***AMBUR

Teisipäeva hommikul kell 10 siseneb Amburisse maias ja naudinguhimuline Veenus, mis jääb Amburi märki kuni 12. novembrini. Seega ootab sind eest meeldiv aeg, mil nii seltskondlikus plaanis kui ka romantikarindel võib tavalisest rohkem juhtuda. Konkreetselt see nädal võib aga tuua mitmesuguseid ootamatusi või lihtsalt närvilisi olukordi just seoses meeskonnatöö ja rühmategevusega. Nädala teine pool soosib suhtlemist boheemlaste, kunstnike ja hipsteritega.

***KALJUKITS

Marsi ja Pluuto ühendus Kaljukitses (täpne seis kolmapäeval, kuid mõju kestab ca 28. oktoobrini) võib sinus tekitada tunde, justkui oleks gaas põhjas ja samas ka pidur peal. Sinus on hetkel energia, mis vajaks kindlasti süütul viisil vabastamist. Vastasel korral võib allasurutud jõud põhjustada traumasid või ägedaid konflikte. Kuid positiivsel juhul oled nüüd võimeline jõuliseks läbimurdeks ja enese maksmapanemiseks. Hea aeg ka ülisuurt energiakulu nõudvate ettevõtmiste alustamiseks.

***VEEVALAJA

Merkuuri-Uraani opositsioon muudab nädala heitlikuks ja rahutuks. Võimalik, et puutud nüüd kokku sellise materjaliga, mis paneb su senise maailmavaate proovile või pöörab mõne su arusaamise pea peale. Siiski ära usu automaatselt kõike, mis sinu kõrvu jõuab või silma hakkab — õhus on palju „kallutatud informatsiooni“, eri huvigruppide ja erinevate jõudude sõnumeid. Käigus on propaganda ja ajupesu erinevad vormid.

***KALAD

Suures osas kehtib edasi kõik see, mis eelmiselgi nädalal. Ehk siis päevakorras on endiselt muutuste ja muudatustega seonduv ja seda enam, mida rohkem oled viimasel ajal muutusi vältinud. Laiemas plaanis kõik see, mida oled eitanud ja endas maha surunud, võib nüüd rõhutatul kujul nõuda tähelepanu ja endaga tegelemist. Nädal soosib suurt energiakulu nõudvat kollektiivset tööd ning ka vanade vigade parandust.