***JÄÄR
Jäära valitseja Marss asub Jäära vastandmärgis Kaaludes ja moodustab sealt opositsiooni Jääras oleva mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga. Selline seis on sinu jaoks kindlasti väljakutse — eelkõige just suhete teemat silmas pidades. Keegi võib sind kuidagi provotseerida, mille tagajärjel on sinupoolne ülereageerimine kerge tulema. Või on sinu vastas olevad jõud lihtsalt väga tugevad ja püüavad sind panna tegutsema tavatul viisil. Kuid aeg soosib jätkuvalt radikaalseid samme ja läbimurret.

***SÕNN
Töö ja igapäevase rutiiniga seonduv võib olla pingete ja konfliktide allikaks. Seda eriti siis, kuid oled vajalikke muutusi vältinud ja hoidnud kinni „status quost”. Siis tunned, et maa su jalge all väriseb ja mitte midagi ei ole kindel. Kui aga oled maadelnud rutiiniga ja soovid oma ellu tuua uut värskust ning haarata kinni uutest võimalustest, siis on nädal sulle selles osas armuline. Seega ole valmis lahti laskma seisakust ja uute asjadega kaasa minema!

***KAKSIKUD
Jätkuvalt pead kasvatama endas tahtejõudu, et võimalikele elu ahvatlustele vastu seista. Sul võib tekkida lausa ohjeldamatu soov teha kõike seda, mis pähe tuleb. Ja fantaasiavaesuse all sa juba ei kannata — suuda välja mõelda kõige pööraseimaid asju, mida üldse on võimalik ette kujutada! Seega suuna see võimas energia loomingusse ja ideedesse, ära ürita seda kohe praktikasse viia. Kuid positiivsel juhul on sinus palju välist sära ja magnetilist sarmi, mis võib lõppeda kirgliku seiklusega.

***VÄHK
Algav nädal võib olla seotud pingetega töö ja kodu vahel — üks võib töötada teise arvelt. Tugev võitlusmoment ja konkurents ei jäta sulle piisavalt aega pühendumaks kodustele asjadele. Või pead just kodule keskenduma, mis jälle segab su töist või muud ühiskondlikku tegevust. Tööga seotud asjad võivad võtta kas ootamatuid pöördeid või pead lihtsalt mingeid muutusi tegema, mis ei pruugi olla kõige meeldivamad. Nädalavahetusel võid täiskuu mõjul olla äärmiselt dramaatiline.