***LÕVI

Päikese ja Jupiteri kvadraat võib sinus tekitada entusiastliku või lausa ulja meeleolu. Tunned, et oled paljukski võimeline ja kõik teed on sinu ees avatud. Teed ongi avatud, kuid ennem tee kindlaks, kas sa ennast mitte üle ei hinda. Veenuse positsioon lubab nautida koduse elu meeldivaid külgi või siis leida endale kaaslane, kellega on sul sarnane vundament. Hea söök ja jook võib sinus nüüd suuremaid kiusatusi tekitada.

***NEITSI

Merkuuri lähenemine Pluutole muudab su eluhetked tähendusrikkamaks ja sügavamaks. Märkad nüüd rohkem pinnavirvenduste all liikuvaid hoovusi, paned tähele märke ja sümboleid. Hea nädal millessegi põhjalikult süvenemiseks. Romantilises plaanis on nüüd oluline vaimne kooskõla partneriga — kui mõtlete erinevalt, siis võib suhte kvaliteet kannatada. Nädala esimeses osas peaksid olema ettevaatlik ostes-müües, samuti ümberkäimisel keeruka tehnikaga.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles võid tunda rahutust ja kerget närvilisust, samuti võivad paljud asjad minna teisiti, kui algselt planeerisid. Keegi võib käituda sinu suhtes kummaliselt või ootamatult. Samas võib Veenuse ja Pluuto sekstiil tuua kirglikke hetki sinu suhtemaastikule ning muuta ka seltskondlikud suhted tavalisest sügavamaks ja mitmeplaanilisemaks. Suhetes lähedastega tuleks püüelda sallivuse ja avameelsuse poole.

***SKORPION

Skorpionis liikuva Veenuse sekstiil Skorpioni valitseja Pluutoga (täpne aspekt neljapäeval) võib tuua alanud nädalasse üsna sügavaid, salapäraseid või koguni müstilise iseloomuga suhteid ja kohtumisi. Sekstiil on siiski aspekt, mis on seotud pigem sõpruse kui armastusega. Seega võid nüüd kohata inimesi, kes sind inspireerivad. Või märkad ise rohkem ilu ja harmoonia neid aspekte, mida sa tavaliselt tähele ei pane.