JÄÄR: Mängige koos video- või arvutimängu. Kuidagi peab Jäära sodiaagimärgist inimene ju oma võistlushimu rahuldama.

SÕNN: Korraldage täiuslik kodukohting. Pane selga oma kõige ilusam riietus, tee meik, miks mitte kanda ka kontsakingi? Tehke romantiline söök ja nautige teineteist küünlavalgel.

KAKSIKUD: Räägi, räägi ja veelkord räägi! Teie suhtes on mitmeid teemasid, mille arutlemist oled sa pikalt edasi lükanud. On aeg probleemid lahendada.

VÄHK: Vaadake koos filme. Oled pikalt mõelnud, et tahaksid, aga samal ajal oleks ju vaja kodu koristada ja nii palju muid vajalikke asju teha...

LÕVI: Tehke mõnusalt meeldejääv karaokeõhtu ja filmige ennast. Aasta aja pärast on seda juba väga naljakas vaadata.

NEITSI: Minge õue jalutama, olete kallimaga juba liiga kaua toas istunud ja see on üks suur tegur, mis põhjustab teievahelisi pingeid.

KAALUD: Igatsed klubides käimist. Pane popmuusika käima, tehke kallimaga mõned head kokteilid ja võidki ette kujutada, et oled peol.

SKORPION: Mängige lauamänge. Võite kaasata ka läbi Skype teineteise perekondi, sest ehkki teie suhtes võib kõik korras olla, võiksite mõlemad rohkem oma perekonnaga suhelda.

AMBUR: Tehke koos pitsat ja hakake järjest vaatama erinevaid tõsieluseriaale. See on täpselt miski, mida te mõlemad praegu vajate.

KALJUKITS: Minge eraldi tubadesse (kui võimalik) ja tehke romantiline videokõne. Rääkige teineteisele midagi, mida kallim teie kohta ei tea.

VEEVALAJA: Vaadake paarikeste joogaõpetuse videoid ja tehke järgi. Eriti vahva oleks ennast ka samal ajal filmida.

KALAD: Praegu on võimalik külastada virtuaalselt mitmeid muuseume, (SIIT saad hõlpsasti linkidele ligi) seega miks mitte harida end mõnusalt kodus diivanil istudes?

Allikas: Cosmopolitan