***LÕVI

Parim nädal selleks, et tugevdada oma elu vundamenti — seda, millele sa toetud ja mis annab sulle kindlustunde. Tavaliselt on selleks kodu ja perekond, aga selleks võib olla ka mingi muu teema või tegevus. Suhted pereliikmete või lähedastega võivad olla seotud soodsa muutusega. Tegevuste tasandil soosib nädal kõike kinnisvaradega seonduvat. Hea nädal ka kolimiseks ja majapidamisega seotud uuendusteks-muudatusteks. Probleemiks võib olla liialdamine söögi-joogiga.

***NEITSI

Ideed ja mõtted võivad sellel nädalal tavalisest suuremat rolli mängida. Seega pööra oma uitmõtetele ja ka teiste käest kuuldud infokildudele rohkem tähelepanu — kirjuta üles, need võivad hiljem väga kasulikuks osutuda! Samas võib ideederohkus muuta sind veidi närviliseks ja rahutuks. Raha- ja äriasjade liinis tasuks säilitada maksimaalne valvsus — siin võivad asjad paista sulle teisiti, kui need tegelikult on. Suuremad ostud oleks võimaluse korral mõttekas edasi lükata.

***KAALUD

Veenuse-Jupiteri ühendus võib tuua su ellu rohkem võimalusi. Kuid neid võimalusi pead ikka ise märkama ja ka ära kasutama. On kerge oht, et tunned end lihtsalt nii hästi, et ei viitsi suuremat pingutust ette võtta. Seega võid mõne avaneva võimaluse lihtsalt maha magada. Nädala probleemiks võivad olla ka liiga suured kulutused või ebavajalikud ostud. Kuid positiivsel juhul võib sul rahaasjades tavalisest rohkem õnne olla. Hea nädal läbimõeldud suuremateks ostudeks.

***SKORPION

Päikese õnnelik aspekt Skorpioni valitseja Pluutoga ning Skorpionis aset leidev Veenuse-Jupiteri ühendus peaks muutma selle nädala sinu jaoks igati võimalusterohkeks. Seda nii seltskondlikus plaanis kui intiimses sfääris. Samuti soosib nädal intellektuaalset tööd, uusi ideid, mille tagajärjel leiavad aset positiivsed muudatused. Probleeme võib olla aga asjade kadumisega, varjatuse ja saladustega seonduvaga. Ettevõtmistes ei tohiks eksida juriidiliste nüansside vastu.