***LÕVI

Hea nädal selleks, et panna klappima töö- ja rahaasjad. Üsna hea aeg ka suuremate ja massiivsemate esemete hankimiseks. Seevastu kommunikatsioon kui selline — nii kõne kui ka kirjutamise näol võib tuua kaasa pingelisi situatsioone. Enne ikka mõtle, kui midagi välja ütled. Intiimses sfääris on sulle nüüd oluline, et su partner jagaks sinuga samu väärtushinnanguid. Sel juhul on teie vahel tõeline harmoonia.

***NEITSI

Neitsi märgis on ühenduses Veenus, Jupiter ja Marss. Seega on nädal sinu jaoks äärmiselt võimalusterohke — kasuta siis seda maksimaalselt ära, tegutse, lükka uusi asju käima! Armuasjade rindel oled nüüd suuteline rohkem nautima, samas võid olla oma partneri suhtes liiga nõudlik. Merkuuri kvadraat Pluutoga ei soosi rahaasju ega ostu-müüki. Samas sobib nädal asjade-esemete parandamiseks, uuendamiseks, puhastamiseks.

***KAALUD

Algav nädal sobib kenasti igasuguseks loominguliseks tegevuseks. Sa vajad nüüd rohkem omaette olemist, olukordi kus su alateadvus sinuga rääkida saaks. Kaaludes liikuva Merkuuri kvadraat Pluutoga peaks sind manitsema oma sõnu ja ka kehakeelt rohkem kontrollima. Nädala teises pooles peaksid olema eriti ettevaatlik liikluses ja ka kõrgustes viibides. Reede, laupäeval ja pühapäeval ettevaatust ka tule ja terariistadega!

***SKORPION

Reedel kell 20.47 siseneb Päike Skorpioni märki. Seega peaksid enne seda suutma lõpetada kõik vajalikud tööd, samas tuleks hoiduda end liigselt väsitamast. Merkuuri-Pluuto kvadraadi tõttu võid olla kas ülemäära kriitiline või siis hakkab sind kummitama mingi kinnisidee. Samuti võib olla probleemiks kas liigne unisus või vastupidi — unetus. Romantilises plaanis võib sõprus muutuda armastuseks või siis on suhtes oluline vaimne kooskõla.