline”, kuid on lõpuks seda väärt — Neitsi teab täpselt, milliseid nuppe voodis vajutada.

KAALUD on perfektsionistid. Nad tahavad olla veatud voodipartnerid ja see võib tuua seksiellu pisut stressi. Ka partnerit valivad Kaalud hoolega ja igaühega nad voodisse ei roni. Ent kui tunne on õige, siis on seks Kaaludega väga nauditav — nad suhtuvad sellesse kui kahe keha spirituaalsesse ühinemisse. See võib ehmatavalt kõlada, kuid seda kogeda on imeline.

SKORPION on vaimustuses seksi ajal vallanduvatest emotsioonidest ja erootikast. Ta jumaldab kõike: meeldivust, iha, ilu… Skorpion on see, kes võib voodis hulluda ja pööraseks minna, kaotada enda üle igasuguse kontrolli. Kui on mõni tähemärk, kes hindab eelmänguna erootilist pesu ja tantsu, siis on selleks just Skorpion.

AMBUR on keegi, keda pole lihtne võrgutada — ta pole tuttav igatsuse, iha ja teiste erootiliste tunnetega. Seetõttu ei ole Ambur ka ise kuigi aldis kedagi võrku püüdma — küll aga on ta tihti tahetud. Amburit pole lihtne voodisse püüda ning kui see siiski õnnestuma peaks, ei tea iial, mis sellest välja võib tulla — kas kärme seks ja põgenemine või terve öö nauditavaid elamusi.

KALJUKITS vajab kontrolli. Talle meeldib seksi ette planeerida ja sellega kindlatel aegadel tegeleda. Võrgutamine on tema jaoks koostöö, eelmäng soojendus ja seks töö. See aga ei tähenda, et Kaljukitsega linade vahel igav hullata oleks — ta paneb kõik sajaprotsendiliselt mängu ja annab endast kõik, et nii temal endal kui partneril oleks unustamatu elamus.

VEEVALAJA ei salli rutiini või asjade “lihtsaks” tegemist. Veevalaja tajub partneri tundeid ja vajadusi, kuid kahjuks pole teda ennast nii kerge lugeda. Seiklusrikas Veevalaja on just see partner, kes on nõus kõikvõimalikke poose ja mänguasju järele proovima — kõik uus ja huvitav on tema puhul kindel minek. Nii nagu kogu ülejäänud maailm, on ka seks veevalaja jaoks midagi uut ja põnevat, isegi kui ta on seda juba korduvalt teinud.

KALAD kipuvad voodis vaid partnerile mõtlema ning võivad seetõttu enda vajadused hoopis ära unustada. Sellele vaatamata ei tunne Kalad ka partnerit rahuldades end alati enesekindlalt — nad on häbelikud ja mitte kuigi altid uusi asju proovima, sest kardavad, et ei saa hästi hakkama. Eelmäng võib venida nii pikaks, et pärast vahekorrani ei jõutagi, kuid pärast seksi on Kalad äärmiselt hoolitsevad.

Allikas: horoscoper.net