Jäär

Jäär on sügavalt veendunud, et kui raha on olemas, siis on see kulutamiseks. Astroloogide sõnul on Jäära sodiaagimärk kõige pillavam tähemärk. Selleks, et tema rahaline seis paraneks, peaks ta midagi tõsiselt ette võtma, sest ta ei suuda kiusatustele vastu panna.

Sõnn

Sõnn armastab ilusaid asju ja soovib muuta oma elu nautimisväärseks. Talle meeldib kõik, mis on ilus ja kallihinnaline, särav ja hiilgav. Säästmine on tema jaoks tõsine väljakutse.

Kaksikud

Kaksikud on ootamatud ja üsna impulsiivsed, nad ei kõhkle riskida, kui asi rahasse puutub. Kaksikud tahavad pidevalt oma elu põnevamaks muuta, nad eelistavad pulbitsevat elu turvalisele elule. Aga kuna nad on nii toredad, siis tavaliselt leiavad nad lahenduse enne, kui nende pangaarvel asi päris hulluks läheb.

Vähk

Ta ei oska oma rahaasjadega toime tulla. Ja raskusi valmistab see, et ta tahab endale osta uusi riideid, käia väljas söömas ja soetada endale viimaseid nutiseadmeid.

Lõvi

Lõvi on nende inimeste nimekirjas, kes suudavad oma eelarvest kinni pidada ja rahaasjadega hästi toime tulevad. Oma rahaga ümber käies on nad väga ettevaatlikud. Aga nad oskavad ka elu nautida, neile meeldivad ilusad asjad ja nad säästavad selleks, et lubada endale midagi ilusat, aga säästude eest. Lõvid teavad täpselt, mida nad tahavad ja ei muretse raha pärast.

Neitsi

Kõige säästlikumate sodiaagimärkide seas on kindlasti Neitsi. Ta on tuntud oma pragmaatilise ja hästi organiseeritud elu poolest, kaasa arvatud rahaasjades. Ta teeb tarku valikuid rahaga, aga võib mõnikord ka endale lubada mõningasi kulutusi. Ta armastab luksust, see on tema nõrkuseks. Õnneks valitseb tema pangaarvel kord, sest ta on kõik varakult juba ette planeerinud.

Kaalud

Ta on juba kuulus sellepoolest, et elab üle oma võimete. Kui ta näeb midagi, mis talle meeldib, siis ei kõhkle ta seda endale ostmast, ehkki ta pangaarve kannatab selle all. Talle meeldib raha kulutada ja ta kulutab kohe palju.

Skorpion

Skorpion ei ole just parim, kes oma eelarvest kinni oskab pidada. Tavaliselt tema hea intuitsioon aitab teda välja kõigest ja tänu sellele saab ta elus hakkama. On teada, et talle meeldivad ilusad ja kallid asjad, aga tundub, et tema rahaasjadele see kõige halvemini ei mõju. Skorpionid on hästi salapärased, eriti rahaasjades. Nad ei räägi kellelegi sellest, mis nende kontol toimub. Täitsa võimalik, et neil on kuskile suured säästud kõrvale pandud.

Ambur

Isegi kui Amburid on tavaliselt väga töökad, ei suuda nad eriti targalt oma rahaga ringi käia. Kõige suuremat probleemi valmistab neile nende suutmatus iga kuu raha kõrvale panna. Ta armastab seiklusi ja põnevat elu, selle tõttu võib mõnikord valida vale suuna. Ta tahaks raha hoida, aga ta ei oska "ei" öelda, see võib aga kaasa tuua liigseid kulutusi ja kahetsusi kuu lõpus.

Kaljukits

Kaljukits on hästi pragmaatiline kõiges selles, mis puutub rahasse ja tal on tuleviku jaoks suured plaanid, mille pärast tal on vaja raha kõrvale panna. Kaljukits on hästi distsiplineeritud ja osav selles, et oma rahaasju heas korras hoida. See aga ei tähenda nagu ei hindaks nad ilusat elu. Ent kõige tähtsamal kohal on alati nende finantsilised projektid ja selleks, et oma suuri plaane ellu viia, on neil juba ammu plaanid valmis.

Veevalaja

Veevalaja on ettevõtlik ja ta teeb palju tööd selleks, et raha teenida. Talle võib raha kulutamine isegi mõningaid raskusi seepärast valmistada. Ent kuna ta on juba raha kõrvale pannud targalt, siis mõnikord võib ta samuti sooritada oste impulsi ajel ja pärast seda kahetseda.

Kalad

Tegemist on kõige säästlikuma tähemärgiga. Hoolimata pealtnäha tunduvast iseloomu pehmusest suudavad Kalad eeskujulikult oma rahaga toime tulla. Nad on kuulsad oma tarkuse poolest ja oskavad säästa kõige paremini. Nad teavad, millal tuleb hoida oma rahakoti rauad kinni ja millal nad võivad endale midagi osta. Mis puutub raha kulutamisse, siis aitavad nad alati eelkõige teisi ja seega kulutavad oma raha teiste heaks. Iseenda peale raiskavad nad harva raha.

Allikas: Kodused Lood