Veebruari lõpus võib masendus sundida sind esitama küsimusi su praeguse suhte kohta. Kas sa oled kindel, et tema on see õige? 22 veebruari paiku saad endast jagu. Sa tead, kellele ja kuhu sa kuulud. Ülejäänud talve oled sa rahul ja armunud, mis ei pea teineteist sugugi välistama.


Märtsi lõppedes toob intiimsus su ellu omanditunde. See võib olla ebamugav juhusuhtes olevatele inimestele, aga pikaajalises suhtes olevatele partneritele peaks see tagama suurema turvatunde. 26. aprillil sunnib keegi sind oma romantilisi plaane edasi lükkama. Pööra tähelepanu sellele, mis teie kahe vahel paaril lähemal nädalal juhtub. Välisjõud mõjutavad teie koos veedetavat aega. Sa võid süüdistada teisi või võid võtta isikliku vastutuse. Võimalik, et sa oled sunnitud rakendama loovust, et asju pärast 6 juunit veidi vürtsitada.


Juuni lõpu ja juuli keskpaiga vahel võib endine kallim leida tagasitee su ellu. Hetkest ajendatuna on lihtne unustada, miks see isik on su endine kallim. Oled andestav kuni 29 kuupäevani, mil sa võid astuda jäägitu kire libedale teele. Ole ettevaatlik, ära tee midagi sellist, mida sa hiljem võid kahetseda. Sa tuled maa peale tagasi, kui Päike siseneb Neitsi märki. Sellel ajal on juba algamas uus, varasemast paljulubavam etapp sinu armuelus.


Potentsiaalsed partnerid lubavad sügisesel pööripäeval end muuta. Jumaldamine kõditab su enesetunnet, aga pikemas perspektiivis eelistad sa kedagi, kes on tõeline ja mitte iha ning ebakindluse allikas. Oktoobris andud sa ürgsele tungile, aga analüüsid selle tagajärgi. Sinu pakutud rahuldus kaalub üles teele jäänud murtud südamed. Esimene talvekuu rahustavab su maha ning sa leiad stabiilse partneri. Detsember inspireerib sind võtma midagi ette valitud partneriga. Selleks ajaks, kui talvepäike siseneb Kaljukitse märgi alla, võid sa olla valmis stabiilseks suhteks.